- Poruka
- 55.008
КоNista sto se ne stize.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
КоNista sto se ne stize.![]()
I to bas kad si i ti naisla.Е нек сте се нашли вас двојица![]()
Мора да је пила чај од липе.I to bas kad si i ti naisla.
Cuti, a ona i dalje pospana.![]()
Надам се да су сад у кревету..Двоје деце. Мало јаче од три и по, и мало јаче од две године...

Моји су у 20:00 зими били у кревету. Лети мало касније у тим годинама. И мени је 15 месеци разлике између.Јок. Тек их спремамо за купање!![]()
Браво. Тако се путује.Стално сам тамо вамо, за неки дан одох даље, па се вратим па још даље....
Више се и не пакујем ко човек, стрпам шта било од гардеробе, проверим новчаник, кључеве, телефоне, пасош ако треба. И то је то.
Ти си их, вероватно, рађала на време. А ја моје касно правио.Моји су у 20:00 зими били у кревету. Лети мало касније у тим годинама. И мени је 15 месеци разлике између.
I moji su rano priremani za spavanjeМоји су у 20:00 зими били у кревету. Лети мало касније у тим годинама. И мени је 15 месеци разлике између.
Контрола је у вашим рукама. Нема везе са годинама. А добро, нека су здрави уживајте у њима.Ти си их, вероватно, рађала на време. А ја моје касно правио.
Ја кад сам био клинац, сећам се да је после цртаног у седам и петнаест било време за спавање. Сад се то отргло контроли....
Мислим да је то за децу здравије, јесте да се раније буде али је бољи ритам.I moji su rano priremani za spavanje
3:6:9
Ма, браво!Šta je čudno?
Prvo dvoje razlika nepune 3 godine
Između drugog i trećeg 6 godina, prvo i treće razlika 9, a sve sa mojih 29.

Мислим да није разумео да мислиш на разлику.Šta je čudno?
Prvo dvoje razlika nepune 3 godine
Između drugog i trećeg 6 godina, prvo i treće razlika 9, a sve sa mojih 29.
I ja bih volela da sam još jedno...Мислим да није разумео да мислиш на разлику.
Троје деце, благо теби!
Једино што сматрам неуспехом, промашајем, грешком што нисам бар још једно дете родила. Хтела сам, али... Јбг
Nije ti kasno, BreМислим да није разумео да мислиш на разлику.
Троје деце, благо теби!
Једино што сматрам неуспехом, промашајем, грешком што нисам бар још једно дете родила. Хтела сам, али... Јбг