СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad ste me podsetile na drugara koji je uvek isao na odmore na neka "fensi" mesta, onda se ozenio i zena ga ubedi da odu u egipat na letovanje, jer ona tamo ide uvek... jeftino, lepo, ima sta da se vidi... izleti ovamo, onamo... i odu.
kad su se vratili on poceo da kuka kako je sve katastrofa... prljavo, neuredno, hrana, vrucina, a najcudnije mu je od svega bilo sto, u hotelu u kom su bili, posao sobarica rade muskarci. njegova zena zinula - vec godinama boravi u tom istom hotelu i nema pojma ko obavlja posao sobarica.
hocu reci, zavisi ko sta gleda :lol:

Evo ja ću da vam kažem za Grčku - veći su Cigani od nas. Prljavi i štrokavi, ništa ne održavaju. Ja više ne znam gde bih išla na more, života mi.
Ili sam omatorila pa vidim i ono što ranije nisam primećivala...

...e sad mi je lakse kad neko posteno prizna da nigde nije savrseno....

...sad ce neko da kaze, zavis gde si bila, to uvek zavisi bilo gde da odes ima lepse, cistije uredjenije...samo covek treba da, da sansu nekom mestu/regiji i da ode pogleda
vise, da bi mogao da da neko konkretno misljenje...ili da ispljuje sve...kao sto se to redovno radi kad je CG u pitanju, a pritom su mnogi zadnji put tamo bili pre 10 i vise godina...

Evo ja se kunem na hrvatsko primorje,i nikad ne bih menjala za grcko more,ali to sam ja. Ja volim borovinu,malo hladnije more,taj osecaj na Jadranskom moru. A mozda samo zbog nostalgije,ko ce ga znati.
Sticajem okolnosti imacemo prilike da idemo u Grcku kad god pozelimo,i da boravimo tamo na moru koliko nam se cefne. Ne znam da li ce me ova nova mogucnost ocarati,ili ce grcko more za mene ostati samo obicno grcko more kao do sada.

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Evo I ja da se dopisem :). Posto smo imali stan u Istri, I veci deo zivota sam tamo provodila cela leta, meni je hrvatskog primorja dosta, I stenovitih I kamenitih plaza. Sad mi je blagougodno da gacam po pesku I da me nista ne zulja.
u Crnu Goru sam pocela da idem kad sam prestala sa letovanjima u Hrvatskoj I to je za mene bila privremena opcija. Za porodicna letovanja sa decom za mene je Grcka za sada idealno resenje. Iako bismo rado isli u Tunis I Egipat to prosto nije moguce za sad, tako da ostaje Grecija do daljnjeg :).

Dobro jutro!
Sto volim kad vas vidim ovde, u najlepsoj kafanici na krsti :)
Sto se Grcke tice, moje dve drugarice su sada u Grckoj. Jedna je otisla na Pargu, a druga u Mikonos. Obe se kunu da su to najlepsa mesta koja su do sada videle, a obe dosta putuju...
Ja licno nisam uopste ljubitelj mora, pa kad dodje vreme letovanja uvek sam gledala da idemo u neki veliki grad na moru gde ima sta da se vidi, ali vise nisam prioritet ja vec dete, kome je trenutno jedino vazno more (voda), pesak i sunce i nimalo je ne interesuje ni Adrijanova kapija, ni putevi Aleksandra Makedonskog ni da li su ostrva vulkanskog porekla... a ja se prilagodjavam :) i priznajem da uzivam gde god da sam.

kod mene jos jedna asocijacija na dolazak hladnih dana - danas dolazi dimnjicar :aaa:
ali...
jos ima toplih dana, tek smo na pola leta :aha:
sad da vas pitam - znate li za neko etno selo ili nesto slicno gde deca mogu da jasu konje, a da ima jos neka zabava, i da nije puno daleko od beograda. do sada smo bili u tiganjici i crepaji. ima li jos nesta slicno gde je zabavno za decu?

kod mene jos jedna asocijacija na dolazak hladnih dana - danas dolazi dimnjicar :aaa:
ali...
jos ima toplih dana, tek smo na pola leta :aha:
sad da vas pitam - znate li za neko etno selo ili nesto slicno gde deca mogu da jasu konje, a da ima jos neka zabava, i da nije puno daleko od beograda. do sada smo bili u tiganjici i crepaji. ima li jos nesta slicno gde je zabavno za decu?

...mislim da ima nesto fino za decu u Zasavici, i u etno selu negde oko Banje Koviljace....i jedno i drugo nije predaleko....

Paprikaš od mangulice hleb i salata700,00 rsd
Paprikaš od podolca hleb i salata700,00 rsd
Paprikaš od magarećeg mesa, hleb i salata700,00 rsd
http://www.zasavica.org.rs/cenovnik/
ps
nemam pojma sta je podolac :rumenko: ...u svakom slucaju cemo zaobici zasavicu, bar za sad...
E svasta. Zar nemaju i neki standardni meni koji bi jeli ljudi koji to sto je tu navedeno nece da jedu?

Paprikaš od mangulice hleb i salata 700,00 rsd
Paprikaš od podolca hleb i salata 700,00 rsd
Paprikaš od magarećeg mesa, hleb i salata 700,00 rsd
http://www.zasavica.org.rs/cenovnik/
ps
nemam pojma sta je podolac :rumenko: ...u svakom slucaju cemo zaobici zasavicu, bar za sad...

Podolac je govedo sa neobičnim rogovima. Znači, to drugo je paprikaš od goveđeg mesa.

Zaobilazite Zasavicu zbog jelovnika? Možete jesti negde usput, ne morate tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back