СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao ženske...ajd da se javim na kratko...otkazali izlet klincima u vrtiću hvalim te Bože...kakvo je vreme bilo,sedeli bi svo vreme u autobusu da su otišli...idu 17.maja,tako da imam sad vremena da se pripremim kao majka da će mi dete ceo dan biti na ekskurziji...
nego ja sam ponovo prihvatila da držim privatne časove mađarskog jezika...trebaju mi pare a dotični dobro plaća,tako da sad obnavljam metodologiju i pripremam nekoliko časova unapred da se ne štrecam kada krenu časovi...izašla sam iz fazona...

...jutrooo...sunce konacno...jao kako sam lako ustala, iako sam kasno legla...smirila sam se malo, i sinoc sam naterala mm da sednemo i da razgovaramo...njemu je to ravno ubistvu, ali morala sam...postavila sam mu ultimatum, jer pre razgovorom i savetovanjem nije menjao stvari koje se ticu svih nas zajedno...proslo je, zacudo, dobro...tako da cemo sad da vidimo kako ce da idu stvari... osecam se uzasno sto postavljam ultimatume, ali nije mi ostavio drugi izbor...i tako...

:whistling:

ćao ženske!
eto meeeeee...oribala kuću od 8 ujutro i iznela cveće u saksijama,presadila i sada uživam...popodne idemo kod logopeda,i eto ga već i prođe dan...moram da nastavim sa planom predavanja,da smislim vežbe,sve stavim na papir...

Ved,jeste jednodnevna ekskurzija na koju idu...Palić i Majčin salaš..sigurno će im biti zanimljivo...

nerviram se
,bravo što si uspela razgovorom da središ neke stvari...a ultimatum,pa ako je potrebno i to s ekoristi...

Eli kako ste, vidim da si mnogo raspoloženija kako stiže lepo vreme,potpuno te razumem...

pročitam s vremena na vreme šta pišu žene sa teme o bebama,i sve razmišjam,čoveče kako je brzo prošlo vreme,evo Gabriel već napunio 4...ajde stavite fotke,kako se menjaju,zanimljivo uporediti kakvi su bili,a kakvi su sada...
evo moj doprinos

star par dana

pola godine

godinu dana

2 godine

3 godine

i sada sa 4 godine

..koliko bi slichica trebalo da postavim do ove.. :aha:

254785_1944199040738_1115353192_31742583_5902374_n.jpg

@Novembar Prelepa je cera :heart:

Micimacko, kad gledam ( i citam ) sta radi Gabrijel cini mi se da gledam mog momka. I on planinari svuda, cela familija ga zove planinar. Taj ne hoda po zemlji uopste, sve komode, stolove, naslon ugaone i sl je vec "osvojio" i stalno istrazuje nove povrsine gde moze ad se popne. pokusao je preko trpezarijskog stola da se popne na veliku lampu sto stoji pored :roll: Sta li me jos ceka?! A da i moj je stigao na kuhinjske elemente, doneo si covek stolicicu pa preko nje na kuhinju , sam, sokirala sam se kad sam videla.

Dobro veče!

Ništa nama bez Mici, ona nas uvek prodrma!:zag:

Ljubim vam decu prelepu.:kiss:
A Novembar moja generacija ima tako veliko i lepo dete :eek:

Moji pilići se svuda pentraju, meni je to normalno.
Evo baš danas smo bili na rođendanu kod Jekine klinke i neke mame su se non-stop štrecale zbog mog Miloša jer se vere svuda, a ja pijem kafu i kuliram. Mogu misliti šta su sve mislile o meni, ali su bile fine.:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back