СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa Inajdic je zadnji put ovde bila nekad na početku trudnoće ili se nismo srele?
kako brzo proleti vrijeme:aha:
Micimacko i tebi zelim da ove godine bude drugo u stomačiću:zag:
šta je sa Phe i ona ima jednog momka, planiraš li još dječice?
svaka čast Kvi za odluku:klap:
Veksi kako si ti? jel stvarno treniraš?

jasenka-1.gif

treniram nego šta

igrac-1.gif

ima u Jovanovoj školi besplatani treninzi koji su kombinacija aerobika, pilatesa, zumbe, pa koristim....
a kako je lepše vreme ubacila sam višekilometarske šetnje, išla sam i na trčanje 2 puta ...i tako

Bro jutro--:kafa:

Naše čuvanje odlično prolazi, toliko dobro da se ja pitam kakvi smo mi to roditelji kad je kod nas potpuno drugačija. Tamo jede, baš dobro, igra se sa drugarom, ne njari se, čak je danas otišla do kreveta , pokrila se ćebetom i htela da spava. Nisu joj dali jer sam ja trebala da dođem po nju, a kući imamo ritual u kome ona nas iscrpi do besvesti tim njenim specijalnim prohtevima za uspavljivanjem.

Naše čuvanje odlično prolazi, toliko dobro da se ja pitam kakvi smo mi to roditelji kad je kod nas potpuno drugačija. Tamo jede, baš dobro, igra se sa drugarom, ne njari se, čak je danas otišla do kreveta , pokrila se ćebetom i htela da spava. Nisu joj dali jer sam ja trebala da dođem po nju, a kući imamo ritual u kome ona nas iscrpi do besvesti tim njenim specijalnim prohtevima za uspavljivanjem.

U drustvu je sve lepse.. a i deca kopiraju svoje vrsnjake i drugu decu, sve u svemu mnogo su im zanimljiviji nego mi matori, to nikako ne znaci da vi kao roditelji " ne valjate"

e Marge. slično je i kod Baneta
od kako je krenuo u zabavište, bez pogovora pere ruke pre jela, a pre toga je mene redovno ignorisao što se toga tiče

da ne pričam koliko vaspitačicu, logopeda bolje sluša kad treba da se radi i uči, bolje njih sluša nego mene, mamicu mu detinju
tako da mislim da to spada u normalne stvari,

Marge, to je normalno kod sve dece.
U vrtiću svi slušaju bez pogovora. Moji klinci su kod babe i dede katastrofa jer ih puštaju da im se popnu na glavu, a kod nas je malo bolje situacija. Međutim, vaspitačice su za njih zakon.
Očito klinci kapiraju da smo slabi na njih pa nas kinje. Nepoznate osobe su im mnogo veći autoritet i tamo se deca uklapaju sa ostalom decom. Ima i društvo pa joj je daleko zanimljivije da se druži sa tim dečakom i nema potrebe da izmišlja i privlači pažnju na sebe. Kad su sami, obično im je dosadno pa traže pažnju i da budu primećeni i onda naravno to uvek bude pogubno za nas roditelje.:aha:

Krećemo 4.juna uveče, to je za 2 nedelje.

Phe, jel moguće da je more iste T kao vazduh? Mada je i to hladno...:sad2:

http://www.sea-temperature.com/country_water/greece/1
Temperature vazduha su 24-26 ono sto sam gledala, tako da je moguce.
Mi smo pre tri godine bili na Halkidikiju od 19. juna i bilo je toplo more, samo je znao da duva vetar, pa ponesi deci bade mantile. Inace tada je t vazduha redovno bila 25-28 i bilo je sve sasvim ok!

...ej, zene...evo mene...:D Nesto nisam mogla da pisem, nesto mi sa nalogom nije bilo u redu, ali sam redovno citala...

Eliiiii, hvala puno sto si mi pomogla!!! :) :*

Inace, deca i ja smo pregrmeli stomacni virus, oni povracanje a ja trckalicu i nisam mogla da pomirisem hranu...vreme leti...jos mesec dana skole...ko bi rekao...kako samo proleti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back