СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i mi docekasmo lepo vreme :)
Nama konacno zavrseno igraliste u dvoristu, :p imamo dve ljuljaske, klackalicu, teren za fudbal.
Treba da nam stigne i pesak za dan dva, jos par sitnica da se nabave i deca ce moci da uzivaju.
Vise ne moramo da idemo na igralista udaljena pola sata, sat od nasih stanova.

Da, ovo je samoinicijativno stanara iz tri ulaza, jer ovaj prostor gde smo postavili igraliste je namenjen, e to niko nezna, stalno se menjaju planovi sto se tice tog prostora,te bice parking, te bice zgrada, te dobicemo igraliste....
Sad videcemo kako ce grad reagovati na nasu inicijativu za igraliste.
Racunamo na pomoc predsednika kucnog saveta, a on je takodje bio jedan od inicijatora i vec je vrsio pregovore sa gradom.
Na ovom prosturu deca mogu lepo da se igraju, jedan deo ce biti namenjen i kerovima i mackama, bice zaista lep prostor kad se zavrsi. :D
Nije nista nabudzeno,par sitnica u kojima ce deca zaista uzivati.

Da, ovo je samoinicijativno stanara iz tri ulaza, jer ovaj prostor gde smo postavili igraliste je namenjen, e to niko nezna, stalno se menjaju planovi sto se tice tog prostora,te bice parking, te bice zgrada, te dobicemo igraliste....
Sad videcemo kako ce grad reagovati na nasu inicijativu za igraliste.
Racunamo na pomoc predsednika kucnog saveta, a on je takodje bio jedan od inicijatora i vec je vrsio pregovore sa gradom.
Na ovom prosturu deca mogu lepo da se igraju, jedan deo ce biti namenjen i kerovima i mackama, bice zaista lep prostor kad se zavrsi. :D
Nije nista nabudzeno,par sitnica u kojima ce deca zaista uzivati.
Од две моје млађе сестре старија је на Лиману 3, пре неколико година насред паркинга дигли су пословно стамбену зграду, то је она Идеа код семафора на углу где завршава Лима 3 и почиње Лиман 4.
Ако постоји инвеститор погазиће сваки урбанистички план, а кинту ће већ неко узети.

Ljudi su čudo jedno. Tako je u starom komšiluku otac s troje dece krenuo da renovira već postojeće igralište koje je bilo jedno obično ruglo.
Sve je sam radio, čak je i pesak sam kupio. Ofarbao klupe, popravio ljuljaške, klackalice, ma sve.
I onda se našao neki pametan da ga prijavi opštinarima, došla inspekcija, odraše ga od kazni.
Da je ubio nekog manje bi robijao. Umesto da podrži ljude koji sami obnavljaju nešto, država ih kažnjava za inicijativu.
Nadam se da ćete progurati kroz sistem vaše igralište i svaka čast na trudu i radu i ideji.

Ако постоји инвеститор погазиће сваки урбанистички план, а кинту ће већ неко узети.
Koliko sam upoznata sa situacijom od vlasnika zemljista zavisi da li ce se nesto graditi na tom prostoru ili nece, vrse se pregovori sa investitorom, prvobitni investitor je pobegao, sad neko drugi zeli da tu izgradi nesto ili napravi, za to vreme dok se vlasnik zemljista, investitor i grad prepucavaju koje je cije, ko ce sta da radi, neka se deca igraju.
Jer sta god da ce biti na tom prostoru u narednih godinu dve dana nista se nece zapocinjati.

Nadam se da ćete progurati kroz sistem vaše igralište i svaka čast na trudu i radu i ideji.
I mi se tome nadamo. Kao sto sam vec napisala imamo izuzetnog predsednika, on je jedan od onih koji je i pokrenuo sve ovo, mislim da postoji i neki dogovor sa opstinom.
Nisam u potpunosti upoznata sa desavanjima jer sam u poslednje vreme malo bila na dvoristu, a ovde nije samo jedna osoba ucesnik ima ih vise.
Svako je ponesto obezbedio i doneo.
I nisu ucesnici samo oni koji imaju decu nego i oni cija su deca vec velika ili uopste nemaju decu.
Dakle ovo je samoinicijativa stanara iz tri zgrade, ne pardon iz cetiri zgrade.

I mi se tome nadamo. Kao sto sam vec napisala imamo izuzetnog predsednika, on je jedan od onih koji je i pokrenuo sve ovo, mislim da postoji i neki dogovor sa opstinom.
Nisam u potpunosti upoznata sa desavanjima jer sam u poslednje vreme malo bila na dvoristu, a ovde nije samo jedna osoba ucesnik ima ih vise.
Svako je ponesto obezbedio i doneo.
I nisu ucesnici samo oni koji imaju decu nego i oni cija su deca vec velika ili uopste nemaju decu.
Dakle ovo je samoinicijativa stanara iz tri zgrade, ne pardon iz cetiri zgrade.

Prosto se dobije volja za život kad se ovako nešto pročita. Da još uvek ima normalnih ljudi, nesebičnih i voljnih da urade nešto za širu zajednicu.

"prognoza je bila losa,palo je po metra" :D
Elem na brisu se videlo da je stafilokoka u pitanju pa sam naprasno dobila novu terapiju od druge doktorke.
U to ime pesma
"...ceeeeoooo ziiiiivoooot saaaa kreeeeteeeniiiimaaaaa ooooooo..."
Inace nisam postovalac lika i dela doticne vec onako od muke aj da zapevam.

Ma nekad se to znalo kad sam bila klinka,imala sam jednu extra doktoricu samo dodjes i pipne ti vrat i ako je otecen jedan lek ako nije drugi lek i kontrola 7 dana.Ako su beonjace i deo oko ociju takvi i takvi bris i cao.A ne sada ovi idioti.Sve se prodalo za propagandni materijal i mesto na seminaru PU!
Pozivela meni stara doktorka 105 pa opet ovi joj nisu za mali prst.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back