Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja treba danas da idem kod sudije za prekrsaje, da se vadim da mi ne naplate kaznu za voznju zutom trakom
to su mi neka tri pakovanja pelena, manje vise, zao mi je da dam te pare....
videcemo da li cu i kako da prodjem...

blago tebi :) sto bi meni bilo dobro da ovde mogu da se dogovorim sa sudijom....
ajd drzim fige i nemoj da vozis zutom trakom, :)

Jutrooooo...:D

Suzo...bas mi je drago sto ste dobro...a to za te kazne i naplate...ne znam sta da ti kazem...samo bez sekiracije...
Eli...znaci po koncertima se provodi...ccc...:D Neka, neka...a ja volim...:)
Wenerice, kako zub?

Ja jos uvek kasljem, a najgore ujutro...Juce smo mm i ja isli po bankama, a i danas cemo...da vidimo koliko para mozemo uzeti i pod kojim uslovima...uf...mislim da cemo uspeti...u stvari, zelim da verujem da cemo uspeti...

E ne rekoh vam sta je bilo kod sudije :)
naletela sam na tetu koju je vise zanimalo kad cu da se porodim, da li je bata ili seka, jesam li odabrala ime...izdiktirala mi izjavu u moju odbranu i rekla "napolje i da te vise ne vidim ovde" tako da juhu...:)
inace isla bih da se zalim i da se vadim i da nisam trudna jer nisam vozila zutom trakom vec sam samo presla preko nje kako bih se iskljucila iz saobracaja i stala, al za tih pet metara me slikali i samo mi stigao koverat u sanduche...

prema tome, ukoliko se kod Sajma iskljucujete iz saobracaja, ucinite to pre one kamere sto se nalazi na ulazu u stanicu :D

i pozdrav za sve, čitam ja svaki dan, al sam nesto lenja da kuckam....
....i danas idem na CTG...brojimo sitno....:D

Dobro jutro drage moje...evo mene na poslu...vec sam popila kaficu, i valja se ponesto i raditi...
Nadja je bolje, jutros je mm vodio na kontrolu...sad ja kasljem, katastrofa...skoro do povracanja...moracu otici do dr...
Inace, nas je bas "krenulo"...juce smo jedva skvrckali 250 evra za neku taksu, kad advokat kaze jos 500 treba za zalbu...a treba da dizemo veliki kredit da dignemo potkrovlje kod mojih, jer ce nas uskoro izbaciti iz stana, pa necemo imati gde...ma prekrasno...ne znam gde udaram, i prosto sam ocajna...uzas...gde sve ovo ide?????
Ne mogu da vjerujem...stvarno mi je zao ...

Pozz zene! Kako ste?
Evo ja stigla sa posla, kuham se...ovo ljeto ne mozemo na bazen zbog Ninine operacije, ja nemam srca da idem bez nje, a prijalo bi malo.

Sa kutka za trudnice: Danas u 17:50 rodio se Aleksej, 3650g tezak i 53cm dug.

Ako sam dobro shvatila, November se porodila.

:vatromet:
čestitam november....pa svaka čast ženo mislim zar nije danas pisala da osjeća nešto
i kao ako se danas ne porodi bit će najviše dosad trudna u životu....
suđeno joj 7 dana prije termina...:klap:

sa srećom:cmok: Aleksej dobrodošlica:heart::heart::heart:

Da se i ja pridruzim cestitkama za November...Cestitammmmmm:klap:

Kako ste mamike?:)
Kako podnosite ovu vrucinstinu? Mi se nekako snalazimo sa bazencicem po terasama:p Inace, moj das je veliki mangup, mali vec zeza opasno.
Sad mu je glavna fora da umesto da lepo kaze ono sto ga pitas kaze par reci, pa nastavi "kakaka ili gagaga isl" i crce od smeha. Jos to vise radi pred drugima da ispadne smesan.;)
Igra se sa auticima, gleda kojekakve pesmice na youtube, izlude nas nacisto (trazi pesme o borjevima i slovima stalno)...Prilazi mi skoro devojak sto pazi na decu u igraonici i kaze u cudu kako on govori malo engleski, malo sprski. A on pokazivao loptice i sve boje na engelskom joj govorio :zcepanje:Jedva ekam da sam nauci da koristi misa, jer nas zesve cima svaki cas nesto drugo....A sve je krenulo od "eci peci pec"...Kud mu pokazasmo:dash:
Ja sam premorena od posla, nikako odmor docekati..jos mesec dana...
Eto, tako je kod nas veselo i dinamicno...Sta rade vasa decica?
Pozdrav za sve

Zaboravih bitnu stvar...Poceli smo sa "treninzima"
za skidanje pelene..po ceo dan je u gacama, osim kad spava ili kad je u kolima. piski u nosu, mada cesto prvo malo pusti u gace, Kaki u gace, krije se, kategoricki odbija nosu. Potrajace izgleda, ali polako...Kakva su vasa iskustva? Treba da nosimo nosu na more, idemo avionom. Gledala sam one putne nose, ali preko 2000din su, van pameti. Ko ce nositi nosu u avion, mora u rucni prtljag, jel da? Smor...Bice veselo kad mi se ukaki na plazi u kupace, ima da oteramo komsije:) Ima li da se kupe neke manje nose za put?Kakva su vam iskustva sa plaze u vreme kad su deca bila na pola sa ucenjem na nosu?

Zaboravih bitnu stvar...Poceli smo sa "treninzima"
za skidanje pelene..po ceo dan je u gacama, osim kad spava ili kad je u kolima. piski u nosu, mada cesto prvo malo pusti u gace, Kaki u gace, krije se, kategoricki odbija nosu. Potrajace izgleda, ali polako...Kakva su vasa iskustva? Treba da nosimo nosu na more, idemo avionom. Gledala sam one putne nose, ali preko 2000din su, van pameti. Ko ce nositi nosu u avion, mora u rucni prtljag, jel da? Smor...Bice veselo kad mi se ukaki na plazi u kupace, ima da oteramo komsije:) Ima li da se kupe neke manje nose za put?Kakva su vam iskustva sa plaze u vreme kad su deca bila na pola sa ucenjem na nosu?

Zasto da nosate nosu? Mozda je mozete i tamo kupiti?

evo i mene, sad sam ustala i pijuckam kaficu....
sinoc smo mm i ja izasli u provod, moja tetka cuvala decu...
iz garaze ulazimo u zgradu, ja rekoh, kukuuuu nesto gori...
a on se seti da su se stanari zgrade dogovorili da rostiljamo uvece, on bio zaboravio....
mi napolje, a oni svi jos sede pored vatre.... i tako zasednemo sa njima....
taman kad smo legli, probudi se sanja i nastavili smo zurku...
sad sam sva slogirana.... evo tetka sprema rucak, deca cr na popodnevno spavanje, pa cemo popodne na sladoled....
bas je upeklo, mozda odemo i na bazene....

da li sad naša Mici uživa:aha:

Mislim da uživa - juče mi je poslala sms da je sve super.... nadam se da će tako i ostati :klap:

Angi, super što si svratila, ali ne mogu ti pomoći - nemam iskustva sa putovanjem... meni je zgodno što je Nik naučio, osim noše i onaj adapter za wc da koristi, pa mu nije strano kad na nekom javnom mestu treba u wc... mada, mi je, iskreno, najviše laknulo kad je nučio da piki u travu :roll: samo stanemo kraj nekog drveta i balllkaaane baaalkeneee balkaaaane moj :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back