СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dedamrazici.jpg

Sin putuje u Letoniju, bio je već tamo i sada ide kod istih ljudi , prijatelja sa neta. Oni imaju dva sina, sad su 5 i 8 godina. Šta bi im mogao poneti ? Za odrasle već imamo kombinaciju gde će u dekupaž kutiju staviti domaći sušeni paradjz, kitnikez, hotmenov sos...
Problem je taj što putuje onim jeftinim letovima i ograničen je prtljagom od 7 kg određenih dimenzija, a tu treba da smesti i svoju garderobu.
Imate li neke predloge ? Prošli put im je poneo kape sa njihovim crtanim junacima pa to ne može i sad.

kakve dame na temi! i pozitivne i vesele i lepe... :super:

meni su majice uvek zadovoljavajuci pokloni, kad ostanem bez ideja... (ali kako prijatelji sa neta :eek: )
E ne može majice...i to su dobili prošli put jer mi radimo štampu na majicama.
A kako sa neta...pa igrali su onu igricu War craft ili tako nešto, stalno pričali na skype, sprijateljili se pa ga oni pozvali u posetu. Bio im je prošli put desetak dana, oni odu na posao, ostave ga samog kući, on im nešto kao skuva, ide po Rigi da upoznaje grad i uveče se družili.
Ne znam odakle im hrabrosti s obzirom na rejting Srba i to da ga ipak nisu lično upoznali, da su porodični ljudi i imaju dvoje male dece.
A poprilično su lovarni, ispostavilo se da je taj lik jedan od programera te igrice i da je opasna zverka u svetu interneta...kako to uvek ide, mali kikiljavi genijalac na kompjuteru :)
BTW imam ideju, one kao igračke od žice gde se jedan oblik nalazi u drugom pa ti treba veština da rastaviš te oblike...ako ste me razumeli, nemam pojma kako se to zove.

Baš ste fotogenični, dragisha!!

A što se rejtinga Srba u svetu tiče, ja mislim da obian narod nema pojma o tome, drugim rečima, baš ih briga.
I mi smo upoznali jednog Amerikanca,on nas pitao: jel ste vi Srbi il Hrvati? - po jeziku bih rekao da ste tu negde....sa njim smo se upoznali preko neta, i pričali na skype
U Vrnjačkoj Banji imali smo goste Italijane, Austrijanca, bračni par Rumune,Grka.
apsolutno normalno se ophode prema nama.
o ljudima iz bivše Sfrj da ne pričam

Tek da znamo danas je naša Zemlja najbliža Suncu.
Ovde na severnoj hemisferi je zima, ali dole, na južnoj hemisferi je toplo... mada godišnja doba ne zavise toliko od blizine Suncu već od nagnutosti zemljine ose rotacije... i dan se produžio za 8 minuta!
http://www.astronomija.org.rs/sunev...ja-90410/10932-zemlja-je-danas-najblize-suncu
Тек да допуним пост оптичким поређењем величине Сунца зависно од афела и перихела:
http://www.astronomija.org.rs/fotografija/10935-sunce-kada-nam-je-najblize-i-najdalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back