СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eli sve najlepse vam zelimo..slicice su vam superiska

inace htedoh da vam kazem da se Lazar operisao tako da vise nemamo treci krajnik :) i tu muku smo prebrodili momak je super odlicno se oseca vec jurca i jos istog dana popodne dete je bilo super nista ge nije bolelo bar on tako kaze i ja sam prezadovoljna stvarno..malo nam je nosic proradio al smo obili neke kapi i 5 dana cemo ih uzimati i onda u utorak kontrola ponovna a do tada dr kaze da se ponasamo kao da smo u bolnici znaci nista trzni centri radnje i slicno drugari posete i slicno...eto...setkamo se sami igramo se sami al bolje jer cujem vladaju razni virusi..scve u svemu moj momak je jako hrabar!!!

phe htedoh da te pitam i ja sam uzela isti taj sirup imuno italijanski sirup prvi put sam njega sad uzela cini mi se da je ok al jel ti imas neka iskustva ili saznanja o njemu???

joj inajdic za psovke sta da ti kazem to zavisi od okruzenja a i od toga dal se smejete tome ili ne...ja to ne podrzavami kritikujem sve u ookruzenju ako to izgovaraju pred dedetom...to je neminovno naucice kad tad da psuje ali...dete je dete i nije mu potrebno to sada...mada opet misljenja su razlicita sta znam...

Kvik bravo za Lazu naseg hrabrog drugara:klap:
Ma sve je to ok,ja isto pricam i naravno da ne podnosim takve stvari pred decom,ali...eto imam takv komsiluk kome je to bas slatko,pa su eto svoje dete tako naucili:roll:Neminovno je da oni kad tad nauce neke psovke,ali bre on ima dve godine,nema veze sa zivotom,a vec to da zna...uhhh,ja se mnogo nerviram,mi ga sad kao kuliramo,ne bi li prestao,ali videcu da sto vise izbegavamo da bude sa ovom devojcicom,jer i ona to stalno prica...

Dobro vece...ima li koga?Ja sam upravo pozavrsavala sve za danas i sad je mojih pet minuta:)Nikola vec uveliko spava,posto ujutru rano ustaje poceo je da trazi ranije da spava...Samo me nervira sto je poceo opet pomalo da slinavi,strah me da se ne pogorsa,a samo sto je ozdravio:(
Htedoh da pitam kakva su vam iskustva sa psovkama?Moje dete je culo od male komsinice koju su to roditelji naucili i njima je to smesno,i on sad to stalno ponavlja i smeje se,a ja sizim:mrgreen:Ne znam da li to prica i u vrticu...uhhhh...mm ga malo jednom lupio kad je to rekao i pita ga "sta to znaci" a on se sirotan zbunio i kaze "nezam"I ja kapiram da on nema pojma sta je to vec misli da je nesto smesno pa samo ponavlja...

Sto se tice psovki...njima je to zanimljivo sve dok ne shvate o cemu se radi.Kad budu imali dovoljno god. da im se moze objasniti (oko 4.) veruj mi da ce prestati.Ove moje su sve tri tako.Cuju pa ponavljaju ali kad sam im rekla sta je to onda su se postidele i prestale.
Milica je pre neki dan rekla k.... a ja ostala bez teksta.Medjutim kada sam joj rekla sta je to ona pobegla u sobu i posle me zove da mi kaze da to vise nece nikada reci.

Inace...dobro jutro...

kafica-1.jpg

...juhu...

Eli, sretan rodjendan! :) Ljubimo Kefala...:D

Kvi, drago mi je da je Lazo dobro podneo sve to...cuvajte se samo...ne da haraju virusi, malo je reci...sad je najgore vreme...i mi koristimo IMMUNO, isti, tek smo poceli...dr nam je rekla da je dobar, pa cemo da vidimo kako ce se ponasati...

Ja sam na poslu...strasno me boli grlo i stomak, i muka mi je...da mi se zavuci pod pokrivac i kunjati celi dan, tako se lose osecam...izgleda ce mene sad skembati ono sto je decu...

Eli sve najlepse vam zelimo..slicice su vam superiska

inace htedoh da vam kazem da se Lazar operisao tako da vise nemamo treci krajnik :) i tu muku smo prebrodili momak je super odlicno se oseca vec jurca i jos istog dana popodne dete je bilo super nista ge nije bolelo bar on tako kaze i ja sam prezadovoljna stvarno..malo nam je nosic proradio al smo obili neke kapi i 5 dana cemo ih uzimati i onda u utorak kontrola ponovna a do tada dr kaze da se ponasamo kao da smo u bolnici znaci nista trzni centri radnje i slicno drugari posete i slicno...eto...setkamo se sami igramo se sami al bolje jer cujem vladaju razni virusi..scve u svemu moj momak je jako hrabar!!!

phe htedoh da te pitam i ja sam uzela isti taj sirup imuno italijanski sirup prvi put sam njega sad uzela cini mi se da je ok al jel ti imas neka iskustva ili saznanja o njemu???

Meni je taj sirup preporucila apotekarka jos prosle godine. Prosle jeseni i zime ga je pio, ali mislim ne dovoljno dugo, ne znam zasto ali ja sam mu dvala u tri navrata po dve nedelje, i sta znam do nove godine nije bio bolesta, u januaru i februaru ga je bas sastavilo sa jednom gadnom anginom i posle opet ok. Sad sam pocela da mu dajem sredinom avgusta i koliko citam daje se tokom tri meseca pa se pravi pauza. Posto je krenuo u vrtic, za sada se dobro drzi, cini mi se.

Dobro jutro svima!
Sija sunceee, potrajaće lepo vreme!:worth:

Inajdic, što se tiče psovki. Kao što si čula, to je takođe faza. Bitno je kako ti i tm reagujete kad on ponovi neku psovku i na osnovu vaše reakcije će se i on ponašati. Ne treba ga udariti zbog toga jer on ne razume zašto je udaren pošto njegova drugarica to govori i ne samo što je niko ne opominje zbog toga nego joj se još i smeju. On samo hoće da ispadne smešan.
Ja sam imala taj problem sa Lukom, takođe je mali komšija, njegov vršnjak jako puno psovao i ceo komšiluk na čelu sa detetovim roditeljima su to odobravali i smejali se, a ja sam Luku naučila da je to ružno, da treba drugara da opomene svaki put. Takođe sam se naglas zgražavala kad bi mali komšija pred nama počeo da psuje i bodrila Luku da ga opominje. Toliko se uživeo u ulogu da je posle redovno opominjao mm kad bi ovaj u besu nešto opsovao i terao ga je da se izvini zbog ružnih reči. :lol: Problem je postao ozbiljan kad je svekrva počela da bodri Luku da psuje jer joj je to bilo interesantno, ali smo mm i ja naglas baku opominjali i opet podsticali Luku da je i on opominje i da je tera da se izvini.:mrgreen:
Brzo će to proći, ništa ne brini! Samo složi zgranutu facu i komentariši kao da je to nešto najgore na svetu.

Da se nadovezem na pricu o psovkama. Moje dete je pocelo da psuje kad je culo neke u familiji da to rade pa pocelo da ponavlja na sta su oni crkavali od smeha, kao bilo im je jako zabavno da tako malo dete izgovara budalastine. Da ne pricam kako sam ja poludela i bila u fazonu ako nemate cemu pametnijem da ga naucite- cutite. A onda ga je jos vise zabavljalo sto ja padam u vatru oko toga i ispostavilo se kao najbolje da se ignorise. U sustini je on to izgovarao ocekujuci neku reakciju, ili odobravanje od strane debila koji se tome vesele ili moje zgrazavanje. Kada je dosao u situaciju da duze vreme na to nije bilo nikakve reakcije, prestao je. Naravno da nije imao pojma sta izgovara.

Drustvo hvala vam na savetima,jao mm i ja se trudimo da ga ignorisemo,on nam se unosi u facu i stalno to ponavlja...evo sad mi mm kaze da je juce popodne Nikola isao sa bakom u prodavnicu i tamo psovao,a oni mu se svi smejali:mrgreen:uhhhhoce li imati efekta sto ga mi ignorisemo kad se drugi smeju?

dobar dan svima,
i mi smo već imali dodira sa psovkama i reći ću otvoreno da je to čula od nas, mislim nije nam to svaka druga reč i u principu ne volim kad neko psuje, pogotovo ne žensko ali i mm i ja znamo da opsujemo nešto kad se iznerviramo, pogotovo dok vozim. kad tad ona će to već od nekog čuti, to ne mogu sprečiti samo smatram da joj treba objasniti da nije lepo da jedno dete tako priča. pre neki dan me pitala mama jel smem da kažem j....., a ja joj objasnim da je ružno da to priča i na tome se završilo. moj muž zna ponekad da joj kaže kako pravi pizdarije i tako jedan dan šetamo Tina i ja i ona kaže nisam trebala da povedem macu i kucu (to su joj zamišljeni prijatelji) samo prave pizdarije.

cao drugari evo ja konacno pozavrsavala sve po kuci i sad mogu da predahnem :)nego hteodh da kazem da sam uzela 6 termina za lazara za slanu sobu jos samo sa mm da vidim kad i kako cemo ga voziti na tretmane i to bi bilo to...nadam se da ce dete zivnuti em posle operacije em posle te slane sobe..inajdic ajde pisi jel vidis ikakve promene i koliko tretmana bi trebalo da imas da bi bilo efekta?!

ćao društvo!sada smo stigli kući sa 2 rođendana,i to jedan je bio našeg dragog drugara Luke...baš nam je bilo super samo da znate...

inajdić što se slane sobe tiče mi smo bili na 10 tretmana, i već posle prvog tretmana su izlazile čudne stvari iz pluće,znači čistio se nenormalno...posle desetog tretmana on je disao sasvim drugačije bez pumova...i od tada nedeljno jednom idemo na tretman čisto da održavamo sada kapacitet pluća,i mogu da kažem da se oseća zaista odlično.....nadam se da će i Nikoli a i Lazaru pomoći slana soba...

nikola je slinav i jako kaslje:(e sad da li je to reakcija na slanu sobu ne znam,ja se nadam da ce mu biti bolje...inace posle tretmana to vece je lose spavao i kasljao bas onako tesko i kao da se gusi u slajmu...videcu da ga odvedem na desetak tretmana..kod nas je do kaja meseca svaki drugi tretman besplatan u okviru promocije...
Da li da ga uopste saljem u vrtic sutra?Lepo se igra i veseo je,samo se ponekad zakaslje...
Jao mi danas idemo na neku svadbu...treba da se spremamo,a mene tako mrzi,uopste mi se ne ide...:neutral:

Dobro jutro!
:kafa:

Inajdic, moji su obojica sinoć sa rođusa došli slinavi i zagušeni, pomalo i kašlju. A cele prošle nedelje nisu išli u vrtić i pili su antibiotik. Pa im je bilo malo bolje jedno dva dana i sad opet.:evil:
Bogami ja ih neću slati kad ima ko da ih čuva. U leglo zaraza mogu da idu samo 100% zdravi. Imunitet mora da im bude što jači.

dobar dan i od mene!
inajdić ni ja ga ne bih vodila u vrtić...prva 3 puta u slanoj sobi Gabriel nije išao u vrtić,za to vreme izbacio je gomilu ogavnog šlajma,i četvrti dan je krenuo u vrtić i svako popodne smo išli u slanu sobu još 7 dana,znači ukupno 10 tretmana....evo ga jurca,ide u vrtić,svi se razbolevaju,juče bili na 2 rođendana,i hvala Bogu njemu nije ništa...

mmicice ljubi svoje 3 lepotice!...dobro Miru već ne moraš,ona to verovatno i ne voli,a mogu da mislim da je već i Marija u nekoj fazi,kao mama ne gnjavi...ali našu slatku drugaricu Mitatu(sorry,meni će ona za vek vekova ostati Mitata) ljubi puno....

Jao Mmicice, dok tebe nema, nema ko da skuva kafu.:zag:

Hehehehe... :zag:

...

mmicice ljubi svoje 3 lepotice!...dobro Miru već ne moraš,ona to verovatno i ne voli,a mogu da mislim da je već i Marija u nekoj fazi,kao mama ne gnjavi...ali našu slatku drugaricu Mitatu(sorry,meni će ona za vek vekova ostati Mitata) ljubi puno....

Hvala draga :zag:
Mogu ti reci da moja deca vole da se ljube i maze.Kad god sednem ili legnem jedna po jedna krecu u napad :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back