DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Ne boj se. Nacekaces se !Једва чекам да видим Тадића са укупно 2-3 министра у влади.
Не могу да замислим то, где ће се шепурити Сунце ти калаЈсано!:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne boj se. Nacekaces se !Једва чекам да видим Тадића са укупно 2-3 министра у влади.
Не могу да замислим то, где ће се шепурити Сунце ти калаЈсано!:razz:
Mnogi (nazalost) - nikad nece shvatiti.Zanima me kada će neki shvatiti da nije reč o Tadiću, već o nama? Kada će prestati priča o ličnostima, a početi briga o našim životima? Odnosno, kada će prestati inaćenje i samouništavanje samo da bi susedu "crkla krava". Jadno.
значи права еманципованаJa sam Srpkinja i mislim da nisam operisana od pameti. A takav će morati biti i otac mog deteta. Opet, nisam jedina. Dakle, ako se ne poklekne biće sve ok.
Samo jednog ?Ja sam Srpkinja i mislim da nisam operisana od pameti. A takav će morati biti i otac mog deteta. Opet, nisam jedina. Dakle, ako se ne poklekne biće sve ok.
Zanima me kada će neki shvatiti da nije reč o Tadiću, već o nama? Kada će prestati priča o ličnostima, a početi briga o našim životima? Odnosno, kada će prestati inaćenje i samouništavanje samo da bi susedu "crkla krava". Jadno.
Kaze se EMANCIPICOVANE.![]()
...a ja cula da tu ima nekih problema posto su ovo kod nas u stvari "domace banke" koje su samo osnovane stranim kapitalom
погрешно си чула
Jesi li saznao?Они убирају профит. А услучају банкрота , немају одговорности. Не знам колико су новца били обавезни да уложе као оснивачки капитал, а колико су повукли од Народне банке. Али ћу сазнати .