СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram nesto da vas pitam...Nadji su bile crvene usi, i zacepljen nos...taj nos smo otpusavali kako smo znali i umeli, ali opet je otislo na usi...kod dr je dobila neke kapi, i levo uho joj nije vise crveno, ali juce je iz desnog poceo da curi sekret, zuckasto-zeleni...jel neko imao iskustvo sa tim? Sta treba da radim? Da je opet vodim kod dr? :think:

dobro su, bili su bolesni baš, Lazar nije išao ni ovu sedmicu u vrtić
da bi baš ozdravio skroz, a ona je takva mala pametnica
da nemožeš da vjeruješ, kako sve smišljeno onako malo radi..
a priča za deset, pričalica opasna, valjda od Lazara kako on puno
priča pa uz njeg neznam šta bi drugo moglo objasnit...
onako malo kad ga vidiš ko kepec a trlja priča za dvoje:heart:
Kako kod tebe Andrija i Nađa, jesu oni pričalice?

Isti slucaj Eli?Evo gledam na netu i vidim da ima jos istih slucajeva,a to mi je i dr rekla da moze da se desi,pa da se plod normalno razvije...zato idem u petak opet...
Ako se nista ne desi,onda se radi kiretaza:(
Ne radi se kiretaža, to ode samo od sebe. Kao menstruacija.
Dr mi je rekao da mnoge žene ni ne znaju da su bile trudne, tj.da je bio plod koji je otišao. To se zove prirodna selekcija. Surovo zvuči, ali ako u startu nešto nije u redu, tako je najbolje. A najmanji je problem "napraviti" novu bebu.:mrgreen::heart:

nerviram se a gde si vodila dete?joj meni je lazar tako cackao uvo a nije imao bolove na kraju se ispostavilo da je 3 krajnik slao sekret u usi i da je imao jednu upalu,kasnije smo dobijali kapi za nos neomicin po 5 dana sme da se koristi pa raznorazne sirupe za iskasljavanje al nista sekret je bio gust i to je to...al vidim da tvoje dete izbacuje sekret na usi sto je dobro najbolje bi bilo da odes kod dr u svakom slucaju ilipozovi halo bebu da vidis sta ce ti oni reci...u svakom slucaju moje dete je eto moralo da operise taj 3 krajniok i za malo da nam ugrade i cevice al poslednji rrezultat je bio ok pa to nije moralo...

Dobro jutro drugari...:)

Mi smo juce bili kod dr...odmah nam je uvela antibiotik, a jutros smo uradili bris i odneli na analizu...vrlo su azurni, pa ce nalaz biti gotov u sredu... :roll:

Kvi, kod nas nema halo bebe, dobro je da imamo i doktore, kako je pocelo...srecom mi decu vodimo kod doktorice koju znamo godinama, jer je mm bio profesor njenom sinu....zaista imam poverenja u nju, tako da cemo da vidimo sta dalje...Nadja je u poslednjih sest meseci tri puta imala upalu usiju, od cega jednom upalu srednjeg uha, tako da me ovaj sekret ne iznenadju uopste, s obzirom da joj je i nos danima bio slinav i zapusen...:sad2:

Juce me je mm prijatno iznenadio...pitao me je hocemo li ici na vikend pre ili posle nase slave (sv Luka)...:klap: jejeje...izabrala sam posle...jos ne znamo gde cemo, ali nije mi ni bitno, samo da mrdnemo malkice...nama je prvog novembra i godisnjica, a mm rodjendan sedmog, tako da ce biti lepo da sve to objedinimo...moracu mu smisliti nesto lepo za poklon... :rumenko:

cao drustvo!
evo i mene da se javim posle sto godina...imamo wireless u klubu pozorista,pa da napisem par recenica izmedju dve scene...:zper:
sve i svasta se izdesavalo...i dalje idemo kod psihologa sa vragom,jos uvek nemamo dijagnozu,libi se izmedju obicnog kasnog razvijanja govora i disfazije,tako da za sada ne znam sta i kako...i dalje treba po istoj metodologiji da radimo sa njim,i budemo istrajni,pa cemo videti sta i kako...nemam vremena da iscitam sve...pricajte kako ste svi?sta ima novo kod vas?...na poslu mi toliko sve cveta,da se jednostavno bojim,da ce dodji nesto lose...

Ćao drugari :cao:

Evo i ja sam živa ... konačno sam opet uplatila internet... pre par dana, ali sam, štreberka jedna, morala prvo da pročitam sve što sam propustila :rumenka:
Mi smo dosad jednom bili bolesni par dana, što je u odnosu na prošlu godinu u ovo doba sjajno... Pijemo pomalo ono ajkulino riblje ulje, koje kao pomaže protiv prehlada.... e sad, jel to utiče, il smo malo ojačali. samo Bog zna...

Indijac, ako te ne mrzi da kopaš stare postove, iskopaj kad je Angie bila na početku trudnoće... čini mi se da je ona tako bila u frci jer joj dosta dugo nisu videli ništa osim te kesice, a eno Filipa sad već 2 godine ima :)

Nego, novosađanke, komšinice... moramo se nekako naći malo da se družimo, bar na kratko... moje dete neki dan napravilo telefon od plastelina i priča: "Ćao Gabiel, evo cekamo te, dođi na kaficu" i onda kao spusti slušalicu i kaže meni: "Mama kuvaj kaficu, docice Gabiel i Milos i Luuuukaaa" :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back