Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pa ni ranije nismo bili sa roditeljima. Bar moj brat i ja nismo. Po ceo dan smo vitlali napolju. Mama se derala sa prozora 10.sprata da nas dozove unutra da večeramo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A i psiholozi ispiraju mozak sa pričama o razvoju deteta u predškolskom uzrastu...

a mozda i jedno i drugo... A sta pricaju na tu temu?
...ja se cesto salim sa mm da cemo decu da upisemo na tri jezika, dva sporta i bar dva instrumenta...hehe...
Inace, Andrija je jako muzikalan, i mogao bi ranije krenuti u Muzicku...posebno sto i mm i ja radimo tu, ali ja stvarno ne zelim...ako je istinski talentovan, talenat ce se istaci i ako na vreme krene, tj.kad je predvidjeno. Sa jezicima je isto...kazu da deca mogu da uce i da brze uce dok su mala, ali, negde oko 4 osnovne to upijanje prestaje, pa i ona deca koja su "redovnim" putem isla na engleski, dakle od treceg osnovne, stignu na njihov nivo u cetvrtom...sto onda pritiskati dete...pri tom ne znam da li sam losa majka ili je moje dete neambiciozno...a mozda i jedno i drugo...
![]()
A sta pricaju na tu temu?

да се не понављам, lazycat је то лепо објаснилаMeni je u svemu tome zao sto mi se cini da deca provode sve manje vremena sa roditeljima ili u tom jurcanju napolju sa drugarima u tom predskolskom uzrastu.
Pričaju, između ostalog, da je deci potrebno i malo više nestruktuisanog i neisplaniranog vremena, da nauče kako da se sami zabave, a ne da ih stalno neki profesionalac animira. Pričaju i da već mnogim generacijama u gradovima, nedostaje malo vremena da sami rešavaju probleme i grade neke odnose kad ih roditelji ne vide (pa makar i pravili pzdarije) i da je to što ih roditelji ili neko odrastao baš uvek nadgledaju loše za razvoj, al ajd ti nađi u gradu gde da ih pustiš same.![]()
dobar dan.....
ja sam za ko je u mogućnosti što novčano što odvoz-dovoz djeteta
na bar jednu aktivnost, normalno ako ono želi da ide....
ja ne znam sa koliko vremena pustiti djete samo ispred zgrade....
ja nešto mislim da je Lazar još mali za to ili sam ja malo blesava...
trenutno imamo snjim problem neće u vrtić....promjenio je grupu prije dva mjeseca
i nikako, probudi se u noći,plače i govori kako neće da ide, sad kad bi baš trebao da ide
on jednostavno neće....non stop ga ubjeđujemo, pričamo snjim već dva mjeseca na fin način....
ali jednostavno on neće pa neće...nisam pametna![]()

Baš je bio tužan, bilo mi ga nešto žao.

Kad se kod vas krece u muzicku, je li od prvog osnovne ili kasnije?
Secerlama mala! A,kako se tek uozbiljio u ovoj drugoj slici.

Preslatki su Alisa! Pravi mali bend! Jesu li ovo sve tvoja deca?Danas smo svi četvoro šetali do Limanskog parka i nazad i baš je bio lep dan. A u parku tri deteta, a letos se nije moglo prići igralištu.
I naravno morao se overiti gumeni dvorac, iskakali su se samo tako!
Evo i nama nove zanimacije za hladne zimske dane...
Pogledajte prilog 256447Pogledajte prilog 256449