СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mini i ja kao i ti, kao svraka volim sve sto sljasti i sija i jedva cekam NG :). A okicen stan drzim i ceo januar, najvise volim one sarene lampice kad mi se pale i gase u mraku :).
Inace za psovanje, i mi smo jedno vreme imali tu fazu, a bila sam besna kao ris jer je to kad je prvih par puta tresnuo izazvalo pomamu smeha, odobravajuceg, kod izvesnih starijih clanova familije. I onda je on to povezao da na taj nacin u stvari zabavlja ljude i stalno psovao u stvari ocekujuci adekvatnu reakciju. Ja sam insistirala na tome da se mirno i tiho opomene da je to ruzno i da se ignorise.
I uvek bih ponovila, narocito pred gorepomenutim :), kako nekulturan moze biti svako a pristojan i lepo vaspitan bas i ne.
Potrajalo je neko vreme, duze nego sto bih ja volela, al je proslo :).

:klap::zskace: (bože koji sam ja bolid :lol: )

Hvala ti puno na odgovoru, radili smo test na gluten koji meri antitela u krvi, pre skoro dve godine i bio je ok, ali to valjda nije najpouzdaniji test... Ja lično sumnjam na proteine kravljeg mleka, ali ebemga, nije imala nikakve burne reakcije... Kad završimo sa trećim krajnikom, krećemo u novu bitku...
Laural ne znam ta da ti kazem za intoleranciju. Znam da je i za alergoprobe rano pre dve godine i da i tada smatraju te testove nepouzdanim.
Ja sam radila test na intoleranciju ali licno u to preterano ne verujem, negde mi je izmedju nauke i alternative, nit tamo nit vamo.
Mogu da ti dam naziv ordinacije u kojoj sam radila.
Ali ono sto se meni pouzdano je to sto mi je nacelnik orl na institutu za majku i dete dao telefon ordinacije koja i deci radi alergo probe iz krvi. Znaci ne one kozne probe za koje neki isto tvrde da su nepouzdane nego se u krvi mere IgG i Igm antitela koja nastaju kao alergijski odgovor. Mozda postoji i bolje objasnjenje ali meni se to cini pouzdano. Ja da sumnjam na neku alergijsku reakciju ja bih svom detetu to uradila, analizu iz krvi.

Joj ljudi i ja volim slavlja. A ove godine, ako Bog da, prvi put od kad su se deca rodila idemo negde na docek, sa sve klincima :klap: Radujem se kao dete! Nismo nigde isli godinama, ja nesto ne volim da ih ostavljam za NG i praznike, a jedva cekam da djuskamo zajedno na podijumu. Ici cemo u neki 'otel na primorju, nek ide zivot (inace smatram to besmislenim bacanjem para, al' svejedno pare odose na kojekakve gluposti :))!

nerviram se srećna ti slava!!!!!...lepo se provedite sa prijateljima...ima li šta bolje od dobrog raspoloženja medju nama dragim ljudima...

Phe
po opisu ta magla zaista može da bude romantična...ali samo dok se gleda kroz prozor...hehehe...

nama sutra svi sveci....išla da kupim gomilu cveća na pijaci,pa sveće...sutra idemo na groblje u Gradište...a i sestri od tetke rodjus pa ćemo se počastiti i kesten tortom...sad mi rekla da to pravi...

е ова киша :roll:пореметила нам је планове
таман сам мислила да ће да буде сунчано, па да се возимо, кад оно киша :roll:
ништа, вежбаћемо читање писање, рачунање...мало више него што сам мислила

Dobro jutro.
Ja sam polukomirana ne znam za vas...Iju kako duva vetar uplaših se. Mm danas nije otišao na posao, boli ga stomak od piva :lol: Sinoć nam bilo neko društvo pa smo igrali neku društv.igru, pobedila sam drugi put za redom :manikir: Al smo kasno legli a mm popio 2,3 čaše piva i nešto mu nije leglo. Malac se noćas zaglavio u krevecu pa posle toga nisam nekih pola sata možda zaspala al ok, malo sam smlavljena al ne mnogo :aha: Još smo okasnili u vrtić pa smo jurili - sva sreća pa nam u ulici :mrgreen: Nisam imala vrem da šetam s gicanom do tamo već sam ga nosila sve vreme a nimalo nije lagan, raspala sam se.Još ovaj vetar bogte skoro nije tako jako duvao. Nego, sveki mi danas kuva ručak... :whistling:

Dobro jutro :cao:
I mi na raspustu :zurka:
Phe, nije u Vojvodini ukinut jesenji raspust - mi imamo malo drugačiji kalendar zato što kod nas puno ljudi slavi 1. novembar (kao naša Mici, npr) pa uvek tu imamo raspustčić, i zimski nam počinje na katolički badnji dan, a ne u januaru kao vama.

Mici, ljubi nam dLugaLa da brzo ozdravi :zag:

Dobro jutro.
Ja sam polukomirana ne znam za vas...Iju kako duva vetar uplaših se. Mm danas nije otišao na posao, boli ga stomak od piva :lol: Sinoć nam bilo neko društvo pa smo igrali neku društv.igru, pobedila sam drugi put za redom :manikir: Al smo kasno legli a mm popio 2,3 čaše piva i nešto mu nije leglo. Malac se noćas zaglavio u krevecu pa posle toga nisam nekih pola sata možda zaspala al ok, malo sam smlavljena al ne mnogo :aha: Još smo okasnili u vrtić pa smo jurili - sva sreća pa nam u ulici :mrgreen: Nisam imala vrem da šetam s gicanom do tamo već sam ga nosila sve vreme a nimalo nije lagan, raspala sam se.Još ovaj vetar bogte skoro nije tako jako duvao. Nego, sveki mi danas kuva ručak... :whistling:

:lol:добро је кад је само од пива
уживај у ручку кад га други кува :whistling:;)

Dobro jutro :cao:
I mi na raspustu :zurka:
Phe, nije u Vojvodini ukinut jesenji raspust - mi imamo malo drugačiji kalendar zato što kod nas puno ljudi slavi 1. novembar (kao naša Mici, npr) pa uvek tu imamo raspustčić, i zimski nam počinje na katolički badnji dan, a ne u januaru kao vama.

Mici, ljubi nam dLugaLa da brzo ozdravi :zag:

е искористите распуст максимално :ok:

Cao zene :) I ovde vreme nikakvo,kisa pada,vetar duva... I mi imamo mali raspust od 4 dana. Moj dragi otputovao kuci,Bole i ja sami,uzivamo... Juce smo citav dan svrljali po gradu,trosili pare,danas sve zatvoreno,nista ne radi,pa lencarimo i uzivamo uz hranu i televiziju.... pusa od nas :cmok:

3 dana u vrtiću i noćas temperatura i slinci....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,a vetar duuuuuuuuuuuuuuuuuuva,a moramo u Gradište na groblje...nećem....
Eh,kome pricas Mici... Moj bio tri sedmice kuci,bio super,nije ni zakasljao,a otkad je krenuo u vrtic i slini i kaslje... Nisam vise pametna... Zbog toga nismo ni otisli kuci,hladno je,obicno kad odemo kuci stvar bude jos gora... Al´opet nek nemaju temparaturu,ipak je lakse.. pusa za malog dlugala :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back