СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa poslala sam ti SMS kad i Zii, ali je ona odmah javila da im je iskrsnuo termin za operaciju.

Bem mu supicu, ja ne znam kako ljudi funkcionišu sa pet brojeva telefona :think: ja sam jednom bila ubacila novi broj mobilnog da iskoristim neku promociju i još uvek me prate posledice i zbrka :dash: Verovatno si mi poslala na 060 broj, koji više ne koristim - imam samo onaj 064, koji je sad u stvari u Vip mreži :ljutko:

e, то нећу да пропустим

него...ми данас Јоци славимо рођендан
био му је 18.9. рођендан, јучесам ишла у куповину и правила торту, данас дочекујемо другаре
управосам рекла мужу да напунимо батерије за фотоапарат, па да сликамо,
качићу слике вечерас

E draga, tek sad videh ovaj post.:rumenko:

Luka će sledeće godine u školu sa vršnjacima. Nismo hteli da ga vodimo na testiranje jer mi je to sve delovalo preterano i ne bih da ga guram pre vremena.
Imaće on dovoljno zanimacije u predškolskom jer se tamo radi slično kao kod vas u prvom razredu pa mu dođe na isto.

ma da, i ja sam zato da ide sa 7 godina, kod mene će Lazar idući septembar da ima
5 godina i 10 mjeseci, a opet one druge 6 godina i 10 mjeseci mislim taman....
ovde su inače svi za to da djete krene sa 6 godina al sreća i ja i mm nismo zato...
prije nego što se krene sa tim kao prvim razredom rade se testovi koji će ti bitni i za
upis u srednju i još za nešto, više nemam pojma, mislim bolje da se igra još godinu dana...
škola neće nigdje pobjeći:aha:

хвала вам на честиткама

ево прошао је и рођендан, тј прослава, окупили су се другари, били смо напоњу, торта, колачи и тако

DSCF0591_zps4962e9c1.jpg

DSCF0592_zps0cc50bc1.jpg

drage moje,divne ste samo da znate...jako mi puno znace vase reci...

Skandia mila ne udubljuj se u nasu pricu,tvom misicu nece raditi sve to kao mom,brze ce se oporaviti,jer vadite samo krajnike...nama su problem cevcice na usima,i to da ima otvorene rane na oba bubna opna,kako su skinuli sekret i gnoj...ne daj se draga,jos uvek mnogo bolje podnose operaciju nego odrasli,oni su mali heroji,,,videla sam sad kako odrasli reaguju od nervoze pred opreaciju jedan dobio aritmiju,drugome posele da pucaju vene,nisu mogli da uvedu braunilu...a deca su hrabra...misici slatki,oni guraju kroz sve kao da imaju hrabrost i snagu dzina...drzi se,bice sve dobro...

kako ste sve?pisite!...volim sto se druzimo i podrzavamo jedna drugu...
Hvala ti micimacko,bice dobro znam,ali ipak,ja bih voljela eto da mene operisu,da se moze tako.... Mom decaku ce ustvari skratiti krajnike,tj,jedan dio vade a jedan dio ostaje,jer on ima zdrave krajnike ali bas uvecane i stvaraju mu smetnje u zadnje vreme... pusa za malog drugara i heroja...

...Miciiii...bas mi je drago da je sve lepo proslo...sve je to sto si napisala normalno...i krkljanje i gubitak kilaze...bitno je da on sad vec napreduje... ;)

Joci sretan rodjus, sa zakasnjenjem...

Wenerice Andrija ce sledece godine za skolu imati pet godina i devet meseci...ne pada mi na pamet da ga dajem u skolu...ici ce jos jednu godinu u vrtic...:D

Ljubim vas sve

Hvala ti micimacko,bice dobro znam,ali ipak,ja bih voljela eto da mene operisu,da se moze tako.... Mom decaku ce ustvari skratiti krajnike,tj,jedan dio vade a jedan dio ostaje,jer on ima zdrave krajnike ali bas uvecane i stvaraju mu smetnje u zadnje vreme... pusa za malog drugara i heroja...

знам да си забринута, али мисли само на једно: прође то увек у најбољем реду :zag:

oooooooooooooooooooo,pa Joca je slavio juce....cestitke,srecan rodjendan slavljeniku!!!!!!!!!!!!!

хвала ти драга :cmok2:

Joci sretan rodjus, sa zakasnjenjem...

хвала ти:cmok2: није са закашњењем, ја нисам ни спомињала да је Јоци био рођендан 18.9. мсм, мени рођендана није рођендан без торте:mrgreen: а пошто је 18. 9. био радни дан, нисмо мигли да окупимо другаре...
Ved srecan rodjendan Joci!!! Kako je lepo kad imate dvoriste pa po lepom vremenu okupite decu u dvoristu :heart::super:.
Kako si pravila ove oblande, cime si filovala?

хвала на честиткама :cmok2:
славити дечији рођендан у дворишту је закон :super:
само, кад сам звала децу на рођендан, прво сам погледала временску прогнозу и рекли су да ће за викенд бити киша:evil: и онда сам планирала да будемо у стану, па нисам позвала толико пуно деце, само оне баш, баш другаре, кад сам ујутру видела да је сунчано, изнела сам сто лепо напоље:super: да сам раније знала да ће бити сунчано, позвала бих више деце

иначе, коначно добисмо двориште :mrgreen: али, о томедругом приликом, нећу сад да кварим утисак са рођендана

Ved srecan rodjendan Joci!!! Kako je lepo kad imate dvoriste pa po lepom vremenu okupite decu u dvoristu :heart::super:.
Kako si pravila ove oblande, cime si filovala?

е да фил за обланде се прави овако:
у литар млека се стави пола килограма шећера (ако мислиш да је преслатко, може и мање, 350 грама може бити доста) и један маргарин....то се кува на тихој ватри (на један ипо) кува се дуго, дуго док се не згусне
е ту је фора, проценити кад је готов, кад је довољно густ. Треебало би да буде густина меда отприлике. Ако ти се фил охлади, а мислиш да је редак, можеш додати млевеног кекса или кокоса по укусу
а ако се деси да се млеко згусне у громуљице, може се умутити миксером и добије се лепа житка маса

ćao drage moje!
kontrola je prošla dobro,sluh se popravlja...još nedelju dana smo u potpunoj karanteni,a posle još 4 nedelje ne sme fizički da se napreže,zbog pritiska u ušima,ne sme da trči,skače,što je izuzetno teško kontrolisati sa Gabrielom..druženja će biti moguća,ali samo pojedinačno sa jdenim-max. dvoje dece,što zbog virusa,što zbog galame,jer ga buka i galama izuzetno iritira,i pokriva uši čim je nešto malo glasnije...u vrtić kreće takođe tek u novembru,kada mu se uši prilagode da čuje bolje,jer tek tamo ima galame,a treba i sa vaspitačicama da se konsultujem,da prođu virusi...dotle smo kod kuće..sledeća kontrola je 23.oktobra....ja sutra počinjem da radim,tako da će baka morati da se izbori sa njim...

...dobro jutro....

Mici, bas mi je drago da je sve dobro i da napredujete...

I mi smo bili na kontroli, prvi put nam je timpanogram idealan, tip A...a i prvi put smo uspeli Nadju "odrzati" zdravom za kontrolu... imamo sad problema sa Andrijinim hemoroidima...poceli su da krvare i svaka stolica nam je patnja...on trpi, a onda ga vise boli...pokusavam maksimalno sve to resiti ishranom...ali juce sam ga odvela dr da vidim sta cemo, plasim se da ce postati anemican zbog tog krvarenja...srecica, napati se, bas... :sad2:

ćao drage moje!
kontrola je prošla dobro,sluh se popravlja...još nedelju dana smo u potpunoj karanteni,a posle još 4 nedelje ne sme fizički da se napreže,zbog pritiska u ušima,ne sme da trči,skače,što je izuzetno teško kontrolisati sa Gabrielom..druženja će biti moguća,ali samo pojedinačno sa jdenim-max. dvoje dece,što zbog virusa,što zbog galame,jer ga buka i galama izuzetno iritira,i pokriva uši čim je nešto malo glasnije...u vrtić kreće takođe tek u novembru,kada mu se uši prilagode da čuje bolje,jer tek tamo ima galame,a treba i sa vaspitačicama da se konsultujem,da prođu virusi...dotle smo kod kuće..sledeća kontrola je 23.oktobra....ja sutra počinjem da radim,tako da će baka morati da se izbori sa njim...
e баш ми је драго да је све у реду
а то да ће бити миран -- неће :mrgreen:
па где дете да буде мирно, ајде бре:mrgreen:

...dobro jutro....

I mi smo bili na kontroli, prvi put nam je timpanogram idealan, tip A...a i prvi put smo uspeli Nadju "odrzati" zdravom za kontrolu... imamo sad problema sa Andrijinim hemoroidima...poceli su da krvare i svaka stolica nam je patnja...on trpi, a onda ga vise boli...pokusavam maksimalno sve to resiti ishranom...ali juce sam ga odvela dr da vidim sta cemo, plasim se da ce postati anemican zbog tog krvarenja...srecica, napati se, bas... :sad2:

јао јадничак мали, како ми га жао

ćao drage moje!

:super: samo neka je njemu bolje,a vremena za druzenje i vrtic ce biti :heart:

...dobro jutro....

Sto kaze nidzolina,nisam znala da deca mogu imati problema sa hemoroidima :( I sta kaze dr na to?
Imam ja problema sa njima i znam kakvi su to bolovi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back