Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pa ja sam jutros na posao nosila debelu jaknu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kanda ja jedina ovde volim jesen - meni je ovih dana vreme divno i predivnoNisam jako zimogrožljiva, pa mi jutra još nisu hladna, a dani divni, topli, ali ne i prevrući, pa da se topim i znojim. Baš se radujem kad rana jesen potraje bez velikih kiša i hladnoće... sećam se nekih godina da smo u ovo doba već debele jakne nosili
![]()
е онда је већ ружноI ja nagađam da sme palačinke - Mici je pisala da je Gabrielu pravila prženice - to mi malo liči po teksturi
Nego, htedoh da kažem - videli smo se sa Mici i Gabrielom neki dan - neverovatno kako mu je drugačiji glas posle operacije - čist, jasan, zvonak... i kako jasno i razgovetno priča![]()

Kod nas citav dan pada kisa... Meni nedelja uvek prodje zacas,valja sutra opet raditi. Bar ne moram voditi dete u vrtic,ostaje jos ovu sedmicu kod kuce...Pa ja sam jutros na posao nosila debelu jaknu.![]()
Brrrrrrrzo sam odustala i zbrisala unutra.
a ja debil sok i Smoki zaboravila u kolima,pa kako doneli do vas,i vratili kući,a DVD u torbu stavila i ostavila...izem ti,kad radi krečara u glavi...
Al za DVD mi je baš krivo 

.

.

Baš ću da pitam kevu ako se setim.