СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas se komotno šeta po jezeru. Zamrzlo je skroz i klizaca, dece na sankama, šetača...Nikad više.
IMG_20170108_132608.jpg

Jaoj Marge ne da ne.bih stala na zaledjeno jezero,negoooooo NE BIH. Lose mi je i kad gledam. Ja imam fobiju da ce led puci ispod mene,deteta,nekog,i sad mi se znoje ruke dok samo raznisljam o slici.
A kakoooo sam pala danas na dupe sa 6 kesa u rukama. Samo mi je leva noga skliznula ispod desne,i eto mene na boku sa svim kesama u rukama drzeci ih u vis da nesto ne ispadne. Ahahahha. Bila sam smesna sama sebi.
A i ja radim danas,i sutra,i prekosutra i tako u nedogled.... Ahhh kad ce vec to leto?!

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Jeste čudan osećaj na jezeru...Palićkom, čuju se kao neki udari leda, kao kad puca led iz dubine, ali, kažu svi da je to tako oduvek. Mnogi se boje mada realno, led je debeo i kad pukne, ništa se ne pomeri a mora da puca jer je velika površina.
Ovo je slika sa tzv malog, Palića, to je kao nešto bezbednije, samo se kroz istoriju uvek zvalo krvavo jezero...Manje je, pliće, i nekako meštani više preferiraju da se na njemu kližu, dok je turistima interesantnije veliko, pravo jezero. Bude tu i onih sa padobranima, i sa jednrilicama...sve na klizaljkama

Moram nažalost decu da pošaljem kod mojih na minimum 10 dana... ne znam kako ću izgurati bez njih, evo već samo što se nisam rasplakala i sva sam šlj... :histericna:
Beba je već otišla kod njih da sutra ne bude frke, a Maki vodim ujutru u školu i onda je moja majka kupi iz iste u 13h...
Znači poludeću majke mi... kako ću bez njih :rida: sam luda što sam tolko vezana za njih? :sad2:

Moram nažalost decu da pošaljem kod mojih na minimum 10 dana... ne znam kako ću izgurati bez njih, evo već samo što se nisam rasplakala i sva sam šlj... :histericna:
Beba je već otišla kod njih da sutra ne bude frke, a Maki vodim ujutru u školu i onda je moja majka kupi iz iste u 13h...
Znači poludeću majke mi... kako ću bez njih :rida: sam luda što sam tolko vezana za njih? :sad2:

normalno je da si vezana za svoju decu, ali ako tako mora deset dana ce brzo proci! i ne saljes ih strancima vec svojim roditeljima i deci ce biti dobro!!!

Pa znaš i sama, ako tako mora - mora. Nisi luda što si vezana za decu.
Kakva ti je sada frka?

Nažalost mora... razvila se stenoza na izlazu iz želudca, gde se spaja sa tankim crevom. Izlaz je svega 4mm širok i pravi mi velike probleme, plus imam masu polipa i izraslina na crevima pa sve to hoće laporoskopski da srede :dash:

normalno je da si vezana za svoju decu, ali ako tako mora deset dana ce brzo proci! i ne saljes ih strancima vec svojim roditeljima i deci ce biti dobro!!!

Maaaa... znam da mora... ali opet, moja keva totalno drugačije naravno sa njima nego ja... bojim se da se nešto ne desi ili šta ako me mala zaboravi ili ili... :sad2:

Damo znas da mora tako. Ti treba da budes ZDRAVA za svoju dexu jos duuuuuuugi niz godina. Ako je trenutno cena koju moras da platis bolje sad 10 dana,nego za par godina meseci hospitalizacije. Znas i sama draga. Jaka se. Preguraces!

cave man ne zezaj se sa svojim zivotom,a ni tudjim bLe!

Mi danas ranom zorom vec cistili sneg,igrali se,pravili andjele. Jesam vec rekla da mrzim zimu?

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Prilozi

• 1484124169465.jpg
    1484124169465.jpg
    41 KB · Pregleda: 9
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back