СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mi jedva cekamo raspust. Kod nas vec skoro nista ne uce. Prosli su gradivo. Igraju se kroz neke vezbe i spremaju zavrsnu predstavu.

Jel oni imaju svake godine završnu priredbu?
Jovan je imao sam na kraju četvrtog a Bane možda neće imati ni tad.

- - - - - - - - - -

Da javim ozdravilo je ovo moje "dete" ali opet hoce da jedri na Dunavu.Ako vidite neku budalu u crvenoj jedrilici na potezu Vinca-Smederevo znajte da je to on :D

Jel se i prošli put prehladio na jedrenju?

Jel oni imaju svake godine završnu priredbu?
Jovan je imao sam na kraju četvrtog a Bane možda neće imati ni tad.

- - - - - - - - - -

Jel se i prošli put prehladio na jedrenju?
Ma kazem ti Dunav+jedrilica+luda glava....
Prosli put sam ja bila tamo sa njim sad nisam ne mogu da ga gledam,sta cu blesav je mora imati neki izduvni ventil pa makar bilo to i jedrenje.

Dobar jutar 'pavalice. ;) Odoh ja da raduckam, a vi uživajte uz kafu. :heart:

images

Dobar dan..:uja:
Jel vrućina?

evo direkt friško kuvana baba iz busa, jedva sam dočekala da se dovučem u moje podrumče u 'ladovinu :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

a najvolem kad ne popijem svu kafu kad idem da radim, pa kad se vratim kući, čeka puna šolja a hladna, nema bolje ;)

- - - - - - - - - -

Mi smo opet na jedrenju,ja se suncam a gospodin se zeza,tako da pored reke nije lose.
Kako je kod vas?

veži ti njega kanapčetom za članak, da se opet ne prući u vodurinu :D
a jel pecate nešto? ja mnogo volim pecanje, osobito ranim jutrom kad se magla diže sa reke, a sunce izlazi pa sve bude ružičasto i sveže

Ja sam jutros pila kafu na sabajle.
Ustali smo kao manijaci da ispratimo Luku na ekskurziju, bili na ž.stanici pre 7h i onda nam jave da je voz udario nekog čoveka i da rade uviđaj pa će voz stići do 9h.:confused:
Onda su učiteljice odvele decu u park da se igraju 2 sata, a mm i ja otišli kući i pili kafu u dvorištu. Bože dragi, kakva nirvana! :zaljubljena:

..pa ustvari i bilo je prikladno i onda,
al meni Joca ide pre podne u školu, ujutru je hladnjikavo,
Bane, popodne, je nosio neke tanje pantalone, troffrtaljke.

Mici, a bazen kakav je na naduvavanje?
Njega ste i prošle god, jel tako?
To je sad vrlo popularno i praktično, kupiš jednom i ne moraš na bazen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back