sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kao mala ja sam imala likne a la Širli Templ.
e onda sam šišan na o u cilju jačanj aiste tj kose.
mora da sam bila kao monstrum, ali hvala im
kosa mi je gusta ali više nije kovržava, međutim blago je talasasta. To znači da ne mogu da nosim one divne ravne frizure pošto na najmanju vlegu u vazduhu kosa više nije inako prava. Zato je sztepenasto šišanje jako zahvalno, što bi se reklo uvek imam frizuru bez frizera

ja kad ovo pročitam,
imam utisak da te tvoja tastatura napada. :lol:

Joj moram da se poFalim... najzad izašla crna :rumenko:

dsc00221aa.jpg

crna....crvena(najduze nosena).....sargarepa.....bela......smedja..... ma sve boje probala.......
pola crvena pola bela.....
crna...bordo....crvena..... narandzasta...zuta i bela sve u istom trenutku......
kikice crvene....bordo........smede...pola crvene pola bele.....skroz svetle.....
sve duzine......cak je i masinica radila.......
mislim da je glupo da stavljam slike bilo bi ih malo mnogo......

prva asocijacija na ovu silku gore je onaj japanski horor sa video kasetom :I

u fazi sam da je super shot uopste imam kosu, mislim nesto se utanjila ko zna kako ce biti za koju godinu...iobrve itako... blagoonom ko ima kosu

Dok nisam krenula u srednju skolu nosila sam kratke frizure.E onda sam pocela da je pustam i sad mi je stigla do pola d..... ili ti zadnjice.Mislim da mi najlepse stoje beli pramenovi ali i crvena boja.
Spremam se kod frizera sledece nedelje da se osisam i ofarbam u neku od nijansi cokolade pa cu ubaciti sliku :D

A tek moj blam od pre kojih dve nedelje:
Odem lepo u drogeriju da kupim boju da pokrijem sedi izrastak, i razmišljam koju ću, nekako bih da se vratim što bliže mojoj prirodnoj nijansi (srednje do tamno plava) i ugledam nijansu kao san. Kupim boju, odem kuči i ofarbam se, kad ja ispala tamno smeđa, još malo pa crnka.
Žalila se mm kako ove današnje boje ništa ne valjaju, koju god kupim uvek ispadnem mnogo tamnija nego na kutiji, on slegne ramenima i promumlja nešto kao: pa nije ti tako loše, je l' te da me uteši.
Požalim se i velikoj ćeri kasnije tog dana kao je na kutiji boja izgleda tako lepa i svetlija, a ona mi potraži kutiju da uporedi i ... prasne u smeh! Hoće dete da se uguši od smejanja! A kad je došla ponovo do daha kaže mi da kupim naočare (već nosim sočiva) i da sam ista kao na kutiji, ali da na kutiji piše orah smeđa.
'Ladno sam promašila kutiju u radnji! Šta sad da radim? Nadala sam se da će malo da se ispere, ali vraga baš kvalitetna i neće!
btw još me zezaju - plava a?

Poslednja izmena:
i meni dolazilo par puta da budem plava
ali su me svi frizeri od toga odgovorili po sisitemu imaš toliko prirodnog crvenog pigmenta da bi bila narandžasta koju god nijansu da odaberem, osim ako se ne izblajham, a ja to ne bi

Back