СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i mene na kratko...trenutno se pije :kafa: druga danas,pa još na to da dodam :pms: pa još sam nešto i ovako danas ujutro :histericna:...iju najbolje da se sklonim sama sebe...

a jel vi pijete tursku kafu? ja tu uopšte ne mogu da progutam otkada su ovako lošeg kvaliteta...neće da mi sklizne niz ždrelo i to je to ...pa onda ja pijem nesicu i to više puta na dan,prvo rano ujutro da se razbudim,pa onda jednu pre nego što krenem na posao,pa onda tamo jednu u pauzi da brže prođe vreme,pa još jednu popodne kada bih se već najradije srušila.i tako još malo pa ću dobiti trovanje kofeinom...:huh:

мене глава пуца ужас

иначе, пијем и турску и нес,уствари јакобс,радије,нестле наводно користи гмо производе
(што не значи да јакобс не користи)
навикла сам ујутру турска--јакацрна без шећера, у току дана може било која кафа
или било који напитак који почиње на К :zper: (није то што мислите)
мислим на капућино,какао....

баш сам пре неко вече пила са децом какао скуван у млеку,били су одушевљени,паме терају да им кувам сваки дан..
а кукала сам мужу (пошто он не пије кафу) реко,ето нема кони да се ШОЉАРИ са мном :lol:
деца то чула и онда ме терају да се шољаримо и да им кувам какао :mrgreen:

еботе сама пије кафу ко нека....хм

evo i mene sa drugom kaficom :)
ja volim tursku, ali su kod nas toliko ocajnog kvaliteta da i ja sve cesce pijem nes. ujutru prva turska - druga ili turska ili nes bez mleka... popodne sve jedno i navece kad nam cera zaspi muzic i ja pijemo nes sa mlekom...ta vecernja nam vise ritual i da pretresemo dan nego sto nam je do kafe, ali eto...
inace kad god neko ide u inostransto smaram ga da mi donese kafu i uvek se pitam kako oni ljudi mogu da uvezu normalnu kafu (nemacka slovenija svajcarska...) a ovi nasi smradovi pakuju ko zna sta...

е баш се напатио јуче,сирома
на крају,увече је какио само воду,
гуза му се ојела да не може да хода,иако перемо гузу и мажемо кремицом после сваког одласка у вц
не стиже кремица да се упије
ал ноћ је била мирна
барем је петак,па ће ето само један дан да одсуствује са наставе
мислим да ће данас бити готово са тим

мислим није тоникаква страшна болест,алдосадна и непријатна
не каже се џабе досадан ко пролив

Ma de ste zenske! :) Ved, mnogo je lepo citati te opet, Mici, Zoljice, nadam se da ste dobro.
Sto se kafe tice, mogu vam poslati iz CG, moja mama kaze da je stvarno mnogo bolja od ovih sto se prodaju u Srbiji. Ili je navikla sad na ovo, ko ce ga znati :)
Ja u kncelariji, imam mnogo posla, neka losa atmosfera, radim sa mnogo zena a ja sam im rukovodilac. A uz to sam ja iz Srbije a Crnogorke su malo temperamentnije od nas :) pa svako malo nekom nesto smeta. Al' dobro, sve te to ocvrsne i nauci koliko mozes..
Klinke su dobro, skola, vrtic...Svako vece rascesljavamo ruse kose jer su se ove jeseni pojavile vaske a nigde ne mogu da nadjem neki repelent, da im prskam da ne dobiju. Imaju kosu do pola ledja, jos mii ta zabava treba, da trebim i malteretiram se sa tim gamadima malim. Nasla sam neki recept na internetu, sa cajevcem, lavandom i eukaliptusom pa im to prskam svaki dan pred polazak. Pa sta Bog da :)
Pocela sam sa analizama, radila sam autoimuna antitela, sad cekam razgovor sa geneticarom i ako bude ok, uput za trombofilije. Jbt, treba da imas i znanje i zivce da dodjes do uputa, a privatno su te analize skoro 400 eura. Sl. nedelje radim briseve a sl. ciklus hormone. Za briseve treba da se naoruzam strpljenjem i novinama jer cu cekati 2, 3 sata ali nekako i najvise poverenja imam u te drzavne lab. Eto tako, nadam se da cu konacno shvatiti sta se to desilo...
Veeeeliki pozdrav i poljubac za vas :heart:

eh Ved,brz oporavak Banetu...jel ste poceli sa dijetalnom ishranom,elektrolitima itd. ? veoma vazno da sada par dana pazi na ishranu,da mu se stomak sto pre dovede u red,a do utorka ce ga sigurno proci....ni tamo ne idu u skolu u ponedeljak jel tako?

хвала,Мици
ма већ му је боље, ал ипак га нисам послала у школу,за сваки случај
исхрана--супице,кекс,,двопек,јогурт
ех, није нам први пут, нажалост, па знам скоро све
оно,еботе, једна мама може да парира једној медицинској сестри,зар не?
у уторак ни моји не иду у школу
који је то празник,нем појма,чини ми се да прошле године га није било?

како си ти данас?

Ma de ste zenske! :) Ved, mnogo je lepo citati te opet, Mici, Zoljice, nadam se da ste dobro.
Sto se kafe tice, mogu vam poslati iz CG, moja mama kaze da je stvarno mnogo bolja od ovih sto se prodaju u Srbiji. Ili je navikla sad na ovo, ko ce ga znati :)
Ja u kncelariji, imam mnogo posla, neka losa atmosfera, radim sa mnogo zena a ja sam im rukovodilac. A uz to sam ja iz Srbije a Crnogorke su malo temperamentnije od nas :) pa svako malo nekom nesto smeta. Al' dobro, sve te to ocvrsne i nauci koliko mozes..
Klinke su dobro, skola, vrtic...Svako vece rascesljavamo ruse kose jer su se ove jeseni pojavile vaske a nigde ne mogu da nadjem neki repelent, da im prskam da ne dobiju. Imaju kosu do pola ledja, jos mii ta zabava treba, da trebim i malteretiram se sa tim gamadima malim. Nasla sam neki recept na internetu, sa cajevcem, lavandom i eukaliptusom pa im to prskam svaki dan pred polazak. Pa sta Bog da :)
Pocela sam sa analizama, radila sam autoimuna antitela, sad cekam razgovor sa geneticarom i ako bude ok, uput za trombofilije. Jbt, treba da imas i znanje i zivce da dodjes do uputa, a privatno su te analize skoro 400 eura. Sl. nedelje radim briseve a sl. ciklus hormone. Za briseve treba da se naoruzam strpljenjem i novinama jer cu cekati 2, 3 sata ali nekako i najvise poverenja imam u te drzavne lab. Eto tako, nadam se da cu konacno shvatiti sta se to desilo...
Veeeeliki pozdrav i poljubac za vas :heart:
хвала,Лаурал

против вашака је најбољи природан лек --цеђ,алто кад већ имаш вашке,а не знам дал може и превентивно
цеђ се добија кад се пепео од горелих дрва меша са водом, то неко старији зна тачно да ти објасни, јер се то некад јединои користило против вашака

извини на директости,какве то анализе радиш,нисам нешто у току?

хвала,Лаурал

против вашака је најбољи природан лек --цеђ,алто кад већ имаш вашке,а не знам дал може и превентивно
цеђ се добија кад се пепео од горелих дрва меша са водом, то неко старији зна тачно да ти објасни, јер се то некад јединои користило против вашака

извини на директости,какве то анализе радиш,нисам нешто у току?
Може и петролеј, веома је ефикасан.
Мој матори је 1933. годиште и за време окупације је добио вашке у школи, а МаЏари све лекове однели на источни фронт где су их Руси разбили ко звечку и шта остаде... па петролеј, наравно!

Cao zene :) Evo da se i ja prijavim malo na brzinu :) Ne stizem da vas iscitam,a kamoli da pisem.. A i bezvoljna sam u zadnje vreme,te mi nije ni do cega... Micim muku sa nespavanjem,traje to malo duze vec,dr,mi dao nesto na biljnoj bazi,al`izgleda slabo deluje ili treba vremena jos.. Kao drogirana sam bas u zadnje vreme,jadva odradim posao ponekad. Mozda ima neko od vas neki dobar stari recept,mleko i med ne pomazu,pila sam i biljne cajeve a nebih uzimala nekakve tablete i sedative i sve sto ima veze sa hemijom... pozzz i pusa za sve vas

- - - - - - - - - -

Ved,lepo te videti ovde,dobro nam dosla opet jos :)

хвала,Скандиана добродошлици

елем,суви пиварски квасац успављује, ал без мамурлука сутрадан
ја то користим ако не могу да заспим,ако имам неки већи физики напор него иначе (нпр док сам ишла на пилатес,па '+ бициклом до града исти дан или радим генералку у стану са померањем намештаја) или неки стресан дан
купује се у продавницама здраве хране...
а користи се тако што се једна кафена кашичица размути у 1децилитар топлог млека (не врућег) може и у води у случају да нема млека...
ја ак размутим и у мање млека да брже прогутам :mrgreen:
укус му је малко горак,али навикне се човек
може се размутити и мало меда у млеко са пиварским квасцем

значи најбољи седати који сам досад пробала

хвала,Скандиана добродошлици

елем,суви пиварски квасац успављује, ал без мамурлука сутрадан
ја то користим ако не могу да заспим,ако имам неки већи физики напор него иначе (нпр док сам ишла на пилатес,па '+ бициклом до града исти дан или радим генералку у стану са померањем намештаја) или неки стресан дан
купује се у продавницама здраве хране...
а користи се тако што се једна кафена кашичица размути у 1децилитар топлог млека (не врућег) може и у води у случају да нема млека...
ја ак размутим и у мање млека да брже прогутам :mrgreen:
укус му је малко горак,али навикне се човек
може се размутити и мало меда у млеко са пиварским квасцем

значи најбољи седати који сам досад пробала
Joj Ved bas cu da isprobam,toga verovatno ima i ovde u prodavnicama zdrave hrane,nisam se susretala sa tim,niti znam kako izgleda,pa i ne znam kako se to zove ovde.. Necu zahvaljivati,ne valja se a ako nista,nabavicu tek kada odemo kuci za godisnji,vredi isprobati,desavalo se meni i pre da ne spavam jedno vreme ali prodje i opet budem stara,a sada sam gadno zaglavila,smrasvila,a o podocnjacima da i ne pricam,ne smem ni da se pogledam u ogledalo.. Eto zasto si ti nama hvalila ovde,imas skoro uvek odgovor na sve forumska drugarice :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back