BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ja i dan danas mogu da maznem zensku koja je bar 20 godina mladja od mene. Mozda i vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne laskaj bas toliko sebiBiraju starije muskarce zato sto su mnogo bolji u seksu.
Mladi su kao zecici: ispale rafal u 3 minuta!
To ni jednu zenu ne moze da zadovolji!
A Blajbi,jesi siguran da se te dame od 70 leta jos mogu smuvati?Ja i dan danas mogu da maznem zensku koja je bar 20 godina mladja od mene. Mozda i vise.
Kolega,potkrala ti se greska,ako sada MNOGO LOSIJE eebes,jel' to znaci da si pre eebo lose,a sad losije?46 godina imam i mnogo lošije hebem negoli kasam imo 17-18 gotina recimo
Ti ne vidis da se skoro svi sprdaju na temi gde pocnes da siris propagandu?90% postova je ironicno,jbt...Pa jeste malo dokazao poentu, moderacija ne briše i ne banuje najgoru mizoginiju, bukvalno govor mržnje, eto koliko im je stalo do žena (čak i ženama moderatorima, štoono bi se reklo: internalizovani patrijarhat).
Nekad i jeste tako...treba,i meni a i wama
dunesem malo živosti i humora i kotrowerze u ovu učmalu žabokrečinu![]()
Nisu svi matori impotentni, kao sto svi mladi nisu potentni.ima i toga nažalost
tj biraju ih jer MISLU da su bolji u seksu a zapravo su u zabludi
di može mator gotovo u podpunosti impotentan konj biti bolji od nekog mladjanoga pastuva u punoj snagojnidje veze
znači govorim iz iskustva jer sam I SAM matora konjina, 46 godina imam i mnogo lošije hebem negoli kasam imo 17-18 gotina recimo
(što i dalje neznači da loše hebem PER SE,naprotiv,i dalje sam fenomelanan hebač ali u poredjenju s tim kasam bio mlad i ne,a moš onda misliti tek kaki sam TAD bio)
maleni moj pocrvjenećuNekad i jeste tako...
Ali bih voleo nekad i ozbiljno da sa tobom vodim razgovor,mislim da imas mnogo vise potencijala od ogromne vecine ovih ''telektualaca...
to se podrazumevljeNisu svi matori impotentni, kao sto svi mladi nisu potentni.
Sad kad si to reko verujem da je inkubator nastao po ugledu na matericu. Sve mašine imitiraju prirodu.
Nisam ga ni dizala.inkubator nema dušu, ne može da se podigne na pijedestal tog prirodnog što ima žena
Баш вам хвала што ме тако частите а уопште ме не познајете. Ствар је у томе што сам радила данас од 11 до 20х. И јбг, знате, имам живот и посао и ван форума.Pa jeste malo dokazao poentu, moderacija ne briše i ne banuje najgoru mizoginiju, bukvalno govor mržnje, eto koliko im je stalo do žena (čak i ženama moderatorima, štoono bi se reklo: internalizovani patrijarhat).