Sve manje je ljubavi medju ljudima, zaljubljenosti....?

Ogrebala me maca, hoces da ljubis da prodje?

necu,tebi treba neko stariji i iskusniji da te ubi:lol::heart:
ja samo grebem i bezim:lol:

- - - - - - - - - -

Poluistine su najveće laži!
Tačno je da nije bilo razvoda ali ne zbog ljubavi, nego zbog ekonomske prinude!
Već sam pisao da ne ponavljam.
I daleko od toga da je "sve bilo kako treba" u emotivnom smislu.
Sve je bilo pod ekonomskom prinudom što znači da je sve bilo kako treba samo u ekonomskom smislu. Treba li dokazivati da prave emocije ne zavise od ekonomije?

:ok::ok:

- - - - - - - - - -

Danas se ljudi koji veruju u ljubav smatraju poremećenim zaostacima ljudskog roda.
Gotovo da bi trebalo da te bude sramota ako imaš emocije.

nije tacno..

Danas cura nece ni da pokusa da upozna nekog muskarca ako je ne privlaci, to jest ako nema "hemije" a kao rezultat toga zna se - kasnije kukumavci kako je nesrecna u ljubavi.

Ili neznam mozda su danasnje devojke dobile neku natprirodnu moc da samo pogledom u fotku ili kad pogledaju nekog u lice odma znaju koliko je inteligentan, sarmantan, pazljiv, dobar, fin, i slicno
Pa je l' ti pokušavaš da upoznaš nekog ko te ne privlači?
Možeš svima za primer da probaš sa nekom brkatom, pažljivom, finom stokilašicom, možda kliknete u momentu, pa shvatiš da je to ljubav tvog života.

Pa je l' ti pokušavaš da upoznaš nekog ko te ne privlači?..............

Znas sta, imam iskustva preko 20 godina i znam da ce ti doci iz dupeta u glavu. Pretpostavljam da si devojka i nikad nisi imala brak. Epa vidis sve devojke na zalost danas razmisljaju kao ti ili privlacan ili ni jedan. Ali kad se udaju pa kad skapiraju da lepotani ne postuju zene i da ih varaju, maltretiraju, kinje, tuku e onda shvatite da je izgled totalno nebitna stvar i da bi ste bili sa najruznijim samo da vas cuva postuje, pazi, mazi, jednom reci da si njemu najbitnija u zivotu i da si njegova kraljica. Jer do onoga sto tesko dolazis to postujes a kad imas nesto na stotine to ti mnogo ne znaci pa tako jer i sa muskarcima, oni koji imaju koju pozele oni ne postuju zene a onaj ko jedva dodje do neke zene on ce nju postovati maksimalno. To znam jer sam bio u kontaktu sa stotine devojaka i sa stotine razvedenih zena. I sad sve ove devojke kao i ti njima je naj naj naj najbitniji izgled muskarca i mislite da ako je neko lep automatski je i dobar i fin i posten i pazljiv itd. Medjutim bas suprotno. E sad ove sve razvedene njima ama bas nimalo ne znaci ko kako izgleda nego daju sansu svimas da se upoznaju jer su skolu platitle debelo.

ja mislim da ni devojcica u predtinejdzerskom dobu ne misli da ako je lep da mu je karakter divan..msm zar moram da ti ponavljam za vezu je potrebno:
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter...
i ajmo jos jednom
privlacnost+karakter;)
znaci za vezu je potrebno ne samo jedno ili dr nego oboje...
znaci ajmo svi zajedno jos jednom:
privlacnost+karakter..

ja mislim da ni devojcica u predtinejdzerskom dobu ne misli da ako je lep da mu je karakter divan..msm zar moram da ti ponavljam za vezu je potrebno:
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter...
i ajmo jos jednom
privlacnost+karakter;)
znaci za vezu je potrebno ne samo jedno ili dr nego oboje...
znaci ajmo svi zajedno jos jednom:
privlacnost+karakter..

privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter

Tooo ;)

jedino u kres semama je vecinom bitna fizicka privl.a ni tu nije samo dovoljna osim ako nisu mortus pijani:lol:

- - - - - - - - - -

privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter
privlacnost+karakter

Tooo ;)

koliko tebe bole guza za sve:lol: i sto volis da zezas:lol:

Znas sta, imam iskustva preko 20 godina i znam da ce ti doci iz dupeta u glavu. Pretpostavljam da si devojka i nikad nisi imala brak. Epa vidis sve devojke na zalost danas razmisljaju kao ti ili privlacan ili ni jedan. Ali kad se udaju pa kad skapiraju da lepotani ne postuju zene i da ih varaju, maltretiraju, kinje, tuku e onda shvatite da je izgled totalno nebitna stvar i da bi ste bili sa najruznijim samo da vas cuva postuje, pazi, mazi, jednom reci da si njemu najbitnija u zivotu i da si njegova kraljica. Jer do onoga sto tesko dolazis to postujes a kad imas nesto na stotine to ti mnogo ne znaci pa tako jer i sa muskarcima, oni koji imaju koju pozele oni ne postuju zene a onaj ko jedva dodje do neke zene on ce nju postovati maksimalno. To znam jer sam bio u kontaktu sa stotine devojaka i sa stotine razvedenih zena. I sad sve ove devojke kao i ti njima je naj naj naj najbitniji izgled muskarca i mislite da ako je neko lep automatski je i dobar i fin i posten i pazljiv itd. Medjutim bas suprotno. E sad ove sve razvedene njima ama bas nimalo ne znaci ko kako izgleda nego daju sansu svimas da se upoznaju jer su skolu platitle debelo.

Sve ti ispriča, samo nisi odgovorio na pitanje.

Čuj, meni da dođe iz dupeta u glavu :lol:.. Ja se ne sekiram kao ti, ja nisam slepi tragalac za romantičnom ljubavi, mene sasvim podmiruje i sveopšta ljubav. :andjeo:

Back