Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.359
Zato mi imamo ovake kupacice 
https://www.24sata.hr/fun/nevjeroja...kako-se-to-ova-turistkinja-maze-kremom-919320

https://www.24sata.hr/fun/nevjeroja...kako-se-to-ova-turistkinja-maze-kremom-919320
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugačije ne ide, bio ja ovakav ili onakav. I dobro da te je istjerao, ja bih te još zbog svake sigurnosti i boljega za psa lansirao do Portugala.Ti sad ko veterinar,kad smo ga prvi put doveli sa 41temp, on meni Normabel i istirao me vani da se smirim....Ne mogu, strasno i bolno to gledati,tek kad sam mu poslala video tog dogadaja sve mu bilo jasno zasto me tako udara.To nisu mali napadaji,nego svaki zestok bolan,i on ne zna za sebe ni ko je,ni mi nista... Danas je ok,tableta ga ljulja dok se ne privikne na nju par dana mu treba....Sad samo mozemo gledati do iduceg..Ja da mogu biti smirena i ne plakati bi ,,, ali ne mogu mene pogodi duplo vise jer sve gledam....Bol je to jaka za gledati da se tako muci, a zdrav pas nista ga ne boli,,,,da ja vidim kod covika to,ni Bog ni Vrag me ne bi spasio...Hebiga takva sam i to ja ne mogu prominiti....Placem stalno i kad je ok i kad nije,i dok se smijem i kad se ne smijem,suza puno u meni ima,nikad stati u pm...Tocno mi dode da se osamarim svom snagom,samo ako me ko vidi,odvest ce me u ludnicu jos)
A u Crnoj Gori koliko li je pivo?Nego da vas pitam.
Idete li di na more ove godine?
Evo citam clanak u 24 sata.
Turist iz Njemačke: Sve vam je dosta skuplje. Meni je to OK, ali Hrvati to nemaju šanse platiti!
ma je...njega sokirala piva
-Cijene su kao u Njemačkoj, čak i veće. U nekim restoranima i dosta veće. Pivo je četiri, četiri i pol eura, čak i pet. Mislim da je to opravdano, ja živim u Njemačkoj i mogu, ali domaći koji žive ovdje..., kaže Boris
mi kupimo litru pive,, samo trazimo case...
Јавим ти сутра!A u Crnoj Gori koliko li je pivo?
Mogu da saznam i na google.Јавим ти сутра!![]()
Niko ti ne brani.Да, али ја ћу га и попити!![]()
Da li izbacuje i sa drugih sajtova?Dan.
Da vas pitam.
Zasto me stalno izbaciva kad koristim svoj internet mobilni?Kad se spojim na kucni,nista sve normalno radi....
Probaj ovde.Sve radi osim tu kad budem na Forumu.
Svaka poruka izbaci i ponovo logiranje
Bilo pomalo druženja u Svaštarici.
Dobar dan.
Lično, ne volim teme tipa Kafana.
Dobar dan.
Ja sam uvek za dobro drustvo.
Bilo bi lepo da ovo mesto ponovo ozzivi.e