СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja odavno imam osecaj da se zivi samo u beogradu i novom sadu... to pomislim kad procitam recenicu - u ulici ima puno dece-
u mojoj ulici je svaka treca kuca prazna, svaka peta je na prodaju... imaju samo dve porodice sa decom (i mi) i to su sesti i osmi razred jedni, od ove druge porodice idu u vrtic, i moja smizla... eto - cela ulica petoro dece! i to razlicitih uzrasta pa se ni ne igraju zajedno...

ja odavno imam osecaj da se zivi samo u beogradu i novom sadu... to pomislim kad procitam recenicu - u ulici ima puno dece-
u mojoj ulici je svaka treca kuca prazna, svaka peta je na prodaju... imaju samo dve porodice sa decom (i mi) i to su sesti i osmi razred jedni, od ove druge porodice idu u vrtic, i moja smizla... eto - cela ulica petoro dece! i to razlicitih uzrasta pa se ni ne igraju zajedno...

a bre,kod nas u selu pune ulice dečurlije...:aha:

a kod nas u centru napravili klizaliste! ali neko gde se ne kliza po ledu vec po nekim plasticnim plocama... ne mogu da vam opisem koliko je to strasno. uopste ne mozes da kontrolises noge... lete i levo i desno i napred i nazad.... niko se vise ne kliza, samo deca tugaljivo gledaju.
kazu da su se prosle godine svi zalili na veliku buku i "nestabilnu struju" i nemam pojma sta, pa ove godine nisu stavili pravi led i sneg vec te ploce, tzv. vestacki led.

a kod nas u centru napravili klizaliste! ali neko gde se ne kliza po ledu vec po nekim plasticnim plocama... ne mogu da vam opisem koliko je to strasno. uopste ne mozes da kontrolises noge... lete i levo i desno i napred i nazad.... niko se vise ne kliza, samo deca tugaljivo gledaju.
kazu da su se prosle godine svi zalili na veliku buku i "nestabilnu struju" i nemam pojma sta, pa ove godine nisu stavili pravi led i sneg vec te ploce, tzv. vestacki led.
Nije mi jasno zašto klizalište mora da bude u centru. Bolje da je van stambenog bloka pa da svi budu zadovoljni.

Kod nas u NS su napravili prelepu ledenu šumu u kojoj se ne možeš klizati jer je led katastrofa, staza je jako uska, može dvoje ljudi da kliza jedno pored drugog i kada ih treba obići to je naučna fantastika, a kada krenu da padaju moliš boga da se svi ne izlome jedni preko drugih. Moji klinci su rekli da neće više tamo da kližu, Spens je zakon. Jeste u zatvorenom i nema lepog ambijenta, ali je led odličan i ogroman je prostor, mogu da se kližu i početnici i profesionalci kao što smo mi. :flert:

Nije mi jasno zašto klizalište mora da bude u centru. Bolje da je van stambenog bloka pa da svi budu zadovoljni.

Kod nas u NS su napravili prelepu ledenu šumu u kojoj se ne možeš klizati jer je led katastrofa, staza je jako uska, može dvoje ljudi da kliza jedno pored drugog i kada ih treba obići to je naučna fantastika, a kada krenu da padaju moliš boga da se svi ne izlome jedni preko drugih. Moji klinci su rekli da neće više tamo da kližu, Spens je zakon. Jeste u zatvorenom i nema lepog ambijenta, ali je led odličan i ogroman je prostor, mogu da se kližu i početnici i profesionalci kao što smo mi. :flert:

moj klinac je bio jednom u toj ledenoj šumi i reko je neće više nikad...:nono2:
baš se razočarao...
nama je štrand bio lepa opcija zimi...i kad god smo bili u gradu,obavezno smo išli tamo na klizanje...

i to na trgu izmedju zgrada opstine i doma kulture! valjda da zaposlenima bude blize :lol:
nemam pojma, veliki je plato, valjda zbog toga... do prosle godine su stvarno punili vodom i snegom i normalno zamrzavali... super je bilo. sad su valjda hteli da ustede :(

moj klinac je bio jednom u toj ledenoj šumi i reko je neće više nikad...:nono2:
baš se razočarao...
nama je štrand bio lepa opcija zimi...i kad god smo bili u gradu,obavezno smo išli tamo na klizanje...
Kod Štranda je dobro samo to što je besplatno. Ali je jako malo klizalište, zbog toga što je besplatno je uvek bila gužva, a led je takođe bio pun rupa pa se lako padalo.

Pozdrav zene.
Posto nam je tema o bebama utihnula, pitacu ovdje mame djecaka.
Kako dobih jednog prije malo vise od mj dana, buni me pisa :D
Prevlacim kozicu, ne mogu jos do kraja..mozda 2/3.Koliko sam shvatila, svaki put prevucem malo vise i tako cu uspjeti skroz ili..?
I da li da taj dio brisem vaticom ili je pri kupanju dovoljno saprati vodom?

Pozdrav zene.
Posto nam je tema o bebama utihnula, pitacu ovdje mame djecaka.
Kako dobih jednog prije malo vise od mj dana, buni me pisa :D
Prevlacim kozicu, ne mogu jos do kraja..mozda 2/3.Koliko sam shvatila, svaki put prevucem malo vise i tako cu uspjeti skroz ili..?
I da li da taj dio brisem vaticom ili je pri kupanju dovoljno saprati vodom?

nadji i podigni temu o bebcima, tamo ce sigurno neko odgovoriti, a kao da je vec i bilo price o toj temi.
ja nemam pojma...

- - - - - - - - - -

Da prijavim da sad i kod nas pada normalan sneg

e lepo :)

a mi smo veceras pred zalazak imali cak i dugu i nebo kao da ce da se spusti nlo! a vetar se ne smiruje...

Cudno je to kako deca uvek budu deca za svoje roditelje. Sin od 22 godine, radi, juce se vraca sa posla, utrcava u kucu, ulece u kupatilo...Pogledam kroz prozor, razlupan branik na njegovim kolima...Bubnja mi u glavi, sekunde kao sati dok nije izasao iz kupatila...
Prvo gledam da li je on dobro, pa posle pitam da li je neko povredjen... A on uplasen da cemo ga kritikovati zbog kola, koja su inace njegova, on kupio od svojih para...
Fala Bogu, nista od strepnji nije istinito, malo je sleteo sa puta i udario u ogradu na iskljucenju sa autoputa brzinom od 60 na sat (koju priznaje, a mozda je bilo brze).
Valjda kad jednom postanes roditelj nema nazad, i isto se brines za svoje dete kad ima i 5 i 25 i ko zna koliko godina...

Smejem se sama sebi kad ga presretnem uvece kad krece ugrad i pitam ga da li je samo te tanke pantalone obukao...Pa se setim da sam ja negde u tim godinama ladno izlazila na minusu u najlonkama i minicu samo u sakou i da mi stvarno nije bilo hladno na opste zaprepascenje mojih roditelja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back