Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
nego Eli,jel onda stoji to druženje u petak?hm?
Stoji, tebe smo čekale.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego Eli,jel onda stoji to druženje u petak?hm?

nedostaješ nam

...Nadja je jutros povracala slajm...sline i kaslju oboje, a Andriji se cuje i na plucima...uvela nam je neke lekove (mislim da rece nesto kao antihistaminik??), za Andriju...pa cemo raditi jos neke nalaze, jer je ovo u tri meseca cetvrti put da mu je nalaz na plucima pozitivan...Nadja ima inhalacije danas, pa ce i njoj uvesti nesto...ludim polako, i stvarno ne znam jel to cena za vrtic...jos je mm u Novom Sadu, u subotu imaju koncert, otvara se valjda renovirano Narodno pozoriste...pa ga nece biti do srede, jer ce imati neka tri cetiri koncerta po Vojvodini....a ja cu da posizim!!! 

dobro jutro društvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gle gle i mmicica svratila juče...nedostaješ nam
ondaK Eli sutra oko pola 6 popodne posle slane sobe jurimo do vas..![]()

Nije normalno, dete od 15 godina treba da ima svoje drustvo. Sto se tice tromba, moj brat je imao saobracajnu nesrecu, slali su ga u Igalo 3 leta I bio je u Vrnjackoj banji 3 jeseni. Kakve terapije je primao ne znam. Sad, vidi sa lekarima, najpametnije ti je
Mmicice
Dobro jutro!![]()
dobro jutro društvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gle gle i mmicica svratila juče...nedostaješ nam
ondaK Eli sutra oko pola 6 popodne posle slane sobe jurimo do vas..![]()

samo ne znam kako da se iskombinujem
kad je nas petoro,a jedan auto.
za brzo ozdravljenje.драге моје која је улога савета родитеља у вртићу? и како се у вашем вртићу правдају изостанци?
надам се да ми не замерате што не свраћам чешће...

mada jos roditeljski nije bio.A sto se tice pravdanja potrebno je samo javiti kada dete ne dodje i dan pre nego sto krene ponovo.Jel ima nesto novo?Jel se nesto menjalo?

nije te dugo bilo...

Ja sam u savetu roditelja. Iz svake grupe, bira se jedan roditelj. Imamo sastanke dva do tri puta godišnje. Na zadnjem sastanku smo glasali da se deca osiguraju 24h u ponuđenoj osig.kući. Glasali smo i za radne listove za predškolce, mada ih nismo ni videli niti se razumemo u iste. A ostatak sastanka smo slušali mame kako se žale. Nekim ne odgovara kako je skuvan kačamak, nekima ne odgovara grašak.... A neke bi da učestvuju u radu sa vaspitačicama!? Ja sam odlepila dok sam slušala toliku gomilu gluposti. Tako da ako vas neko predloži u savet, odbijajte obavezno.