СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moji momci su dobro. Sava ima da položi još 1/4 ispita, pa je onda položio sve ispite iz prvog semestra. Nadamo se da će položiti i krenuti od nule.
Kao i obično, kod Dušana nikada nije tako jednostavno kao kod Save. :roll: On je u Beogradu, radi neke bezvezne poslove tek da zaradi nešto para, ali nekog konkretnog posla još nema.
Znači jedan je u NS-u, a drugi u BG-u?
Koliko često ih viđaš?

- - - - - - - - - -

Moje zaljubljeno dete pravi cestitku jednoj devojcici. :)Pogledajte prilog 428141

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice
Divan je. :super:

Znači jedan je u NS-u, a drugi u BG-u?
Koliko često ih viđaš?

Da. Sava dolazi svakog petka, sem ako baš ima neke obaveze koje ne može da pomeri. Dušan dolazi jednom mesečno, ili ređe. Sa Savom se čujem svaki dan, ili bar svaki drugi. Sa Dušanom sam se videla u sredu, i od tada se nismo čuli.

Tempo viđanja, dolazaka, odlazaka, komunikacije telefonom, viberom, mesindžerom određuju oni. Ja u principu njih posmatram kao odrasle ljude, i ponašam se onako kako se njima dopada, a ne meni. Jer ja sam prava mama kvočka, koja samo strepi i bdi nad njima, ali sam ukapirala da ih to guši, i trudim se da to promenim.

ZD ako ja budem takva mama kada moje dete odraste kakva si ti,ja cu biti izuzetno ponosna na sebe. Ja stalno strepim. I tesko mi je da to njemu ne pokazujem,i da ga ne gnjavim. Natocito sada kada drma predpubertet i taaaaaako je osetljiv. Imam jos mnogo toga da naucim.

Ako budeš želela dobar odnos sa svojim sinom, naučićeš vrlo lako. :malav: Kažem, slušam šta mi pričaju, vidim da su razumni, pa potiskujem svoje strepnje, kojih ima, jer prosto sam ja takva. Ali, smatraju nas za cool roditelje, baš zato što ih slušamo.

Ako budeš želela dobar odnos sa svojim sinom, naučićeš vrlo lako. :malav: Kažem, slušam šta mi pričaju, vidim da su razumni, pa potiskujem svoje strepnje, kojih ima, jer prosto sam ja takva. Ali, smatraju nas za cool roditelje, baš zato što ih slušamo.

Dobro ste uradili posao kad je trebalo, kad su bili mali... Zato sada mozete da ih slusate. To je prava stvar!

e da vam ispricam:
u odeljenju moje cerke u utorak je jednom decaku nestala jakna (bila je okacena u hodniku, na mestu gde svoj deci stoje jakne, ali kaa su posli kuci njegove nije bilo). uz sva bezuspesna trazenja i cudjenja na kraju je decakov roditelj dosao po decaka, jer svakako nije mogao kuci pesaka i bez jakne jer je bilo oko nula stepeni.
danas se jakna pojavila u skoli, ali niko ne zna kako. jakna je kod skolskog pedagoga gde treba da dodju decakovi roditelji da daju izjavu, a u ponedeljak ce doci policajci da razgovaraju sa decom i da otkriju krivca!
eto tako.

heeeej :heart:
pisi... kako si? bas si me obradovala!!!

Joj nikako sam, znači šta mi se sve izdešavalo od početka godine :dash: zaglavih bolnicu 3 nedelje, preživeh 2 operacije i sepsu, ne pitaj... :sad2:
Devojke su bile kod mojih svo vreme, evo u nedelju dolaze najzad obe kući, ne mogu da dočekam :zaljubljena: U stvari Maki je već bila po par dana kući i evo je danas tu, jer sam joj napravila rođendansku žurku sa zakašnjenjem :aha:
Ali beba je bila svega po par sati samo kući prošle nedelje jedan dan i jedva čekam da mi se vrati... biće sad haos da se opet svi naviknemo jedno na druge :dash: Ona se sad vezala za moju kevu :roll:

- - - - - - - - - -

Porasla jagodica mojaaaa... :heart:
Pogledajte prilog 428633Pogledajte prilog 428634

Joj nikako sam, znači šta mi se sve izdešavalo od početka godine :dash: zaglavih bolnicu 3 nedelje, preživeh 2 operacije i sepsu, ne pitaj... :sad2:
Devojke su bile kod mojih svo vreme, evo u nedelju dolaze najzad obe kući, ne mogu da dočekam :zaljubljena: U stvari Maki je već bila po par dana kući i evo je danas tu, jer sam joj napravila rođendansku žurku sa zakašnjenjem :aha:
Ali beba je bila svega po par sati samo kući prošle nedelje jedan dan i jedva čekam da mi se vrati... biće sad haos da se opet svi naviknemo jedno na druge :dash: Ona se sad vezala za moju kevu :roll:

najvaznije je da je sve proslo! sad da uzivate zajedno!

Zoljo na zalost to se desava po skolama,ne samo kod vas. Jesu kaputi u hodnicima okaceni? Kod nas su u ucionicama,oni zimi i cizme skidaju i preobuju se u patike. Nafam se da ce istraga pokazati,ko je uzeo jaknu i sankcionisati.
Damo devojcice su preslatke! Obe! A za tvoju hrabrost,snagu ne nalazim reci. Drzi se i samo gledaj napred!
Lep vikend zelim svima!

e da vam ispricam:
u odeljenju moje cerke u utorak je jednom decaku nestala jakna (bila je okacena u hodniku, na mestu gde svoj deci stoje jakne, ali kaa su posli kuci njegove nije bilo). uz sva bezuspesna trazenja i cudjenja na kraju je decakov roditelj dosao po decaka, jer svakako nije mogao kuci pesaka i bez jakne jer je bilo oko nula stepeni.
danas se jakna pojavila u skoli, ali niko ne zna kako. jakna je kod skolskog pedagoga gde treba da dodju decakovi roditelji da daju izjavu, a u ponedeljak ce doci policajci da razgovaraju sa decom i da otkriju krivca!
eto tako.
Ja mislim da je neko dete greškom zamenilo jakne pa kada je donelo kući tuđu, sutradan su je vratili.
Moj Miloš je na početku školske godine došao kući u ženskoj teksas jakni. Deda ga je sačekao iz škole i nije ništa primetio, tek kada su došli kući ja sam primetila da to nije njegova jakna. Miloš mi nije verovao da nije njegova nego tek kada sam mu pokazala da ima rozi vez na džepu, onda je shvatio da je pogrešio.
Mislim da je to sve previše naduvano i da je učiteljica mogla to da reši bez pedagoga i policije.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Porasla jagodica mojaaaa... :heart:
Pogledajte prilog 428633Pogledajte prilog 428634
Nadam se da ćeš konačno uspeti da stabilizuješ zdravlje, da uživaš sa svojim devojčicama kako si zaslužila.
Preslatko ti je ovo malo pile. Želim ti brz oporavak. Idu topliji dani, sve će sada biti lakše, a ti se ne daj hrabra ženo.

...i nije bila policija u skoli. dobro je. jakna je vracena, a ko je i zasto krivac nemam pojma...
danas sam srela mamu pomenutog decaka dok je isla u skolu na razgovor, ne znam kako se sve zavrsilo, ali rece da je to vece kada je jakna nestala ih uciteljica pozvala i rekla da dodju u skolu jer se desilo nesto lose :eek: premrli su od straha, tako da kad su dosli u skolu i culi da je samo nestala jakna, laknulo im...

Pa dobro, niko nije savršen. Možda je paničarka po prirodi, možda ima loše iskustvo sa prethodnim generacijama...
U svakom slučaju, bitno da je sve prošlo ok, tek nas čekaju svakakve situacije u školi. Važno je da su deca dobro, a mi matori što smo se potresli, ko ga šiša. :D

- - - - - - - - - -

I da prijavim da smo konačno obavili pregled kod sportskog lekara.
Luka je doneo obaveštenje od svog trenera, da treba da obavi sportski pregled.
I ja od decembra pokušavam da saznam gde u gradu to može da se obavi, a da ne plaćamo privatni pregled jer su cene sumanute i kreću se oko 4000-5000 dinara.
Konačno sam zakazala prošle nedelje, u petak je obavio laboratoriju (krvna slika i urin) i danas je išao sa dedom na pregled.
Zdrav je i može da se takmiči, ali mora da smrša 10kg. :eek:
Znala sam da je deb'o, ali baš toliko... :sad2:

Ima 10 godina, visok je 1,42m i ima 52kg. Doktor mu je rekao da ne treba da drži dijetu nego da izbaci slatko i testo, a da jede povrće. I da redovno trenira.
Kako skinuti 10kg bez dijete? Meni to deluje jako puno, pa to je petina njegove kilaže. Totalno sam u rebusu...

Alisa, sećaš se kad sam pisala da su mojoj šmizli rekli da ne može ići na sport ako nema sportski karton. kod nas to rade na dečijem odeljenju, prvo je bilo na medicini rada i trebalo je da se plati oko 7 000, pa pošto smo se bunili, jer deca se ne spremaju za olimpijadu, već treniraju u sopstvenoj školi... sada je besplatno :)
Inače, sve što su tražili smo uradili, a još uvek nismo dobili sportsku knjižicu... samo potvrdu da nema zdravstvene smetnje za bavljenje sportom.
a na merenju - 32 kg i 140 cm, mi smo druga krajnost :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back