СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
branquinha izuzetan video snimak...
inače moram da vam ispričam sledeće...jelte ovde sam već duuuuuuuuuugo duuuuuuuuuuuugo pričala kako Gabriel od malih nogu pliva,stavljala sam ga u bazen već sa 6 meseci,i nije nosio mišiće...e ove godine nije hteo da uđe u bazen bez mišića...mislim 5.5 godina,zna dete da pliva,nikad nismo imali problema sa time...i pitam ja njega,pa dobro jel se plašiš vode? NE..jel te nešto uplašilo u vodi?NE...pa dobro,zašto ti trebaju onda mišići? da legne na vodu na leđa kao što mi radimo...to još nije naučio,i eto dete se tako snašlo...mislim ja sam pukla od smeha...dogovorili smo se da ćemo ovog leta i to da naučimo,i da mu mišići zaista ne trebaju...

Za sve vas koji imate bazene... Posto smo cesto u ZOO vrtu i kod Foka jer tamo stalno mirise na more, popričali smo sa onim sto održava njihov bazen. Kaže, postoji hlor sa mirisom mora, oni ga koriste i zato tako le po mirise :-) kaže da ima i kod nas da se kupi.

Marge zavisi od filtera u koji bazen možeš da ubaciš taj hlor sa mirisom mora ili ne...a i preskup je...i ovako nas košta održavanje ihaj...neću ni da sračunam koliko bi bilo sa ovim mirišljavim hlorom...meni je dobro i ovako,zatvorim oči,i zamislim da sam na moru...a i inače,zaista nemam razloga za kukanje,ovo je i ovako više nego perfektno...;)

Dobro jutro!
E kad vidim da je Ved napisala dobro jutro u 08:37 i ja se osecam naspavano :)
Nemam pojma gde se kupuje hlor sa mirisom mora, ali znam da ja nikad nista nisam videla u malim pakovanjima za bazene. Pre dve god sam kupila nesto protiv algi (protiv klizanja) u bazenu... sreca da mu je rok upotrebe 5 god, pa cu ga verovatno potrositi :)

Dobro jutro!
E kad vidim da je Ved napisala dobro jutro u 08:37 i ja se osecam naspavano :)
Nemam pojma gde se kupuje hlor sa mirisom mora, ali znam da ja nikad nista nisam videla u malim pakovanjima za bazene. Pre dve god sam kupila nesto protiv algi (protiv klizanja) u bazenu... sreca da mu je rok upotrebe 5 god, pa cu ga verovatno potrositi :)

jutros sam spavala čak do 8 :eek:
prethodnih dana se budila u 6, juče ujutru u 5 :roll:
ne znam šta mi bilo
ajd malo se naspavala jutros

zene moje drage...
ja danas kupila ceri konopac za preskakanje (vijaca?). muci se ona tako neko vreme, hoce da preskace, ali nikako joj ne ide. u neko doba uzmem ja da joj pokazem - ko me ter'o jos se pitam- skocim nekoliko puta i ...dusa na nos. strasno. jedva sam se oporavila.
da me neko pitao kako stojim s'kondicijom, rekla bih suuuper... mogu dugo i brzo da hodam, da trcim, dizem tegove (u obliku svoje cere)... ali to skaknje me ubilo u pojam!
i tako, sad vezbam zajedno s'cerom... ona uci, a ja u nadi da cu isterati slona iz sebe i vratiti svoju kondiciju :)

:ok: :super:

preskakanje konopca je suuuper vežba i za ruke i za noge
samo ti preskači sa ćerom da viš kako će da ti bude linija
ja sam improvizovala neki konopac pa preskačem, ali bolje da se kupi prava vijača

a nosim se mišlju i obruč da kupim, to je ekstra za struk, a nije to skupo

Hvala Mici :zag: Razmisliću koliko mi nedostaje miris mora kada vidim koliko košta :roll:

A što se skakanja tiče - ja još od porođaja nemam šanse da puno skačem tako sa obe noge, kao preko vijače ili na trampolini, a da nemam utisak da mi se utroba mućka i da će ispasti... valjda mi je istegljen i oslabljen tu neki mišić, a kegela se slabo setim ... :aha:

Dobro jutro drage moje! Konacno lepo vreme :) Ispratila sam malisana na izlet. Idu u zooloski vrt,putuju autobusom,imaju sigurno sat vremena voznje ako ne i vise.. Eh,nije to mala stvar :) Ustvari idu samo deca koja ove godine polaze u skolu.. A u subotu spavali u vrticu,ah,te srece :) pusa za sve mame i malisane :cmok: Citam ja vas s vremena na vreme,ali nemam vremena da pisem.

ćao ženice drage!
gvirnula sam da pročitam kako ste...i vidim neke divne vesti..neko preskače vijaču,nečije dete odoše na izlet,neki samo jednostavno uživaju...ma milina...šta više reći...pozdraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav od naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas...
pozdrav Mici, kako ej gabi, jel se brčka u bazenu?
Jeste Ved,na jesen polazimo u skolu :) Kako je ovo vreme nacissto proletelo,on ce ustvari u predskolsko jer u leto puni 6 godina,meni je rano dete sa 6 godina poslati u skolu,zato nece morati u 9-i razred.. Bar ovde je to tako..
snaći će se on, ne brini

a i meni vreme leti od kako sam dobila decu
samo se niže godina za godinom

ej... caooo!
to spavanje u vrticu, to su mi pricali oni moji prijatelji nemci. kod njih konkretno, svakog poslednjeg cetvrtka u mesecu deca (ko hoce, naravno) ostaju da spavaju u vrticu. meni to zvuci bas super i oni kazu da klinci obozavaju. mogu samo da zamislim kako bi vaspitacice, a i ostali reagovali kad bi i kod nas bilo tako nesto.
igraonica... kad odvedem ceru tamo platim 150 din za sat ili 200 din za dva sata + sokic (cesto i za jos jedno ili dvoje drugara sokic jer mame nece da im kupe, a meni zao da moje pije a ostali gledaju) i jos kad dete od svih zanimacija uzme da ceslja lutke, jer vaspitacice tamo zaposlene cekaju da istekne vreme... hocu da kazem Mici - super posao, super cene, :super:

Ved, nije valjda da brojis godine? hm :) to se broji do 25, posle ide 25 drugi put i tako ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back