СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..pa jes, shto kazu - nema ti sin brata.. :lol: ..mi smo razmishljali slichno, ali poshto se porudzbine ne primaju sad mushki vode duplo..
Ма ако буде син још је и најбоље, не што сам ја нешто напаљен на наследнике, већ сам и добрим делом љаксе са прилично земље, а имам тако одвратан осећај да ће сви пензиони фондови свирнути...
Добро је да има ко да ради ту земљуштину, а и што би наши Херцеговци рекли, тешко сестрама без браће!

Dobar dan svima!

Ja sam naravno na poslu i želim da prijavim da je sinoćnji koncert bio katastrofa. Toni se iživljavao nad nama, pevao je pesme koje on voli i koje su lepe, ali nisu njegove.
Mi smo platili da slušamo njega i njegove pesme, a on je otpevao cele tri svoje pesme! Bila sam ljuta kao ris!:evil
:

Najbolje od cele večeri je što smo pre koncerta išli u Noletov restoran. Naravno nije bilo mesta, ali je Mrgudov muž otišao da pozdravi Noletovog ćaleta pa nam je ovaj obezbedio sto. E što sam se pravila važna. I bilo mi je baš super! Samo je još Nole falio da upotpuni ugođaj.

Poznavaoče, pa ti imaš malu decu!:kiss:
Ne mogu da vidim klip, to ću kući i jedva čekam.
A ženu nemoj da zoveš old ledi, nađi neki lepši izraz.:)

:( mi smo u zalosti pa smo propustili koncert , a bas mi se islo..
Pa Elli on je i najavio da ce mahom pevati tudje pesme, ali sve jedno nije u redu da samo 3 svoje otpeva.. Jbga u Begis svi dodju da namlate pare.
evo jedna za tebe ne budi tuzna z:p

Ма ако буде син још је и најбоље, не што сам ја нешто напаљен на наследнике, већ сам и добрим делом љаксе са прилично земље, а имам тако одвратан осећај да ће сви пензиони фондови свирнути...
Добро је да има ко да ради ту земљуштину, а и што би наши Херцеговци рекли, тешко сестрама без браће!
Ili što bi jedan moj prijatelj Crnogorac rekao " Nije bogat ko volove, već sinove ko ima"
Imao je sina od 3 godine , pa žena nosila blizance...mislim da se do poslednjeg dana potajno nadao da će biti ćerke, mada su mu rekli da su sinovi. I sad tri momka ima...

ma volim i ja izvesnu dozu prepotencije kod muškarca, ali kod Tonija je to ipak previše izraženo
msm i to što je pevo tuđe pesme :roll: na šta mu TO liči, bez obzira što je to navodno najavio
ebote, pa svako će doći da sluša NJEGOVE pesme, pobogu, šta je mislio time da postigne?

extra što mi se ne sviđa kao pevač, o tomeda i ne govorim

...zdravo cure...i poznavaoce...:D
Mene nije bilo dva dana...jejejeje...slobodna bila, a kuci mi ne pada na pamet da ukljucim racunar...ja sam se u utorak organizovala sa jos pet drugarica i isli smo na koncert Natali Dizdar....provele se loodo...:D Izbudalesale se...a kad sam dosla kuci mm je vilenio jer je Nadja plakala i nije mogao da je smiri...cim sam ja legla pored nje, smizla je zaspala...
inace, u sredu smo je vodali po doktorima, prvo da joj zakazemo operaciju, ali g-djica se prehladila, pa sam je vodila i kod pedijatra...da bi cekajuci red u ordinaciji dobila T i odmah dobila antibiotike...i sad vilenim...dobro je, osim sto joj je nos zapusen totalno, i kaslje od silnih slina sto se slivaju niz grlo...a i Andrija je slinav i kaslje...znaci nista od operacije narednih 20 dana...samo ne znam sta da radim, dr nece ni okvirno da nam kaze kad bi mogla na operaciju, kako bih znala i "cuvala" ih...sad bih trebala i Andriju iz vrtica "vaditi" i nece dete zbog Nadje ici mesec dana...samo ne bih da ga vadim prerano, bas ce biti tuzan...i u teskoj sam dilemi...u ponedeljak idemo na kontrolu, pa cu da vidim kako cemo dalje...:confused::roll:

Nerviram se, baš mi je žao to se tako mučite.:sad2:

Izdrži još malo. Meni je evo Luka već super, jako retko je bolestan, u zadnjih godinu dana je jednom pio antibiotik. Bude slinav i kašljav, ali ništa strašno i to se reši biljnim sirupima. Tačno je očvrsnuo.
Vidim koja je razlika jer je Miloš uporedo malo-malo pa bolestan. U poslednje dve nedelje je dva puta imao visoku T na dan-dva, ali nije imao drugih tegoba pa ga nisam ni vodila kod dr. Pre 2-3 noći je počeo dosta da kašlje, ali samo noću i sve manje da jede i dosta je bio kenjkav pa sam ga odvela kod dr i dobio je Palitrex jer mu se prehlada spustila na bronhije. Bori mu se organizam kao i Luki, ali je još suviše mali pa na kraju ipak mora da pije antibiotik.On ga je pio od jesenas 5-6 puta.:sad2:
Ali mi je uteha da tako mora i da će za koju godinu sve da se smiri.

Ljubi decu i izdrži! I baš mi je drago da si bila u provodu sa drugaricama.:zag:

Nerviram se, ovo nije vreme za operaciju, osim ako nije hitno. Najbolje je da se operiše od marta do kraja juna, tako da ima vremena za sve. Trebalo bi da je zdrava bar 3 nedelje da bi mogla da se operiše, a to je u februaru nemoguće. Treba da su joj čisti nalazi brisa iz grla i nosa, pa se onda zakazuje operacija, recimo dva meseca unapred. Mesec dana ranije je dobro da je ne vodis u vrtic, čisto da ne dobije boginje, streptokok ili nesto sl. Sve i da se razboli, operacija se samo malo pomera. Mene je to izluđivalo, u aprilu smo zakazali operaciju za jun, pa odložili, pa došlo leto, ali odmah u septembru se operisala. Neće joj ništa biti da malo sačeka, samo se svi mučite sa njenim prehladama. Treba da je zdrava da se operiše, a ne može da bude zdrava jer ima treći krajnik uvećan. Nama je dr savetovao da više puta dnevno čistimo nos Sterimarom i da izduvava. Znači, najvažnije je da je nos čist koliko može da bude, a i duvanjem se razbija taj pritisak u ušima. Daj joj stalno propolis i med, kako bi sačuvala grlo od streptokoke. Eto toliko... Ako veruješ u neke alternativne načine lečenja, imaš mislim U Liparu kod Kule, neke koji "čupaju krajnik", to je neka varijanta akupresure(čupka detetu kosu na određenim mestima na glavi) obojene magijom koju ja ne kontam, ali mnoge majke se kunu(a nisu neke primitivke, te koje ja znam) da deca nisu morala da se operišu, i da nisu više imali problema. U svakom slučaju, nije loše sve probati pre nego li dete legne na sto za operaciju.,

Nerviram se, ovo nije vreme za operaciju, osim ako nije hitno. Najbolje je da se operiše od marta do kraja juna, tako da ima vremena za sve. Trebalo bi da je zdrava bar 3 nedelje da bi mogla da se operiše, a to je u februaru nemoguće. Treba da su joj čisti nalazi brisa iz grla i nosa, pa se onda zakazuje operacija, recimo dva meseca unapred. Mesec dana ranije je dobro da je ne vodis u vrtic, čisto da ne dobije boginje, streptokok ili nesto sl. Sve i da se razboli, operacija se samo malo pomera. Mene je to izluđivalo, u aprilu smo zakazali operaciju za jun, pa odložili, pa došlo leto, ali odmah u septembru se operisala. Neće joj ništa biti da malo sačeka, samo se svi mučite sa njenim prehladama. Treba da je zdrava da se operiše, a ne može da bude zdrava jer ima treći krajnik uvećan. Nama je dr savetovao da više puta dnevno čistimo nos Sterimarom i da izduvava. Znači, najvažnije je da je nos čist koliko može da bude, a i duvanjem se razbija taj pritisak u ušima. Daj joj stalno propolis i med, kako bi sačuvala grlo od streptokoke. Eto toliko... Ako veruješ u neke alternativne načine lečenja, imaš mislim U Liparu kod Kule, neke koji "čupaju krajnik", to je neka varijanta akupresure(čupka detetu kosu na određenim mestima na glavi) obojene magijom koju ja ne kontam, ali mnoge majke se kunu(a nisu neke primitivke, te koje ja znam) da deca nisu morala da se operišu, i da nisu više imali problema. U svakom slučaju, nije loše sve probati pre nego li dete legne na sto za operaciju.,
Потврђујем.
Један мој колега шахиста имао је сина који је био тамо, пре можда 10так година.
Потпуно је помогло детету, избегли су операцију, а клинац је из себе избацио толико шлајма у наредних неколико дана да су потрошили неколико оних великих паковања од по десет паклица папирних марамица.
Родитељи нису никако необразовани и предузели су ово само да дете не иде под нож.
Ако још увек раде треба пробати, а колико се сећам плаћање је било ,,остави колико мислиш да сам помогао", али нико није био стипса.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back