СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro narode!
Mici - hvala :)
Slava prošla, živa sam i zdrava. Gosti su (valjda) otišli zadovoljni, a meni najdraži i najinteresantniji gosti - drugarice moje ćerke: to se sve pozaljubljivalo i bez truna ikakvog ustezanja ili stida pričaju... Ova se zaljubila u ovog zato što je visok i crn, onaj je visok i plav... Pa onda kritikuju jedna drugu za izbor, pa se provuče i argument - bogat... Vrištali smo od smeha, u duši samo, trudeći se da ih ni mrvicu ne povredimo... A moja šmizla k'o beba među njima... Ona se stidi za sve njih zajedno, stavlja ruku na usta drugarici da bi je kao ućutkala, a ona prasne u smeh pa samo još brže počne da priča...

Jao bre Zolja, pa to je preslatko! :D
A ja moje momke kada pitam ko je u koga zaljubljen, obojica kažu niko u nikoga.
S tim što se Luka stidi i kaže mi da su oni još mali (peti razred!), a Miloš je razočaran što u njega niko nije zaljubljen. Kada ga pitam u koga je on zaljubljen, on kaže u nikoga. E pa rekoh, ti bi da je u tebe neko zaljubljen, a ti nisi u nikoga.
To samo pokazuje koliko su dečaci uvek balavci naspram devojčica i njih mnogo kasnije strefi to zaljubljivanje. Njima su igrice ljubav, ali neće se još dugo moći opirati. :aha:

eh, simpatije
Bane je bio 4. razred i zeleo je da pozove na rodjendan jednu drugaricu iz paralelnog odelkjenja
on ju je pozvao, a ona je to uredno zapisala u tefter,
a kad sam pozvala njenu mamu da to potvrdim, ona je bila zgrozena kao sta oni imaju zajednicko i tako to...
devojcica nije dosla, naravno

Moj ima super dan danas u školi! Pravili su medenjake sa osmacima u školskoj kuhinji,sa prethodnim razredom njihove učiteljice. Ta radost,ti osmesi kako mese to testo,pa se zezaju sa veeeeelikim osmacima,svi srećni,slušaju muziku,pevaju. Ovo je prvi put da je naša učiteljica ovoliko opušteno. I poslala je mali milion slika i video zapisa roditeljima. I čuje se taj neodoljiv dečji smeh.. I kako bi bilo dobro da i kada su na nastavi njima ostanu ti osmesi na licu. Jako se radujem zbog njih,što su doživeli ovakvo iskustvo sa učiteljicom. Da i ona ume malo zakoči,da vide da je i ona ljudsko biće a ne robot.

Phe pa rekla bih ti da ima jako dobrih dečjih predstava,ali pošto ne znate jezik. Hm.. Možda da vidiš na netu ponudu nonverbalnih dečjih predstava,jer ima i toga,pa da odete tamo. A svakako je interesantno provozati se Dunavom nekim od brodova. To je uvek zanimljivo,a zaista je blizu centra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back