lazycat
Domaćin
- Poruka
- 3.189
Sve najbolje, drugar.
Neće ni ta temperaturica dugo
Jeste li bili kod doce? Jel pije neki lekić il je virus?
Neće ni ta temperaturica dugo
Jeste li bili kod doce? Jel pije neki lekić il je virus?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li bili kod doce? Jel pije neki lekić il je virus?
;
Nadja ce na operaciju u martu, i nadam se da cu uspeti da ih odrzim zdrave...tj. nju...

ti si jedna pozitivna osoba...

ko drži koncert?Ni ja ne slavim ovaj dan današnji. Ljudi kao da izmišljaju kako da umnože troškove.![]()
.

Dobru noc zelim svima...svratila sam samo da vam mahnem da ne mislite da sam vas zaboravila![]()
![]()

Јесенас, још је било лепо време, викенд, жена и ја кафенишемо у летњој кујници, а деца тутње по дворишту...
Потом тишина.
Каже моја олд леди, иди види ови нешто раде(раде синоним да нешто раде, али наопако...)
Кад ја тамо, а оно већ међутим...седе у голфу(јединица, бензињара, аутоматик, гута ко аждаја, али нема везе с причом), син на предњем седишту, пушта музику, а близнакиње ,,мрдају" назад!
А музика Моторхед!!!
Много је, брате, за мачка говеђа глава!
Ово што сад слушају је примереније њиховим годинама(7,5 и 2*4,5).
Па да, ове мале мажу нокте и натакаре се на женине ципеле са штиклама и платформама, као прате моду, па зато вероватно откидају на ове две девојке, а син је под утицајем вршњака из школе!hehe, dobri su ti klinci
ako me ovo ne razbudi, ništa neće

Nadam se da ste ozdravili!!!!
ćao Micice, kako si šta ima, kako cure
dobro jutro
ja opet noćas vilenisala, sad neispavan
jue sam po onoj ladnoći skitala po gradu i pošteno se izmorila
i uveče sam bila toliko umorna da me je priča za laku noć koju sam pričala deci, mene uspavala u pola osam
i probudim se u pola jedan , oči ko šljive
jedva sam se uspavala u 3
sad sam neispavana, al izdržaću valjda

Еби га.Dobar dan svima!
Ja sam naravno na poslu i želim da prijavim da je sinoćnji koncert bio katastrofa. Toni se iživljavao nad nama, pevao je pesme koje on voli i koje su lepe, ali nisu njegove.
Mi smo platili da slušamo njega i njegove pesme, a on je otpevao cele tri svoje pesme! Bila sam ljuta kao ris!
Najbolje od cele večeri je što smo pre koncerta išli u Noletov restoran. Naravno nije bilo mesta, ali je Mrgudov muž otišao da pozdravi Noletovog ćaleta pa nam je ovaj obezbedio sto. E što sam se pravila važna. I bilo mi je baš super! Samo je još Nole falio da upotpuni ugođaj.
Poznavaoče, pa ti imaš malu decu!
Ne mogu da vidim klip, to ću kući i jedva čekam.
A ženu nemoj da zoveš old ledi, nađi neki lepši izraz.![]()