СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja da saopštim da je Love fest konačno :worth: gotov
i da možemo da spavamo ko ljudi.

he he
mm nocas gledao direktan prenos :lol:
nisam ni znala do sinoc da imamo tv vrnjacka banja... sad sa ovom digitalnom ima nekih milion lokalnih tv kanala... mi ceri ostavili iptv zbog crtaca i gledamo (kad gledamo tv) ove lokalne... e sta sve tu ima da se vidi, k'o da udjes u vremeplov...

nego roditelji dragi, jos samo dve nedelje raspusta :aaa:

Kako dve? 3 bLe! Ne staj mi na muku!

onu koju nacnemo ne brojimo... :p
a i ona pred skolu... hm

- - - - - - - - - -

ovo moje dete treba da "za domaci preko raspusta" nacrta ili jedan crtez ili mini strip na temu - najlepsi dan raspusta i jos uvek nece da ga uradi... samo kaze - mozda ce neki sledeci dan biti jos bolji...
ne, slucajno ne sme imati visak crteza... taman posla da nesto radi ponovo :fdlan:

Nisam ni ja znala da ima tv Vrnjačka Banja, a ovre bar ima ta kablovska,šta li već.

Jao škola i dokupljivanje knjiga koje fale...:fdlan:

Mici, to je puno domaćeg, ali pametno je to...svaki dan po malo...kad je najvea vrućina, ne mora ni baš svaki dan i stigne se.

mi smoisto radili, odn njih dvojica, nije baš sve onako kako sam zamislila, al dobro, većina...
To sam im više ja zadala nego nastavnici/učitaljica i na to se vade...:aha:

kod nas je i skola na raspustu :aha: samo igrarije dva meseca. ako se ne racuna:
pisanje - nekoliko razglednica, i pretrage google-a i youtube-a :lol:
matematika - koliko ce dzeparca ostati posle dva sladoleda, koliko posle jednog... jedan sladoled i deset minuta skakanja u trambolini... ako sve plati mama i da svoj kusur - koliko jos fali za nove rolere...
svet oko nas - koliko je voda u bazenu topla, zasto pcele ulaze u bazen kad ne plivaju...
fizicko i muzicko - djuskanje svako vece na trgicu uz lokalne bendove...
toliko od nas,
a onaj crtez, nacrtace ga ona, ali ce ga zbrzati kad vec bude obucena i spremna da krene u skolu... sto ce meni rogovi od toga izrasti, to nema veze...

Poslednja izmena:
Ja kako sam sama sve vise mislim o sebi i svasta tripujem,I imam debilno pitanje za vas.
Sada me ne zanimaju muskarci,ali lupam ako se desi nesto nekad razmisljala sam o nekoj osobi koja bi bila samnom samo zbog mene nista ovo klasika cele peripetije kafice seljacka ulizivanja,znaci nista sto podrazava nesto "tradicionalno",nista deca I sve sto ide.Ne trazim da budem u centru paznje vec me ne zanima nista sto bi neko prosao tradicionalno "pred brak".
Sta mislite o tome?
E da ja sam zatvorena osoba I ne izlazim niti me zanimaju takvi kod kojih je vecina bez alkohola pi**a,samo me ozbiljne osobe zanimaju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back