Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Lazy, nije to neki problem što sad Nikola mišićima rešava stvari. To je faza. Miloš je u utorak bio u kazni u novom vrtiću u koji je došao drugi dan
jer je tukao decu. E sad, on očito tuče svoje vršnjake, ne sme ove starije i krupnije pa je fasovao od Nikole. To je sve za decu. Ništa ja tu ne bih dirala.
Što se tiče kilaže, Luka je prošle godine, sa punih 5 godina imao 27kg. Ne znam koliko sad ima izmeriću ga kad se setim pa ću napisati. A on je teška kategorija za svoj uzrast. A dok smo živeli na Novom Naselju, imali smo komšiju koji je bio 3 meseca stariji od Luke i sećam se da je sa 3 godine imao 23kg. Doduše on je bio baš okrugao, ali je i za njega navodno dr rekao da mu je genetska predispozicija takva i da to nije ništa alarmantno.Luka je sa 2 godine imao 13kg i 96cm, sa 3 godine 16kg, sa 4 godine 20kg i 107cm, a sa 5 godina 27kg. Sad ne znam koliko ima kg, a za mesec dana će imati 6 godina, ali sam im merila visinu obojici i Luka je visok 116cm, ali mi je Miloš nizak - sa 2.5godine je visok 92cm i ima 14kg. Niži je od Luke u tom uzrastu za 4cm i teži je 1kg.
A na rođenju je Miloš bio 1kg teži i 3cm viši.
Nisam nikad razmišljala o tome, sad ste me podstakle. Ali kontam da to nema nikakve veze. I ja sam u 7.razredu osnovne bila druga po visini, a na kraju osmog pretposlednja. I ostala kepec do današnjeg dana.
A u 6.razredu sam još uvek bila bumbar, a već u 7.se izvukla u visinu i ostala na istoj kilaži. Znači bilo je perioda kad sam bila tenk i kad sam bila manekenka.
Samo nek su nam živi i zdravi, sve drugo je nebitno.
jer je tukao decu. E sad, on očito tuče svoje vršnjake, ne sme ove starije i krupnije pa je fasovao od Nikole. To je sve za decu. Ništa ja tu ne bih dirala.Što se tiče kilaže, Luka je prošle godine, sa punih 5 godina imao 27kg. Ne znam koliko sad ima izmeriću ga kad se setim pa ću napisati. A on je teška kategorija za svoj uzrast. A dok smo živeli na Novom Naselju, imali smo komšiju koji je bio 3 meseca stariji od Luke i sećam se da je sa 3 godine imao 23kg. Doduše on je bio baš okrugao, ali je i za njega navodno dr rekao da mu je genetska predispozicija takva i da to nije ništa alarmantno.Luka je sa 2 godine imao 13kg i 96cm, sa 3 godine 16kg, sa 4 godine 20kg i 107cm, a sa 5 godina 27kg. Sad ne znam koliko ima kg, a za mesec dana će imati 6 godina, ali sam im merila visinu obojici i Luka je visok 116cm, ali mi je Miloš nizak - sa 2.5godine je visok 92cm i ima 14kg. Niži je od Luke u tom uzrastu za 4cm i teži je 1kg.
A na rođenju je Miloš bio 1kg teži i 3cm viši.

Nisam nikad razmišljala o tome, sad ste me podstakle. Ali kontam da to nema nikakve veze. I ja sam u 7.razredu osnovne bila druga po visini, a na kraju osmog pretposlednja. I ostala kepec do današnjeg dana.
A u 6.razredu sam još uvek bila bumbar, a već u 7.se izvukla u visinu i ostala na istoj kilaži. Znači bilo je perioda kad sam bila tenk i kad sam bila manekenka.
Samo nek su nam živi i zdravi, sve drugo je nebitno.

Pa im ja onda objašnjavam da nisam tražila da ga biju, nego da ga pošalju u ćošak ili da mu oduzmu igračku koju je oteo, aone kažu: "Mi ga pošaljemo u ćošak, a on izađe."
Od septembra ide kod novih vaspitačica u obdanište (nismo više beba 
definitivno pored dunava lokacija je bolja!!! a vama je i centar blizu i onaj prelepi dunavski par 

Više je bila onako komšijska kafica, nego pravo forumsko druženje (Micimacko, Elins i ja živimo na po 5 min peške) a ja zaboravila da si nam sad i ti praktično komšinica