СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kako ste danas...svi zavejani, pretpostavljam... meni je Andrija jutros ustao sa zacepljenim nosom i kaslje od slina koje se slivaju...taktika vodjenja u vrtic i kada je slinav i kaslje, za sada deluje...jer smo evo vec celi januar i pola februara dobro, sto je uspeh...:) Nadja ce na operaciju u martu, i nadam se da cu uspeti da ih odrzim zdrave...tj. nju...

Dobar dan!

Temperatura je kao rukom odnešena. Dva dana je bio slomljen, samo na momente mi je ustajao iz krila, kad bi T malo popustila i prošlu noć je spavao od 19h - 11h, ukupno 16 sati bez prekida, samo je milion puta tražio da pije vodu onako žmurećki. I sve vreme ga je držala T.
Noćas je spavao mnogo bolje, nije se uopšte budio i ustao je bez T u pola sedam, da isprati mamu na posao.:)

Pošto je lepo jeo sve vreme, nije kenjkavio samo je bio uspavan i jutros ustao oran i živahan, odlučila sam da ga ne vodim kod doktora. Nije ništa pio ova dva dana osim čepića i sirupa protiv T, a i to sam mu davala samo pre spavanja i u toku noći. Biće da ga je neki virus uhvatio, ali nije ni slinav, ne kašlje, ne kenjka, znači ništa ga ne boli i nema šta da ide kod dr.

Sneg je opet vejao, mm je sinoć lopatao 2 sata, a moj tata je jutros lopatao još pola sata da bi princeza mogla da istera auto i ode na posao.:flert:
Tako mogu da izdržim zimu samo što mi je dosadno da poludim. Nigde ne mrdamo po ovom kijametu, TV ubija koliko je dosadan, a i ne mogu stalno da ga gledam, knjiga sam pročitala ihaaaj, a i fale mi ljudi i vazduh i sunce i trava i cveće i dečiji smeh i jurnjava na sve strane.:aha:

dobar dan mame,
evo samo da gvirnem posle dugo vremena.

Ubi me ova zima, nisam ti ja uopšte za to. Što kaže Eli željna sam šetnje u prirodi, Ade, sunca i lepog vremena. Presedela sam vikend kući i umalo nisam nekog ubila od nervoze pa sam legla da spavam od dosade.
Ovako smo dobro,Tina ovih dana malo ide malo ne ide u vrtić jer nema dečice pa su ih spojili sve u jednu grupu i ništa ni ne rade sa decom. Krenula je na balet ali prošle nedelje nija imala časove zbog vremena pa smo totalno osuđeni na kuću i samo kuću.
Vidim da su neka dečica bolesna, želim im brzo ozdravljenje...

dan dobar...
i od mene svima sretan dan zaljubljenih...
65cbf6a2a6bc41ff2cf78d48beb786fd.jpg

meni ne znači ništa dan zaljubljenih
još i to:roll:

eli, lepo se provedi, za sve pare :ok: ko drži koncert?

nerviram se, lepa muzika, zaista, ali , napomenula sam već, ovo je lepše uživo da se sluša

wenerice, ne budi tužna,preživeli smo mnogo gore stvri, preživećemo i jednu običnu krizu

Јесенас, још је било лепо време, викенд, жена и ја кафенишемо у летњој кујници, а деца тутње по дворишту...
Потом тишина.
Каже моја олд леди, иди види ови нешто раде(раде синоним да нешто раде, али наопако...)
Кад ја тамо, а оно већ међутим...седе у голфу(јединица, бензињара, аутоматик, гута ко аждаја, али нема везе с причом), син на предњем седишту, пушта музику, а близнакиње ,,мрдају" назад!
А музика Моторхед!!!
Много је, брате, за мачка говеђа глава!
Ово што сад слушају је примереније њиховим годинама(7,5 и 2*4,5).

Poslednja izmena:
Dobru noc zelim svima...svratila sam samo da vam mahnem da ne mislite da sam vas zaboravila :D :heart:

ćao Micice, kako si šta ima, kako cure

dobro jutro :kafa:
ja opet noćas vilenisala, sad neispavan
jue sam po onoj ladnoći skitala po gradu i pošteno se izmorila
i uveče sam bila toliko umorna da me je priča za laku noć koju sam pričala deci, mene uspavala u pola osam
i probudim se u pola jedan , oči ko šljive
jedva sam se uspavala u 3
sad sam neispavana, al izdržaću valjda

Јесенас, још је било лепо време, викенд, жена и ја кафенишемо у летњој кујници, а деца тутње по дворишту...
Потом тишина.
Каже моја олд леди, иди види ови нешто раде(раде синоним да нешто раде, али наопако...)
Кад ја тамо, а оно већ међутим...седе у голфу(јединица, бензињара, аутоматик, гута ко аждаја, али нема везе с причом), син на предњем седишту, пушта музику, а близнакиње ,,мрдају" назад!
А музика Моторхед!!!
Много је, брате, за мачка говеђа глава!
Ово што сад слушају је примереније њиховим годинама(7,5 и 2*4,5).

hehe, dobri su ti klinci
ako me ovo ne razbudi, ništa neće

hehe, dobri su ti klinci
ako me ovo ne razbudi, ništa neće
Па да, ове мале мажу нокте и натакаре се на женине ципеле са штиклама и платформама, као прате моду, па зато вероватно откидају на ове две девојке, а син је под утицајем вршњака из школе!
Могу замислити њихове коментаре!!!

Prvo da cestitam rodjendancici nasem dragom Milosu,sa zakasnjenjem:rodjendan:
Eli on je vec pravi dasa!!!Presladak je,a stajling im je na nivouz:)Nadam se da ste ozdravili!!!!

Ja evo pijem kaficu,Nikola gleda crtani...Juce sam bila kod dr na kontroli,sve je ok,bebica raste,samo se gura,ja za sada bez vecih promena,uopste se nisam ugojila,niko mi ne veruje da sam sesti mesecz:)
Htela sam da vas pitam drage moje,kakvi su vam odnosi sa babama i dedama i da li zivite sa njima?Ja sam vec u par navrata pisala o tome,moji su odmah ispod nas,pa me vrlo cesto izludjuju!!!Ne mogu da izadjem iz kuce da ne prodjem pored njih,a vrlo cesto su komentari gde cete sad,jao dete nije dovoljno obuceno,sto ste mu stavili tu kapu itd.Jako se trude da budu savrseni baba i deda koji svom unuku non stop poklanjaju paznju,pogotovo u vecem drustvu..l.pa ga nosaju,razvlace iz ruke u ruku...Nikola je to ukapirao i maksimalno koristi,pa se samo kmezi,trazi da mu se sve ispunjava,mene ne konstatuje kad je sa njima,ne slusa sta mu ja pricam vec samo gleda u njih.Inace smo ja i on uglavnom sami,oni svi rade,nisu stalno sa njim,ali eto kad su tu imaju jako veliki uticaj na njega.Mene brine to,kako da ga vaspitam kad ja nesto kazem,oni mi protivrece?U celoj prici naravno i mm sve to kapira i njega to sve nervira,ali to su njegovi roditelji i on ne moze da ih menja.

ćao Micice, kako si šta ima, kako cure

dobro jutro :kafa:
ja opet noćas vilenisala, sad neispavan
jue sam po onoj ladnoći skitala po gradu i pošteno se izmorila
i uveče sam bila toliko umorna da me je priča za laku noć koju sam pričala deci, mene uspavala u pola osam
i probudim se u pola jedan , oči ko šljive
jedva sam se uspavala u 3
sad sam neispavana, al izdržaću valjda

:zag:
Mi smo svi dobro...malo zavejani ali dobro.Ne znam da li je bilo gore pre par dana kada je padao sneg ili sada kad duva ovaj vetar pa nanosi smetove :roll:
Par dana smo bili i bez auta jer se jadnik smrzo pa nije hteo da se druzi sa nama.Tako da nam taja nije radio ali prezivesmo i to nekako.
Eno ode sad na posao,Mira i Marija otisle malo do baba,a nas dve umesile medenjake pa cemo da pravimo rucak...i tako.Sve u svemu Mica broji dane do polaska u skolicu posto je nisam slala jer ih je jako malo,ove dve su kod kuce,a i bili smo bez auta.

Moze kafica vexy...bas prija.A evo sad su javili na tv-u da je mecka izasla iz jazbine i ostala na Suncu da se sunca.Sto znaci da ce zimi brzo kraj...nadam se.

Dobar dan svima!

Ja sam naravno na poslu i želim da prijavim da je sinoćnji koncert bio katastrofa. Toni se iživljavao nad nama, pevao je pesme koje on voli i koje su lepe, ali nisu njegove.
Mi smo platili da slušamo njega i njegove pesme, a on je otpevao cele tri svoje pesme! Bila sam ljuta kao ris!:evil:

Najbolje od cele večeri je što smo pre koncerta išli u Noletov restoran. Naravno nije bilo mesta, ali je Mrgudov muž otišao da pozdravi Noletovog ćaleta pa nam je ovaj obezbedio sto. E što sam se pravila važna. I bilo mi je baš super! Samo je još Nole falio da upotpuni ugođaj.

Poznavaoče, pa ti imaš malu decu!:kiss:
Ne mogu da vidim klip, to ću kući i jedva čekam.
A ženu nemoj da zoveš old ledi, nađi neki lepši izraz.:)

Dobar dan svima!

Ja sam naravno na poslu i želim da prijavim da je sinoćnji koncert bio katastrofa. Toni se iživljavao nad nama, pevao je pesme koje on voli i koje su lepe, ali nisu njegove.
Mi smo platili da slušamo njega i njegove pesme, a on je otpevao cele tri svoje pesme! Bila sam ljuta kao ris!:evil:

Najbolje od cele večeri je što smo pre koncerta išli u Noletov restoran. Naravno nije bilo mesta, ali je Mrgudov muž otišao da pozdravi Noletovog ćaleta pa nam je ovaj obezbedio sto. E što sam se pravila važna. I bilo mi je baš super! Samo je još Nole falio da upotpuni ugođaj.

Poznavaoče, pa ti imaš malu decu!:kiss:
Ne mogu da vidim klip, to ću kući i jedva čekam.
A ženu nemoj da zoveš old ledi, nađi neki lepši izraz.:)
Еби га.
Размножио сам се!
:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back