inajdic
Aktivan član
- Poruka
- 1.302
evo konacno i ja sama kuci....sedim,kafenisem i uzivam...ehhh ko bi rekao...Nikola je otisao sa tatom vrtic,moram da kazem da sam ja jako iznenadjena kako je on to sve podneo,mislila sam da ce biti vriske svaki dan i skroz sam se za to pripremila,a on stavi njegov rancic sundjer bob i ode bez problema
kaze mi malo pre "mama ne ide u vrtic,idi spavaj"sou,vec u petak je i spavao tamo,a to je tek iznenadjenje,jer on spava samo kuci u krevetu,kad odemo negde u goste nema sile da se uspava u tudjoj sobi.Kada smo dosli po njega u petak u vrtic on je bio tako odusevljen i trcao da mi pokaze sve i kaze "moj vrtic je lep"
E sad to mozda zavisi i od vaspitacice kako im se svidi i koliko im posvecuje paznju...on je u jako maloj grupici,ima ih samo sest,pa im je bas dosta posvecena.
Bolesnim drugarima jedan veliki
da brzo ozdrave.Mi smo poceli da pijemo immuno sirup kao preventivu,pa valjda nece odmah u startu da zakaci nesto...uhhh kad se setim prosle zime,stalno je bio bolestan
kaze mi malo pre "mama ne ide u vrtic,idi spavaj"sou,vec u petak je i spavao tamo,a to je tek iznenadjenje,jer on spava samo kuci u krevetu,kad odemo negde u goste nema sile da se uspava u tudjoj sobi.Kada smo dosli po njega u petak u vrtic on je bio tako odusevljen i trcao da mi pokaze sve i kaze "moj vrtic je lep"
E sad to mozda zavisi i od vaspitacice kako im se svidi i koliko im posvecuje paznju...on je u jako maloj grupici,ima ih samo sest,pa im je bas dosta posvecena.Bolesnim drugarima jedan veliki
da brzo ozdrave.Mi smo poceli da pijemo immuno sirup kao preventivu,pa valjda nece odmah u startu da zakaci nesto...uhhh kad se setim prosle zime,stalno je bio bolestan
zelim ti da svaki dan tako ide

A taman se prilagodio, sad će opet biti plakanja kad krene.

e to je tacno...joooooooooooooj kao bure bez dna.