Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.018
Prijatelji imaju stan u starom gradu u budvi..drugi kucu u susnju kod bara..nema sanse ni kad je dzabe da letujem tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste bolje i to prilično....ne verujem da je herceg novi ili kotor bolje.
Nemojte napadati turizamcg, od njega (njih) možete saznati isključivo relevantne informacije.
Svi ostali su subjektivni ( što je i normalno, ne zameram ...)
Ali ipak...pogledajmo P R V O u svoje dvorište !
U kakvom je stanju turizam kod nas u Srbiji ???
tamo je toliko gluposti stavljeno u 80km obale da je i u albaniji bolje
u sobicku od 5 kvadrata gde ce nad glavom da vam stoji nonstop neka baba ili deda i da vam sedi nad glavom i da se kupate na plazama pored kojih se izliva lokalna kanalizacija ili u nekom od hotela svetskih turistickih giganata kao sto su hilton, sheraton, marriot, ibero star....
...
kuca casti 
Prijatelji imaju stan u starom gradu u budvi..drugi kucu u susnju kod bara..nema sanse ni kad je dzabe da letujem tamo.
Nećemo preterivati - imaju 293,5 km obale.
Mada mi i to zvuči smešno, kada samo Krit ima 1046 km obale ...

Ma uglavnom celu sezonu ponuni rodbina..prijatelji..nisu do sad izdavali pozPa mozes reci tvojim prijateljima da se jave da im iznajmljujemo kucu i stan za goste koji dolaze... Ako se bave izdavanjem naravno.
pozzzz
turizamcg.com
Da li je istina da u Crnu Goru nema više unosa hrane i pića? Tipa, poneseš ručni zamrzivač sa klopom, a oni ti ga vrate?
Mislim, ja ni ove godine neću u CG već na Krit, ali me ipak zanima, jer mi je to stvarno strašno!!! Mislim, ko ljudima brani da tako nešto unose u Grčku?! Naravno, niko!![]()
Istina je, ali nije CG jedina zemlja. Pogledaj Veliku Britaniju, Ameriku, Kanadu, pa Spaniju, Francusku. Ustvari nigde ne mozes da unosis hrane, a narocito pica koliko hoces, pa ni u Grcku, samo sto tamo niko ne gleda.
Toliko lepih mesta na kugli zemaljskoj za letovanje a vi o Crnoj Gori...U Crnu Goru sam letovala 2 (slovima - dva) puta i sasvim je dovoljno...
P.S. Da ne budem pogrešno shvaćena- držim se devize: bolje i brčkati noge u lavoru ili u nekoj srpskoj rečici, nego "letovati" na taj način...To isto važi i za Grčku, o Bugarskoj da i ne pričam- tamo nisam (niti ću!!!)...
BTW-ovog leta nas osmoro(četiri para) ćemo krstariti iznajmljenom jedrilicom oko grčkih ostrva...