СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imacu vise vremena. :) Sutra mi izlazi premijera u okviru Nomusa. Posle cu moci da vidjam svoje dete na vise od par sati.
Srećno ti bilo Mici! :zag:
Moj Miloš ide u subotu na ekskurziju u Beograd u Mini City. Prvo nije hteo da ide, kaže da neće da ide ako ne mogu da idu i mama i tata. Od kako se bio izgubio i milicija ga dovela kući, nigde neće da mrdne bez nas. Drago mi je što je oprezan, ali npr.neće da ide ni na dečije rođendane u igraonice ako mi nećemo ostati na rođendanu.
Uglavnom, rekla sam mu da ne mora da ide, ali da sam mu spremila da nosi ranac sa hranom i pićem kao što je Luka nosio na ekskurziju i kad je to čuo, predomislio se. :lol:
Biće lepo vreme, samo da se ne razboli do tada, ne znam šta se dešava, stalno je promukao i zapušenog nosa. :think:

ja moju ceru, pre dve godine, nisam pustila da ide u minicity jer su trazili 4700 din za tu jednodnevnu ekskurziju. onda sem je odvela kasnije nekog vikenda i bilo mi zao sto je nisam pustila sa decom iz vrtica. jeste da je bila svojevrsna pljacka, ali jedino ima smisla ako tamo ide sa drustvom.
Milos ce se super provesti sigurna sam. ima tamo bas svasta. moja cera se zalepila za filmski studio :lol: i ni da mrdne..

Mici - bice to odlicno!!! Znam, kao da sam videla :)

ja moju ceru, pre dve godine, nisam pustila da ide u minicity jer su trazili 4700 din za tu jednodnevnu ekskurziju. onda sem je odvela kasnije nekog vikenda i bilo mi zao sto je nisam pustila sa decom iz vrtica. jeste da je bila svojevrsna pljacka, ali jedino ima smisla ako tamo ide sa drustvom.
Milos ce se super provesti sigurna sam. ima tamo bas svasta. moja cera se zalepila za filmski studio :lol: i ni da mrdne..

Mici - bice to odlicno!!! Znam, kao da sam videla :)
Mi smo platili 3000 dinara i neće da ide. Neće i neće. Tako da ću sutra reći vaspitačici da ipak ne ide. :(
Nije mi zbog Mini City-ja nego zbog druženja sa decom. Ne voli vrtić i neće ni na ekskurziju da ide. A ja neću da ga teram naravno.

- - - - - - - - - -

Da li je neko skupljao Paninijev album Dinosaurusi?
Mi smo ga skupili, ali mi treba sličica 94, tj njena poleđina za neku slikovnicu. Pokloniću sve duplikate :)
Skupljali smo Zolja i ja, razmenljivali sličice na sajtu za razmenu sličica, nekoliko komada nikada nisu ni puštene u prodaju i na kraju smo naručili direktno od proizvođača da nam pošalje.
Svaka čast što ste uspeli da skupite sve osim te jedne. :super:
Teško ćete sada naći sličicu, odavno više nisu aktuelne. Mi smo sve naše duplikate bacili.

Mi smo platili 3000 dinara i neće da ide. Neće i neće. Tako da ću sutra reći vaspitačici da ipak ne ide. :(
Nije mi zbog Mini City-ja nego zbog druženja sa decom. Ne voli vrtić i neće ni na ekskurziju da ide. A ja neću da ga teram naravno.

- - - - - - - - - -

Skupljali smo Zolja i ja, razmenljivali sličice na sajtu za razmenu sličica, nekoliko komada nikada nisu ni puštene u prodaju i na kraju smo naručili direktno od proizvođača da nam pošalje.
Svaka čast što ste uspeli da skupite sve osim te jedne. :super:
Teško ćete sada naći sličicu, odavno više nisu aktuelne. Mi smo sve naše duplikate bacili.

aaaa pa kakvi ste vi to kolekcionari???
Alisa draga, to se ne baca. paninijevi albumi se skupljaju duze, sad sto smo mi i nasa deca nestrpljivi to je drugo. mi smo prosle godine skupljali i skupili album strumpfovi iz 2008. god. slicica vise nema u prodaji, ali smo dobili album i u razmenama za slicice koje su nam ostale iz drugih albuma smo uspeli celi album da popunimo. naravno, desetak narucili onom narudzbenicom koja stize uz album.
a dinosaurusa ima jos i u prodaji.
mi sad skupljamo zaledjeno kraljevstvo, juhu i zivotinjsko carstvo se podrazumeva :lol:

aaaa pa kakvi ste vi to kolekcionari???
Alisa draga, to se ne baca. paninijevi albumi se skupljaju duze, sad sto smo mi i nasa deca nestrpljivi to je drugo. mi smo prosle godine skupljali i skupili album strumpfovi iz 2008. god. slicica vise nema u prodaji, ali smo dobili album i u razmenama za slicice koje su nam ostale iz drugih albuma smo uspeli celi album da popunimo. naravno, desetak narucili onom narudzbenicom koja stize uz album.
a dinosaurusa ima jos i u prodaji.
mi sad skupljamo zaledjeno kraljevstvo, juhu i zivotinjsko carstvo se podrazumeva :lol:
Nismo nikakvi kolekcionari, to je jedini album koji smo popunili.
A kvarnjaci proizvođači su nam poslali album "Zaleđeno kraljevstvo" da nas navuku, kupujemo i te sličice, ali ni približnim entuzijazmom. Najverovatnije zato što su Luku zezali dečaci u školi da skuplja sličice za devojčice.
U svakom slučaju, mi nikad ne zalepimo više od 20-ak sličica, ništa nam ne drži pažnju preterano, na moju veliku radost inače bih bankrotirala. :lol:

Mi smo skupili sve sličice, fali nam samo ta poleđina zbog one slikovnice koja se dobija. Ne mogu da verujem da sam je negde izgubila.

desava se. ako nista kupis novi album i narucis tu jednu slicicu, ili ako niste narucivali onda imas narudzbenicu iz albuma koji ste skupljali. a na spletkomatu ima neko sigurno, samo zavisi sta trazi za nju, zavisi na koga naletis :) neki kad znaju da ti fali samo jedna slicica daju je za dz. a neki traze malo bogatstvo za nju... slicice zivotinjsko carstvo se visoko kotiraju u razmenama, bar je takvo moje iskustvo.

ja sam malo razocarana kako su uradili album zaledjeno kraljevstvo. ne svidja mi se format, a poster je posebna prica... skupljs slicice za poster i lepis na obe steane... bzvz
da, salju uvek sledeci album iz paninija ako narucujes slicice, ali mi smo vec bili pola popunili kad nam je stigao taj za dz.
po kvalitetu papira, stampe, boja, formata - frozen je najlosiji paninijev album koji sam ja videla.

Ijuuuuuu. Mi nista ne znamo o skupljanju slicica. Mog uopste ne zanima.

kod moje cere u skoli svi nesto skupljaju. ako ne skupljaju ove albume koje pomenusmo onda fudbal - liga sampiona, razna drzavna prvenstva... da vidis sta sve tu ima :lol:
prosto da ne poverujes da decak u prvom razredu zna nekoliko celih timova fudbalskih, lica, imena, pozicija u timu, sve... ali zato jos uvek sabira na prste...

kod moje cere u skoli svi nesto skupljaju. ako ne skupljaju ove albume koje pomenusmo onda fudbal - liga sampiona, razna drzavna prvenstva... da vidis sta sve tu ima :lol:
prosto da ne poverujes da decak u prvom razredu zna nekoliko celih timova fudbalskih, lica, imena, pozicija u timu, sve... ali zato jos uvek sabira na prste...

Da da bitno da ih zaglupljuju sa nebitnim stvarima a ono osnovno ne znaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back