november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ова моја сматра да је само уравнотежен број деце по половима идеалан......planirate li josh..?![]()
Ова моја сматра да је само уравнотежен број деце по половима идеалан....
..mi smo razmishljali slichno, ali poshto se porudzbine ne primaju sad mushki vode duplo..Ма ако буде син још је и најбоље, не што сам ја нешто напаљен на наследнике, већ сам и добрим делом љаксе са прилично земље, а имам тако одвратан осећај да ће сви пензиони фондови свирнути.....pa jes, shto kazu - nema ti sin brata....mi smo razmishljali slichno, ali poshto se porudzbine ne primaju sad mushki vode duplo..
Dobar dan svima!
Ja sam naravno na poslu i želim da prijavim da je sinoćnji koncert bio katastrofa. Toni se iživljavao nad nama, pevao je pesme koje on voli i koje su lepe, ali nisu njegove.
Mi smo platili da slušamo njega i njegove pesme, a on je otpevao cele tri svoje pesme! Bila sam ljuta kao ris!:evil:
Najbolje od cele večeri je što smo pre koncerta išli u Noletov restoran. Naravno nije bilo mesta, ali je Mrgudov muž otišao da pozdravi Noletovog ćaleta pa nam je ovaj obezbedio sto. E što sam se pravila važna. I bilo mi je baš super! Samo je još Nole falio da upotpuni ugođaj.
Poznavaoče, pa ti imaš malu decu!
Ne mogu da vidim klip, to ću kući i jedva čekam.
A ženu nemoj da zoveš old ledi, nađi neki lepši izraz.![]()
mi smo u zalosti pa smo propustili koncert , a bas mi se islo.. 
Ili što bi jedan moj prijatelj Crnogorac rekao " Nije bogat ko volove, već sinove ko ima"Ма ако буде син још је и најбоље, не што сам ја нешто напаљен на наследнике, већ сам и добрим делом љаксе са прилично земље, а имам тако одвратан осећај да ће сви пензиони фондови свирнути...
Добро је да има ко да ради ту земљуштину, а и што би наши Херцеговци рекли, тешко сестрама без браће!
mi smo u zalosti pa smo propustili koncert , a bas mi se islo..
Pa Elli on je i najavio da ce mahom pevati tudje pesme, ali sve jedno nije u redu da samo 3 svoje otpeva.. Jbga u Begis svi dodju da namlate pare.
evo jedna za tebe ne budi tuzna![]()

Jeste najavio, ali nisam očekivala da neće uopšte pevati svoje pesme.
Osim toga, to je najavio pre nekih mesec dana, a mi smo karte kupili pre 3 meseca.
![]()

ma znam, Andrija je vec bolje, mislim ocvrsnuo je i dva meseca skoro nije bio uopste bolestan...znam da se mora izdrzati i da ce bidi bolje kad malo "odrastu", ali sad me trenutno brine ta operacija koja nikako da se zakaze, jer smo stalno slinavi... 

Потврђујем.Nerviram se, ovo nije vreme za operaciju, osim ako nije hitno. Najbolje je da se operiše od marta do kraja juna, tako da ima vremena za sve. Trebalo bi da je zdrava bar 3 nedelje da bi mogla da se operiše, a to je u februaru nemoguće. Treba da su joj čisti nalazi brisa iz grla i nosa, pa se onda zakazuje operacija, recimo dva meseca unapred. Mesec dana ranije je dobro da je ne vodis u vrtic, čisto da ne dobije boginje, streptokok ili nesto sl. Sve i da se razboli, operacija se samo malo pomera. Mene je to izluđivalo, u aprilu smo zakazali operaciju za jun, pa odložili, pa došlo leto, ali odmah u septembru se operisala. Neće joj ništa biti da malo sačeka, samo se svi mučite sa njenim prehladama. Treba da je zdrava da se operiše, a ne može da bude zdrava jer ima treći krajnik uvećan. Nama je dr savetovao da više puta dnevno čistimo nos Sterimarom i da izduvava. Znači, najvažnije je da je nos čist koliko može da bude, a i duvanjem se razbija taj pritisak u ušima. Daj joj stalno propolis i med, kako bi sačuvala grlo od streptokoke. Eto toliko... Ako veruješ u neke alternativne načine lečenja, imaš mislim U Liparu kod Kule, neke koji "čupaju krajnik", to je neka varijanta akupresure(čupka detetu kosu na određenim mestima na glavi) obojene magijom koju ja ne kontam, ali mnoge majke se kunu(a nisu neke primitivke, te koje ja znam) da deca nisu morala da se operišu, i da nisu više imali problema. U svakom slučaju, nije loše sve probati pre nego li dete legne na sto za operaciju.,

jao i danasDobro jutro!
Ja na poslu.![]()