Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
druga danas,pa još na to da dodam
pa još sam nešto i ovako danas ujutro
...iju najbolje da se sklonim sama sebe...
(није то што мислите)

Ved, mnogo je lepo citati te opet, Mici, Zoljice, nadam se da ste dobro. 
pa svako malo nekom nesto smeta. Al' dobro, sve te to ocvrsne i nauci koliko mozes..

eh Ved,brz oporavak Banetu...jel ste poceli sa dijetalnom ishranom,elektrolitima itd. ? veoma vazno da sada par dana pazi na ishranu,da mu se stomak sto pre dovede u red,a do utorka ce ga sigurno proci....ni tamo ne idu u skolu u ponedeljak jel tako?
хвала,ЛауралMa de ste zenske!Ved, mnogo je lepo citati te opet, Mici, Zoljice, nadam se da ste dobro.
Sto se kafe tice, mogu vam poslati iz CG, moja mama kaze da je stvarno mnogo bolja od ovih sto se prodaju u Srbiji. Ili je navikla sad na ovo, ko ce ga znati
Ja u kncelariji, imam mnogo posla, neka losa atmosfera, radim sa mnogo zena a ja sam im rukovodilac. A uz to sam ja iz Srbije a Crnogorke su malo temperamentnije od naspa svako malo nekom nesto smeta. Al' dobro, sve te to ocvrsne i nauci koliko mozes..
Klinke su dobro, skola, vrtic...Svako vece rascesljavamo ruse kose jer su se ove jeseni pojavile vaske a nigde ne mogu da nadjem neki repelent, da im prskam da ne dobiju. Imaju kosu do pola ledja, jos mii ta zabava treba, da trebim i malteretiram se sa tim gamadima malim. Nasla sam neki recept na internetu, sa cajevcem, lavandom i eukaliptusom pa im to prskam svaki dan pred polazak. Pa sta Bog da
Pocela sam sa analizama, radila sam autoimuna antitela, sad cekam razgovor sa geneticarom i ako bude ok, uput za trombofilije. Jbt, treba da imas i znanje i zivce da dodjes do uputa, a privatno su te analize skoro 400 eura. Sl. nedelje radim briseve a sl. ciklus hormone. Za briseve treba da se naoruzam strpljenjem i novinama jer cu cekati 2, 3 sata ali nekako i najvise poverenja imam u te drzavne lab. Eto tako, nadam se da cu konacno shvatiti sta se to desilo...
Veeeeliki pozdrav i poljubac za vas![]()
Може и петролеј, веома је ефикасан.хвала,Лаурал
против вашака је најбољи природан лек --цеђ,алто кад већ имаш вашке,а не знам дал може и превентивно
цеђ се добија кад се пепео од горелих дрва меша са водом, то неко старији зна тачно да ти објасни, јер се то некад јединои користило против вашака
извини на директости,какве то анализе радиш,нисам нешто у току?
Ima sad ovih sampona sto ne ostecuju vlasiste i fino mirisu. No zlu ne trebalo!Деца су вазда јака, само их ми слабо ценимо, иначе не знам како би нас преживела!Ma kud cu petrolej Poznavaoce, nisu nasa deca tako jaka kao predratne dzenerejsnIma sad ovih sampona sto ne ostecuju vlasiste i fino mirisu. No zlu ne trebalo!

Evo da se i ja prijavim malo na brzinu
Ne stizem da vas iscitam,a kamoli da pisem.. A i bezvoljna sam u zadnje vreme,te mi nije ni do cega... Micim muku sa nespavanjem,traje to malo duze vec,dr,mi dao nesto na biljnoj bazi,al`izgleda slabo deluje ili treba vremena jos.. Kao drogirana sam bas u zadnje vreme,jadva odradim posao ponekad. Mozda ima neko od vas neki dobar stari recept,mleko i med ne pomazu,pila sam i biljne cajeve a nebih uzimala nekakve tablete i sedative i sve sto ima veze sa hemijom... pozzz i pusa za sve vas

Joj Ved bas cu da isprobam,toga verovatno ima i ovde u prodavnicama zdrave hrane,nisam se susretala sa tim,niti znam kako izgleda,pa i ne znam kako se to zove ovde.. Necu zahvaljivati,ne valja se a ako nista,nabavicu tek kada odemo kuci za godisnji,vredi isprobati,desavalo se meni i pre da ne spavam jedno vreme ali prodje i opet budem stara,a sada sam gadno zaglavila,smrasvila,a o podocnjacima da i ne pricam,ne smem ni da se pogledam u ogledalo.. Eto zasto si ti nama hvalila ovde,imas skoro uvek odgovor na sve forumska drugariceхвала,Скандиана добродошлици
елем,суви пиварски квасац успављује, ал без мамурлука сутрадан
ја то користим ако не могу да заспим,ако имам неки већи физики напор него иначе (нпр док сам ишла на пилатес,па '+ бициклом до града исти дан или радим генералку у стану са померањем намештаја) или неки стресан дан
купује се у продавницама здраве хране...
а користи се тако што се једна кафена кашичица размути у 1децилитар топлог млека (не врућег) може и у води у случају да нема млека...
ја ак размутим и у мање млека да брже прогутам
укус му је малко горак,али навикне се човек
може се размутити и мало меда у млеко са пиварским квасцем
значи најбољи седати који сам досад пробала