СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj osećaj koji želiš sa svima da podeliš...kad tvoj sin sa svojih 20 godina kupi svoj prvi auto, a zaradio ga je sam...a srce ti veliko i puca od ponosa...
Onda u nekom momentu krenu suze blesavice jer u njemu vidiš zrelu ličnost koja polako gradi svoj život, nezavisno od tebe...

Svaka cast ovo je bas lepo,samo neka gradi uvek je bolje za njega da je nezavisan nego da ti trci oko suknje.

Onaj osećaj koji želiš sa svima da podeliš...kad tvoj sin sa svojih 20 godina kupi svoj prvi auto, a zaradio ga je sam...a srce ti veliko i puca od ponosa...
Onda u nekom momentu krenu suze blesavice jer u njemu vidiš zrelu ličnost koja polako gradi svoj život, nezavisno od tebe...

Čestitam i treba da se ponosite. Svaki uspeh deteta je prvo uspeh roditelja. Lepo je pročitati ovako nešto.

- - - - - - - - - -

dobro jutro :)
e kad bi celo leto bilo ovakvo ja bih pevala,
opet vampirišem ali mi nije žao, kafa i svežina jutra i čist vazduh i lipa koja precvetava preko puta zgrade, uživanje

mi smo danas stiklirali jos jednu predstavu, ili koncert, kako to kazu nastavnice moje cere... devojcice su danas plesale u decijem kulturnom centru u bg-u i bilo je lepo.
vreme nas je bas posluzilo, nismo se ni skuvali ni smrzli.... bas kako treba :)
a to sto sam u jedan sat videla da kostim ima fleku, a trebali smo da krenemo oko cetiri, to valjda vec ide u klasiku ili opis posla jedne mame... ali uspeli smo i to da sredimo... i na kraju, moja cera je upoznala jednu taru iz beograda koja vezba balet u beo-balet skolici, ali niti zna kako se tara preziva, ni koliko tacno ima godina, vazno da su se one dogovorile da se druze... a kako ce se naci, pa to ce mame preko gugla :lol:

Страшно, јутрос Џена и ја попили кафу у главној просторији(кухиња + трпезарија + дневна соба), а температура 19Ц!!!
Моментално сам упалио обе гасне грејалице и сада је пријатних 23Ц.
Ко оно труни о глобалном загревању???
У доба јуре&креде крокодили су живели и у оној субполарној вукоебини што се вика Канада, а сада једва опстају на Флориди!
:sad2:

Nije valjda da si palio grejalice.
Kod jeste hladno al ne tolko, ipak, još sam u kratkim rukavima.
Doduše na 19 stepeni, i ne bih palila grejalice,obukla bih duks.
Наравно да јесам.
Напољу пада киша и то баш јако, пре једно сат и по кад сам био на дворишту температура на термометру била је 17Ц, ми једемо пресно сем суботом и недељом кад се кува... једноставно нема од чега да се угреје просторија, а већ имам тренерку на себи.
То су две зидне, гасне грејалице по 6 киловата, имамо исте такве по купатилима и служе за догревање кад се централно не користи, а напољу је неочекивано хладно
Деца су код млађег стрица у Србобрану који је укључио централно, које је код њега на гас.

Ma stvarno je ovo vreme otišlo u K.
Poslednji put kad smo ložili kad mu vreme nije bilo je pre desetak godina , bio je 8. jun.
Al ovo je bre leto i da se loži, užas.
Ja ko da sam došla u London, ne u Vrnjačku Banju.
Dva dana bilo sunčano i evo opet se navlače oblaci.
Ne smem da se danas udaljavam od kuće, jer ako ljuljne kiša...ima da budemo mokri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back