СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo konacno i ja sama kuci....sedim,kafenisem i uzivam...ehhh ko bi rekao...Nikola je otisao sa tatom vrtic,moram da kazem da sam ja jako iznenadjena kako je on to sve podneo,mislila sam da ce biti vriske svaki dan i skroz sam se za to pripremila,a on stavi njegov rancic sundjer bob i ode bez problema:)kaze mi malo pre "mama ne ide u vrtic,idi spavaj"sou,vec u petak je i spavao tamo,a to je tek iznenadjenje,jer on spava samo kuci u krevetu,kad odemo negde u goste nema sile da se uspava u tudjoj sobi.Kada smo dosli po njega u petak u vrtic on je bio tako odusevljen i trcao da mi pokaze sve i kaze "moj vrtic je lep":)E sad to mozda zavisi i od vaspitacice kako im se svidi i koliko im posvecuje paznju...on je u jako maloj grupici,ima ih samo sest,pa im je bas dosta posvecena.
Bolesnim drugarima jedan veliki:cmok2: da brzo ozdrave.Mi smo poceli da pijemo immuno sirup kao preventivu,pa valjda nece odmah u startu da zakaci nesto...uhhh kad se setim prosle zime,stalno je bio bolestan:(

Phe pa to je diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno,bravo za mališu,neka od sada tako i ostane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inajdić baš mi je drago što je Nikolica toliko lako prihvatio vrtić...malo samostalno dečače...bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobro jutro svima!evo mene samo na kratko...na žalost posao je počeo,tako da više nemam toliko vremena,tek da svratim,brzo isčitam par postova i jurim dalje...i sada očekujem dva studenta na čas pevanja....budite dobre i veliki poljubac za bolesne drugare,da što pre ozdrave...

ZD, baš bez veze. Ali nemoj da mu daješ antibiotik ako je virus jer nema svrhe. Samo nek leži danas i sutra, non-stop čajeve, limun, Fervex i do četvrtka će biti kao nov.:super:
Phe, čestitam ti od srca! Vidiš kako to naši miševi za čas se prebace na drugu frekvenciju. Samo im klikne, ko zna šta se dešava u njihovim glavicama.:D
Inajdic, dobro nam došla i bravo za Nikolu, velikog momka! Hajde piši malo češće.:zag:
Moji ne idu u vrtić, dr je rekao da mogu da krenu od srede, ali Miloš je juče i noćas opet imao T tako da bih ja njega ostavila cele nedelje kući da se potpuno oporavi jer se vraća u leglo boleština.:sad2: A taman se prilagodio, sad će opet biti plakanja kad krene.:(
A sutra moj veliki momak puni 5 godina!:heart:

Dobar dan...:)

Phe, Ina...super za drugare...cestitam...:)
Eli, znam kako ti je...i mi smo se jedva izborili...

Nadja juce nije imala T, konacno...danas ih vodimo na kontrolu...pocela sam Andriji davati isti sirup, imuno, da vidim hoce li mu bar malo pomoci...
Mm veceras ima koncert u Sinagogi u NS...kontrabasista moj...:) i posle koncerta odmah putuju u BL, pa sam danas toliko radosna...:D

...

Uuu, a mi sve same mudrosti prosipamo. Ne zezaj bre!

Ma nije to...nego...nikako da se satavim sa svima njima :aha:

Mom Dušanu je ovo prva ekskurzija od kako ide u SŠ. :sad2: Nikada ih nije bio dovoljan broj. I ovo njegovo košta oko 200 evra, 4 dana Beč i Budimpešta. I opet je iz njegovog razreda najmanji odziv, ali iz drugih razreda ih ima više, pa su nekako uspeli da se organizuju.

Kaze ona da ce ceo razred da ide ali sve to jos nije sigurno jer ne znaju da li ce hteti razredna da ih vodi.To je pitanje jer je ona sama na roditeljskom rekla da ce u prvoj godini ici negde na jedan dan...tako da je to sve jos nesigurno.Ali im je zato prof. informatike rekla da ce ih ona voditi.
Sve u svemu jos se ceka...a bilo bi super da idu...jer ko zna kada cemo mi moci nege preko da ih odvedemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back