Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
imam pitanje za sve vas,a naročito za Novosađanke...da imate opciju da detetov rođendan držite u rođendaonici pored Dunava,sa velikim ograđenim dvorištem,sa penjalicama i svim ostalim,i naravno sa unutrašnjim prostorom sa takođe uređenim ćoškovima za razne zanimacije i razne uzraste,sa posebnom sobom za bebe i dojilje,gde bi pospane bebane mogli da stave i da spavaju,sa nakačenim baby alarmom na sebi, ili sa prostorom od 110m2 koji je skoro u centru grada,opremljen i sve,ali nema svoj pečat,nije nešto različitiji od ostalih rođendaonica,koje biste odabrali?...da napomenem,u oba slučaja bi bio rad sa animatorima,ali i slobodan program,mogućnost animacije na srpskom,mađarskom,rumunskom,engleskom,nemačkom i francuskom,s tim što bi pored Dunava za letnji period mogli da obezbedimo i razne bazene za razne uzraste,a zimi bi bilo mogućnosti i za neke zimske igrarije,što bi bilo nešto novo kod nas...šta biste odabrale,da vas čujem?
.

. Tako cu i ja sutra ujutro. Da izdrzim danasnji dan na poslu pa pravac kuci i pakovanje i palimo na plac. A sutra ujutru dorucak u dvoristu, dete svrlja naokolo a ja uz kafu i dorucak citam knjigu...mmmmm 

Važno je da se niko nije skrljao, stigli smo živi, zdravi i premoreni, a najgore je mm prošao jer smo se u povratku svi nakačili na njega - Luka i ja sa strane, a Miloš na ramena. Blago mm sa toliko trofeja.

Teško mi je da efikasno utičem na to, jer se tako ponaša samo kad ga ne gledamo - kad smo tu, valjda odreagujemo u startu, pa ne dođe do pravog fajta... nemam pojma šta više da radim da to korigujem - probala sam i štap i šargarepu, al slaba vajda
A i kad vidim Elinog Luku, ne bih baš rekla da ima samo dvadeset i koji kg... Baš ću probati da nađem svoj stari karton da vidim kolika sam krenula u školu.