СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drugari!
Mici tvoje dete je rodjeno za scenu! Svaka cast za hrabrost i odgovornost koju je pokazao!
Raspust - da, ne radi se ni cetvrtak. Jos danas pa u skole u utorak, ali mi smo pitali uciteljicu i napravili raspust celu nedelju, pa odosmo malo u planine :)
Pozdravljam vas sve, ne znam da li cemo imati internet, pa se verovatno ponovo druzimo za desetak dana.
Lepo se provedite za praznike!!!

C9KKO27XoAEzzCK.jpg

- - - - - - - - - -

Samo jedan pogled na ovu fotografiju sa ulica Podgorice će vas RASPLAKATI

Blic | 12. 04. 2017 - 15:34h

Svakog dana pored nas prođe bar nekoliko siročića, dece kojima detinjstvo protiče u borbi za koru hleba, umesto za bezbrižnu igru sa vršnjacima. Troje upravo takve dece akteri su tužne fotografije koja je snimljena na ulicama Podgorice.

hvala:)

- - - - - - - - - -

I po misljenju trenera je bio najbolii na polaganju :) jedini je koji je dobio obe petice i iz kata i iz tehnika. (bila sam prisutna)

ja nisam baš najbolje čula, šta je trener bio reko, ali čini mi se da mu nije dao ocene nego samo komenntar
u svakom slučaju, dobar podstrek za nastavak treninga
meni je baš drago što je izabrao da trenira karate i što ga još drži interesovanje
nadam se da će tako i sotati.

Čestitke za Baneta!
A i za Gabriela, videla sam fotke na FB!
Dečaci su nam prva liga.
Ja moje nemam ničim posebnim da pohvalim.

Ali se zato Miloš redovno hvali kako jedini u celom Novom Sadu baš njihov razred ima veliku računaljku.
Ja nisam imala pojma o čemu priča, pa ga je tata uslikao da mi pokaže. :D
20170412_160825.jpg

Inače mu zubi ispadaju jedan za drugim, trenutno nema tri zuba, od toga dve gornje jedinice, smešan je kao bioskop, ali je on ponosan što su konačno i njemu ispali zubi. :lol:

Prilozi

• 20170412_160825.jpg
    20170412_160825.jpg
    53,1 KB · Pregleda: 6
I breskve odoše,ako se tako nastavi. :( Izem ti ovo glupavo vreme.

Eli kako je on i dalje pitomo čeljade. Ljubi ga teta Mici. Nego nemoj tako o momcima. Itekako imaš čime da se dičiš. Oni su tvoja suncaaaaaa, Kefalo veeeeeliki i pitomo mlađe. Pametni,diiiiiiiiivni,naučeni pravim vrednostima. Pa kako ne bi imala čime da se dičiš. Oni su izuzetni dečaci!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back