Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
Ma ja sam ti jedna od onih devojaka koje su ne popravljivo emotivne,sta cu nema mi spasa.he,he,hetopmodelsica:Uh umreces od emocija!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam ti jedna od onih devojaka koje su ne popravljivo emotivne,sta cu nema mi spasa.he,he,hetopmodelsica:Uh umreces od emocija!
Lusy Lusy:Ma ja sam ti jedna od onih devojaka koje su ne popravljivo emotivne,sta cu nema mi spasa.he,he,he)
Nekoga to gusi i smeta mu...ali ko ne moze da se nosi...pa...neka mu...topmodelsica:Ne treba ti spas od toga. Sto vise imas emocija to znaci da si pametnija. Kad vidim da neko nema emocije odmah znam da je i u drugim stvarima kao zivotinja.
......"Da li je istina da kad muskarac prespava noc u buretu za kupus da mu to pojaca potenciju?".....Pipi Langstrumpf:E, ovo sam te razumela i potpuno se slazem s tobom. Nego...nema nam sinnketa...valjda mu je dobro...
Lusy Lusy:Nekoga to gusi i smeta mu...ali ko ne moze da se nosi...pa...neka mu...
Sve za ljubav,rampa rara ram...topmodelsica:Gusi, ali ti ces se promeniti za njega, ako ti se on svidja.
.....pa neznam .... :shock:Pipi Langstrumpf:Mislis da se ukiselio?
Tesko mi da poverujem...
Lusy Lusy:Sve za ljubav,rampa rara ram...
...grešiš,niko se ne menja zbog nikog(bar ne drastično)možda promeni frizuru,boju kose ,stil oblačenja itd........topmodelsica:Gusi, ali ti ces se promeniti za njega, ako ti se on svidja.
sinišaa:...grešiš,niko se ne menja zbog nikog(bar ne drastično)možda promeni frizuru,boju kose ,stil oblačenja itd........![]()
sinišaa:...dobro modelsice,verujem ti.... :wink:
...imaš pravo .... 8-)topmodelsica:A ne mogu da se promene zato sto su glupi. Cast izuzecima.
Nisam mislila da potisnem sve,vec samo jedan deo kako bih svoje emocije svela na normalnu meru.Pipi Langstrumpf:Kad se emocije potisnu unutra onda guse tebe. Posle izbiju nekontrolisano i izliju se na nekog neduznog i uguse ga. Treba ih lepo rasporediti na pravu adresu u pravoj meri.
...kada smo već kod tih lepih emocija koje treba preneti na druge.....Pipi Langstrumpf:Treba ih sve istresti inace neko strada. Ako su lepe emocije rasipaj uokolo, mnogima ce ogrejati dan, ako su ruzne izudaraj jastuk...