Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Pozdrav drage moje zeMske... Moram da pohvalim Mici i ovde i opet joj pozelim srecan rad. Da znas da planiram sa decom da dodjem jedan dan... Moram videti i sa drugaricama dal bi povele i one svoje klince pa da naletimo djuture.
hvala ti draga i vamo i tamo na podršci...i kad god ste u NS samo javi da proveriš,dal imamo zakup za rođendan,pa ćemo se dogovoriti da se vidimo...

- - - - - - - - - -
Ni ja svom ne branim ni skakanje ni valjanje po pesku, a najmanje me od svega brine da li ce se uprljati. Pobogu pa prljavo se opere a ako I ne moze neka fleka da se skine tu garderobu ionako brzo prerastu, nece to isto do skole da nosi...
A ako skoci pa povredi se, pa sta cu, zalecice se, ne skace sa bandzi dzampa, kako da nauci da bude vest ako se ne pentra, ne vere I ne skace? Da sedi I bude trut?
slažem se sa Phe,veš mašina sve opere,a ono što ne,ebem mu sunac,pa ionako će prerasti,ali neka se pentra,uči se veštinama...jes da sam se presekla kada se popeo na smokvu i odatle na ogradu sa 2,5 godine da vidi decu u komšijskom dvorištu,ali drage moje,on od tada ne pada,izuzetno vešto zna da pazi na sebe...sa te strane sam barem mirna...