Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Čekaj, ti baš glumiš u pozorištu?
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, ti baš glumiš u pozorištu?

)
I ja sam rodjena u decembru,strelac... Moj malisan isto rodjen 13-og (juli)... Njemu je sad bolje,prestao da kaslje i slini,samo da ostane tako....kvi ja uopšte ne mislim još o praznicimna...dotle još imamo 2 rodjendana u porodici,pa Mikulaš,pa 12 rodjendana u decembru,pa Gabrielov rodjendan 13-i,pa Božić pa tek onda NG...ja dotle već ne da sam praznim džepova,nego već i slamaricu ispraznila...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Mini-me baš je lepo čitati kako dinamično živite.,a ipak imaš vremena za sve,i da je mališa jedno zaista srećno dete...
Jesi li ti to moja Banjalucanka?...juhu zene...jao kako kod nas duva...a temperatura 22...kazu, jutros Banjaluka najtopliji evropski grad...
Prodje slava, hvala svima na cestitkama... Divno je bilo...do cetiri ujutro, pa u cetvrtak opet gosti...odmorili smo se...spojili smo cetvrtak, petak i vikedn, tako da smo cetiri dana imali...mm i meni je jos i godisnjica braka bila...sve lepo...jako sam zadovoljna...
Mici, bas mi je zao sto ste opet bolesni...pokusaj da drzis nos sto prohodniji, ukapavaj sve zivo...nama deksametazon kapi najvise pomazu...dve do tri kapi ujutro i uvece...jako je bitno da mu nosic bude prohodan sad posle operacije, da se stanje ne bi pogorsalo...srecno....
Eli, mi nemam dajhman...na zalost...ja ne bih izlazila...u sredu je mm rodjendan i ja nemam prosto pojma sta cu...mislila sam mu farmerke kupiti, ali ako valjaju onda nisu ispod 50 evrica, a to mi je bas bas puno...posebno sad kad smo se istrosili za slavu...uspela sam nesto da ustekam...ali sve se plasim da cu morati da pozajmim...

Jesam.....hahaha...jesam Skandia...znaci i ti si?![]()
Ustvari sada sam u Austriji,a tamo idemo za godisnje odmore...

Da, da se pohvalim, juče je prvi put pojeo bananu!

I to što kažeš, dobar opis