kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
Eli sve najlepse vam zelimo..slicice su vam superiska
inace htedoh da vam kazem da se Lazar operisao tako da vise nemamo treci krajnik
i tu muku smo prebrodili momak je super odlicno se oseca vec jurca i jos istog dana popodne dete je bilo super nista ge nije bolelo bar on tako kaze i ja sam prezadovoljna stvarno..malo nam je nosic proradio al smo obili neke kapi i 5 dana cemo ih uzimati i onda u utorak kontrola ponovna a do tada dr kaze da se ponasamo kao da smo u bolnici znaci nista trzni centri radnje i slicno drugari posete i slicno...eto...setkamo se sami igramo se sami al bolje jer cujem vladaju razni virusi..scve u svemu moj momak je jako hrabar!!!
phe htedoh da te pitam i ja sam uzela isti taj sirup imuno italijanski sirup prvi put sam njega sad uzela cini mi se da je ok al jel ti imas neka iskustva ili saznanja o njemu???
inace htedoh da vam kazem da se Lazar operisao tako da vise nemamo treci krajnik
i tu muku smo prebrodili momak je super odlicno se oseca vec jurca i jos istog dana popodne dete je bilo super nista ge nije bolelo bar on tako kaze i ja sam prezadovoljna stvarno..malo nam je nosic proradio al smo obili neke kapi i 5 dana cemo ih uzimati i onda u utorak kontrola ponovna a do tada dr kaze da se ponasamo kao da smo u bolnici znaci nista trzni centri radnje i slicno drugari posete i slicno...eto...setkamo se sami igramo se sami al bolje jer cujem vladaju razni virusi..scve u svemu moj momak je jako hrabar!!!phe htedoh da te pitam i ja sam uzela isti taj sirup imuno italijanski sirup prvi put sam njega sad uzela cini mi se da je ok al jel ti imas neka iskustva ili saznanja o njemu???

Ne znam da li to prica i u vrticu...uhhhh...mm ga malo jednom lupio kad je to rekao i pita ga "sta to znaci" a on se sirotan zbunio i kaze "nezam"I ja kapiram da on nema pojma sta je to vec misli da je nesto smesno pa samo ponavlja...

Problem je postao ozbiljan kad je svekrva počela da bodri Luku da psuje jer joj je to bilo interesantno, ali smo mm i ja naglas baku opominjali i opet podsticali Luku da je i on opominje i da je tera da se izvini.