Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
pa to je baš diiiiiiiiiiiiiiivno,pa kada se svo troje skupe oko tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i samo vi uzivajte...mi danas malo prosetali evo pita sa jabukama se pece rucak na sporetu a dete u krevetu mm ode na posao tako da sam ja sada slobodna zena da se malo sebi posvetim
danas sam neke pesme citala i bas sam se onako relaksirala nisam odavno citala pesme moram priznati...popodne ce moja mama da dodje nadam se pa cemo se sa njom zabavljati a i otici napolje...da ugrabimo lepo vreme a uvece cekamo tatu da se vrati i to je to...nego moje dete je pocelo da se goji a ne jedemo cokolade slatkise gotovo uopste grickalice takodje slabo smoki jednom i dve nedelje hleb samo za dorucak i ja sad ne znam sta se tu desava...mhm...sokove ne pije cesto opet ni t bas gledam da onako unosi sve sta treba doduse jesmo palacinke zaredjali tri veceri al to ne bi trebalo da bude razlog zar ne?to mu ipak dodje ko vecera...al i to cemo da izbacimo...sad imamo 15 kg...e mi od 1 oktobra efinitivno idemo u slanu sobu e sad samo da zakazemo vaucere sam kupila i supeeeeer jedva cekam nadam se da ce i meni znaciti zbog astme taj vazduh...

ne treba mu to u zivotu ...mada po tabelama vidim da je knjisko dete znaci sve u standardu...cak su nam sve pantalonice vece u struku i sve moraju da imaju onaj lastis iznutra da bismo zategli al opet kazem mozda kako sam ja navikla na njega mrsavka onda mi ovaj stomacic i obrascici nekako cudni dodju 

) другару срећан рођендан...

a torta je super
jesi ti pravila?
ali ne deluje debelo, samo nekako stameno, a takav je oduvek, od rodjenja.
Dr je rekao da je krajnik bio ogroman i da će prodisati posle operacije.
i obožavam da je štipkam. Baš ću da joj izmerim visinu, poslednji put je bila 117cm. Visoka je i ima veliku nogu, već nosi br 29-30 a ima četiri i po godine. Zaključak, sve je individualno, ali zna se šta je gojazno dete.

imamo temperaturu,kasalj uzasan i mnogo slajma