Sve istine o Titu

• Začetnik teme Začetnik teme ivoni-nk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли Тито има удела у Косовској независности? (Молим прочитајте текст претходно)

• Има

• Нема

• Не знам (Ово дугме ће вероватно служити као украс)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam lepo gore napisao kakve je manire imao Tito (ne Josip Broz, ubijen u Španiji 1937. godine, nego Tito) i sa kim se družio. Zar bi se kraljevi i prinčevi illuminati družili sa jednim mašinbravarom?! Ne! Ali prostodušnom narodu ne vredi ni objašnjavati ni crtati.

Какве је манире Тито имао видело се када је без суђења ликвидирао десетине хиљада Срба по доласку на власт. Што се тиче белих рукавица и осталог луксуза - то су само комплекси због сиромашног детињства. Никада их није излечио а исход су огромни дугови.

Он није био ни Југословен ни комуниста него Хрват и задрти католик, заувек војник Аустрије и Ватикана са планом да затре све што је српско. Тај план се и данас остварује пуном паром захваљујући његовим идеолошким наследницима на власти.

Likvidacije i maniri dva različita pojma. On je bio katolik isto kao što si to ti ili ja. Dakle nikada. Bio je mason - iluminat visokog (33) stepena, i najverovatnije je bio vanbračno dete nekog evropskog monarha. Da je bio Hrvat znao bi hrvatski jezik; govorio ga je kao indijanac. Pogledaj neke snimke njegovih govora i biće ti jasno o čemu govorim.

Какве је манире Тито имао видело се када је без суђења ликвидирао десетине хиљада Срба по доласку на власт. Што се тиче белих рукавица и осталог луксуза - то су само комплекси због сиромашног детињства. Никада их није излечио а исход су огромни дугови.

Он није био ни Југословен ни комуниста него Хрват и задрти католик, заувек војник Аустрије и Ватикана са планом да затре све што је српско. Тај план се и данас остварује пуном паром захваљујући његовим идеолошким наследницима на власти.

kako se to tito po tebi usresredio samo na srbe???
ko je najvise nastradao u bleiburgu??ko je raseljen sa svojih ognjista a ko je dobio kuce i imanja za frei......tito i komunisti nisu bili nacionalno optereceni,pritom,najveci broj partizana i komunista cinili su upravo srbi i crnogorci,pa sta onda hoces reci...da su srbi sami sebe unistavali,a tito ih podgovorio??
to je sve gomila gluposti

Ja nevjerujem u te bezbrojne terije zavjere koje se vežu za Titovo ime. Te poginuo je u Španiji, te bio je mason, te bio je kominternovac, te mrzio je ove a volio one, te kraljevsko kopile... Zašto je toliko nevjerovatno da je Tito bio baš onakav kakvim smo ga znali kroz knjige od prvog osnovne pa nadalje? Možda je to sve istina.:think:

Тито јесте био национално оптерећен јер је одмах државу разбио на 6 националних република. Ако смо сви Југословени и комунисти,одакле нам националне републике? Та прича је очигледно шарена лажа и припрема за оно што је уследило 1991.године. Једино су Срби били искрени Југословени док су сви остали само гледали како да ту државу искористе за своје интересе.

Није битно да ли је Тито рођен као Хрват и да ли је знао хрватски. Битно је да је све радио у хрватском интересу. Амерички председник Рузвелт је згрожен хрватским злочинима предлагао да се ставе у резерват. Тито их је спасао заслужене казне која је требала да уследи за њихове монструозне злочине. Частио их је чак и новим територијама. Барања никад није била у саставу Хрватске чак ни у оквиру НДХ!!! Имала је већинско српско становништво. Главни град Барање је Бели Манастир а не Бијели Самостан. Део Срема је такође без икаквог основа ушао у састав Хрватске. Србији је доделио 2 аутономне покрајине као освету што није подржавала његов покрет.

neces sada valjda pokusati da dokazes da je to srpski sa manjim odstupanjima??
Питам ја лепо шта је Хрватски језик по њему, а може и по теби ако си жељан одговорити на питање. Наравно, аргументовано се само важи.
kako se to tito po tebi usresredio samo na srbe???
А да ли би рецимо било прихватљиво да Немац који би ратовао против Француске после двадесетак година буде председник неког новостворене федерације франко-немаца?
ko je najvise nastradao u bleiburgu??
А ко је највише страдао у Јасеновцу? И зашто је Јасеновац никада није ослобађан пошто је био на територији коју су држали комунисти све до самог краја рата?
ko je raseljen sa svojih ognjista a ko je dobio kuce i imanja za frei......tito i komunisti nisu bili nacionalno optereceni,pritom,najveci broj partizana i komunista cinili su upravo srbi i crnogorci,pa sta onda hoces reci...da su srbi sami sebe unistavali,a tito ih podgovorio??
to je sve gomila gluposti
А како то да се прва пролетерска бригада (која је у својим редовима имала само бивше усташе) борила раме уз раме са усташком Црном Легијом против Четника Драже Михаиловића? И како то да командант главног КП штаба Хрватске, чији је рођени брат командант усташке црне Легије, позива усташе као госте на ручкове?
Тито јесте био национално оптерећен јер је одмах државу разбио на 6 националних република. Ако смо сви Југословени и комунисти,одакле нам националне републике? Та прича је очигледно шарена лажа и припрема за оно што је уследило 1991.године. Једино су Срби били искрени Југословени док су сви остали само гледали како да ту државу искористе за своје интересе.

Није битно да ли је Тито рођен као Хрват и да ли је знао хрватски. Битно је да је све радио у хрватском интересу. Амерички председник Рузвелт је згрожен хрватским злочинима предлагао да се ставе у резерват. Тито их је спасао заслужене казне која је требала да уследи за њихове монструозне злочине. Частио их је чак и новим територијама. Барања никад није била у саставу Хрватске чак ни у оквиру НДХ!!! Имала је већинско српско становништво. Главни град Барање је Бели Манастир а не Бијели Самостан. Део Срема је такође без икаквог основа ушао у састав Хрватске. Србији је доделио 2 аутономне покрајине као освету што није подржавала његов покрет.
Абсолутно си у праву, само бих заменио оно црвено изнад са "геноцидом Срба".

Ja nevjerujem u te bezbrojne terije zavjere koje se vežu za Titovo ime. Te poginuo je u Španiji, te bio je mason, te bio je kominternovac, te mrzio je ove a volio one, te kraljevsko kopile... Zašto je toliko nevjerovatno da je Tito bio baš onakav kakvim smo ga znali kroz knjige od prvog osnovne pa nadalje? Možda je to sve istina.:think:

Ne može bre čoveče da bude ono što smo učili u školi o njemu zato što se vidi da mu srpski/hrvatski nije bio maternji jezik. Znao je nekih sto reči i blejao kao ovan o bratstvu i jedinstvu a budale mu aplaudirale. Bio je mason - illuminat.

Ne može bre čoveče da bude ono što smo učili u školi o njemu zato što se vidi da mu srpski/hrvatski nije bio maternji jezik. Znao je nekih sto reči i blejao kao ovan o bratstvu i jedinstvu a budale mu aplaudirale. Bio je mason - illuminat.

Ali ako je on stvarno rođen u Zagorju, u Kumrovcu, onda nije ni čudo što je tako loše govorio srpskohrvatski. Pa to je kajkavska verzija SH jezika svima nama teško razumljiva. Ako si imao priliku da to čuješ onda ti je jasno o čemu pričam. Znači to što je loše govorio SH ništa ne dokazuje o njegovom porijeklu.

Сваком бравару је фонд речи ограничен по природи и необразовању, шта сте очекивали од једног таквог који је дошао за окупатора Срба?

Него, дал је рођен у Кумровцу, Бечу или било где, мени је занимљиво да се сви осврћу на то што је слабо знао Србски, а нико се не пита чији је то језик перфектно знао. Ако је био странац, мора да је знао неки други страни језик перфектно, е сад који?:roll:

Ajde da ovako razgovaramo. Znam da je Tito bio illuminat i kojoj je loži pripadao. Ljudi sa fotografija na prvom postu nikada ga ne bi primili u svoje redove da je bio nekakav bravar.

Од куда то знаш? Ја сам питао једног илумината и он каже да то није могуће, јер они никада нису примали комунисте у своје редове.

Од куда то знаш? Ја сам питао једног илумината и он каже да то није могуће, јер они никада нису примали комунисте у своје редове.

Nisu primali prave komuniste (sledbenike komunističke ideologije) nego su ih tamanili kao zečeve. Ali su slali braću u komunističke redove da glume komuniste. Kog si iluminata pitao? Ne laži.

Zamolio bih Weishaupt-a za odgovor:
Da li na pojedinim slikama (sa sajta čiji je link okačio) gde vidimo Tita da se rukuje sa predsednicima i vladarima, možemo prepoznati masonski rukohvat?

Da, vidi se na slici gde se pozdravljaju Tito i Valdhajm. Ko razume razumeće.

Nisu primali prave komuniste (sledbenike komunističke ideologije) nego su ih tamanili kao zečeve. Ali su slali braću u komunističke redove da glume komuniste. Kog si iluminata pitao? Ne laži.

Da, vidi se na slici gde se pozdravljaju Tito i Valdhajm. Ko razume razumeće.

По чему ти закључујеш да лажем, ја се и данас дописујем са неким пријатељима из Охаја који су Илуминати, чак су ме тражили да им се придружим у подухвату ширења својих мисли путем штампе. То што се види на слици о Тити и Валдхајму не преставља ништа него неки састанак у УН.

Tito je sve vreme svoje krvave vladavine radio u korist Siptara i Hrvata i unistavao nas Srbe.

hrvati govore da je bas radio protiv njih...ispade tito gusio sve narode sfrj..pa kako onda narastoste tako besni??cuj....tito je podjednako morao da drzi na uzdi i srbe i hrvate jer su i jedni i drugi sve vreme bili sposobni da urade ono sto su uradili 1991...to su dva najjaca naroda u sfrj i oba su bila podjednako sa popusteno i skracenom uzdom....e sad....bilo je,tj radjene su neke stvari koje mi ne razumemo,ali su ta naredjenja stizala a drugog mesta,i nikakve veze nisu imali sa titovom ljubavi prema hrvatima...bas suprotno,tito je totalno zatro ideju hrvatstva u bih...koja je bila vrlo jaka...a opet,srbe drzao pod stalnim blagim pritiskom,jer je znao da su srbi navikli na neku vrstu cvreste ruke od uvek...ali zato,tada bato nije bilo kao danas mafije,bezakonja ovolike korupcije...u to vreme lupis nekog pesnicom na javnom mestu,ujutru vec moras da bezis iz zemlje jer te policija ganja...svi problematicni momci su bili po inostranstvu....a beograd,koji je sa grada od 300.000 stanovnika,sa izgledom kasabe 1941 pred rat,vec pocetkom osamdesetih skocio na 1.500.000 i izgledao kao urbani velegrad...upravo jer je tito verovatno mrzeo srbe...ja ovde nebranim tita...vec jednostavno pokusavam biti logican i pravorazumski iznositi cinjenice..koje,dozvoljavam,mogu biti i krive

По чему ти закључујеш да лажем, ја се и данас дописујем са неким пријатељима из Охаја који су Илуминати, чак су ме тражили да им се придружим у подухвату ширења својих мисли путем штампе. То што се види на слици о Тити и Валдхајму не преставља ништа него неки састанак у УН.

Onda te ti tvoji prijatelji iluminati nisu dobro obavestili. Ne mogu da verujem da su ti braća iluminati rekli da Tito nije bio iluminat (mason) i da ne primaju komuniste u svoje redove. Tito nije bio komunista, samo je glumio komunistu. Sve sam ti objasnio u postu koji si citirao u ovom tvom postu koga sam ja sada citirao.

За те Илуминате и Масоне постоји много прича, али то су само приче као и оне о Јеврејима, владаоцима света. Није моје да у те приче верујем, а нећу о томе ни да полемишем. Тито је имао више операција 1943 године у Бару у енглеској војној болници, пре него је сместио свој штаб на острво Вис где је утекао, како то комунисти воле да се изражавају за Краља Петра. И тамо је завршио третман манира и лепог понашања, а можда и физичког око малог прста, али није могао усавршити језик јер му то није ни сметало као загорцу да тако говори. Имамо пример Тачија који је такођер прошао ту школу. То је нормално, и такве приче се могу веровати. а то кићење са Илуминатима и Масонима, као и Јованкино порекло Немањића треба доказати, па да буде веродостојно.

vujadine sa malim V, zašto pišeš iluminati i masoni velikim slovima a svoje ime malim? Sve što si napisao u poslednjem postu jednostavno nije tačno. ne mogu da shvatim kakva su ta braća illuminati iz Ohaja koji su te tako neupućenog vrbovali preko Interneta!!!

Back