...kako reče u šali (!!) jedan drug našeg forumaša u smislu da bi voleo da se zarati kako bi tako (izgleda da drugačije ne može?) da prostire, iebao.
Pa čekajte sad...
1. Ženske populacije ima više
2. Tvrdite da su 90% kuravve
3.Znaci da bi na 1 muškarca došlo oko 4 žene, a vi kukate na neiebicu, neko kaže " Žene zbog Ane Brnabić podigle pesnice i ne daju (više k'o nekad)
Pa čekajte ljudi, odlučite (se)
Ili smo radodajke skoro svaka ili je vaša logika pogrešna.
I?
I mene vredjaju ovakve teme zagorelih i muskomrzackih zena.
I prilicno su ceste, a logika im je bas karakteristicna a i razlog zasto je nekom muskarcu bolje sam nego da je sa ovakvom.
Zamisli ti tog jada da si svaki dan i da bar 5 puta dnevno moras da "razmenjujes logiku" sa nekom ovakvom zenom.......Uzas...
Ni ja ne ocekujem da zena koja je sama izabere muskarca koji je pijandura i razvaljuje je od batina i da to pravdam logikom , pa covece sama si, istrpi to sto je ponekad pijan i sto te umodri ili naprsne neko rebro.
A dovoljno je prosetati Kalemegdanom i garantujem ko zeli da cuje ce cuti.
Ja cujem vrlo otvorenu komunikaciju i obrazlozenja muskaraca.
Odbija jedan lep, sladak muskarac devojku koja mu se nabacuje vrlo tacnim i jednostavnim odgovorom "nemam ja toliko para da budemo u vezi, imam za par puta da izadjemo i to je to".
To je samo jedan od prilicno razumljivih i danas aktuelnih obrazlozenja zasto on bira kres shemu a ne bira vezu. Ekonomski ne moze da podnese vezu sa devojkom i ono sto im je danas standard.
Jos drasticniji uslov je brak.....Tu se ocekuje stalan , obicno drzavni posao , gajbica , kolica, a ostalo ne mora toliko....I iskustvo pokazuje da je ispod silnih laznih prica zena, a svi mi znamo da jedno pricaju a drugo rade, ovo i sustina....Mutav, cudan i vrlo vrlo ruzan muskarac se vrlo brzo ozeni kad mu umre baba sa gajbom u bg.
Ali zaboga, zene nadju neke cudne muskarce kao primere i to je to.
Licno poznajem preko 40 muskaraca u bg, godista od 28-40 koji su solo , mahom svi sa univerzitetskom diplomom i prilicno posteni ili ono sto bi vi rekli posteni skroz. I svi su se povukli sa MZ scene ili su jako malo prisutni na njoj. Hoce da pristanu kad im ja predlozim ali samo zato sto me znaju i sto imaju iskustva da pravim dobre sedeljke.....Jednostavno im je besmisleno pricati sa zenama, gledati kako forsiraju ono sto zele a totalno ih pretvara u debile sa planine , cak je nebitno sto vecina tih zena jeste zavrsila neke faksove ili i da nije, ista prica....samo su ove sa faksom vise dosadne sa insistiranjem da je zrtvovala puno i da to neko mora da joj plati. Izivljavanje u najavi.
I nema tu pomoci, cak i kad napises ovako jasan odgovor, nista se ne menja, jer i dalje ce zene tragati za onim sto su trazile i do tada, bolje sigurno nece biti , svesnije takodje, jer za to treba vremena, a one trebaju da zive sad i odmah....