Svaštarica 6. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стално сам тамо вамо, за неки дан одох даље, па се вратим па још даље.... :rotf:

Више се и не пакујем ко човек, стрпам шта било од гардеробе, проверим новчаник, кључеве, телефоне, пасош ако треба. И то је то.

Стално сам тамо вамо, за неки дан одох даље, па се вратим па још даље.... :rotf:

Више се и не пакујем ко човек, стрпам шта било од гардеробе, проверим новчаник, кључеве, телефоне, пасош ако треба. И то је то.
Браво. Тако се путује.

Моји су у 20:00 зими били у кревету. Лети мало касније у тим годинама. И мени је 15 месеци разлике између.
Ти си их, вероватно, рађала на време. А ја моје касно правио. ;)
Ја кад сам био клинац, сећам се да је после цртаног у седам и петнаест било време за спавање. Сад се то отргло контроли....

Ти си их, вероватно, рађала на време. А ја моје касно правио. ;)
Ја кад сам био клинац, сећам се да је после цртаног у седам и петнаест било време за спавање. Сад се то отргло контроли....
Контрола је у вашим рукама. Нема везе са годинама. А добро, нека су здрави уживајте у њима.

Šta je čudno?
Prvo dvoje razlika nepune 3 godine
Između drugog i trećeg 6 godina, prvo i treće razlika 9, a sve sa mojih 29.
Мислим да није разумео да мислиш на разлику.
Троје деце, благо теби! ❤️🍀
Једино што сматрам неуспехом, промашајем, грешком што нисам бар још једно дете родила. Хтела сам, али... Јбг

Мислим да није разумео да мислиш на разлику.
Троје деце, благо теби! ❤️🍀
Једино што сматрам неуспехом, промашајем, грешком што нисам бар још једно дете родила. Хтела сам, али... Јбг
I ja bih volela da sam još jedno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back