Svakom bog dao dete

Po tebi, treba vaspitati dete da savije kičmu pred vlastodržcima ne bi li zaradilo koji dinar. Treba ga vaspitati da bude drukara, klimoglavac i funjara? Ja sam otac dve kćerke i svojim primerom ih vaspitavam da se ne sagunju ni pred kim.Hoćeš sukob dobiješ sukob. Neema savijanja

Gledaj da ih poudaješ, i pripremi ih da budu
prave domaćice pravom domaćinu.

Ko im dirne domaćinstvo - zna se !

Po tebi, treba vaspitati dete da savije kičmu pred vlastodržcima ne bi li zaradilo koji dinar. Treba ga vaspitati da bude drukara, klimoglavac i funjara? Ja sam otac dve kćerke i svojim primerom ih vaspitavam da se ne sagunju ni pred kim.Hoćeš sukob dobiješ sukob. Neema savijanja

Nema u Srbiji nikakvih vlastodržaca,
niti neko traži savijanje kičme.

Zapravo ima i vlasti i savijanja
ali je moja procena da je sve u granicama normale.

Ove proteste vode oni
koji nemaju dobar osećaj za meru,
već su rukovođeni sopstvenim egoizmom, sujetom,
i sličnim sran jima.

Prilozi

• 20250630_075333.jpg
    20250630_075333.jpg
    116,4 KB · Pregleda: 9
  • 20250630_075306.jpg
    20250630_075306.jpg
    138,5 KB · Pregleda: 9
  • 20250630_075253.jpg
    20250630_075253.jpg
    144,9 KB · Pregleda: 9
Pravilno sam pretpostavio da je Obilić vaspitavan batinama, kao i većina stanovnika Ćacilenda.

Takvo vaspitanje proizvodi uplašenog čoveka koji će pre da da svoj život nego da se usprotivi autoritetu, koliko god autoritet bio loš. Stokholmski sindrom u praksi.

Njegov um ima uslovni refleks, zna da posle suprotstavljanja ocu sledi bolno otrežnjenje, zato ne rizikuje.

To je tužno, ali je uglavnom tako.

Pravilno sam pretpostavio da je Obilić vaspitavan batinama, kao i većina stanovnika Ćacilenda.

Takvo vaspitanje proizvodi uplašenog čoveka koji će pre da da svoj život nego da se usprotivi autoritetu, koliko god autoritet bio loš. Stokholmski sindrom u praksi.

Njegov um ima uslovni refleks, zna da posle suprotstavljanja ocu sledi bolno otrežnjenje, zato ne rizikuje.

To je tužno, ali je uglavnom tako.

Ма он је болестан покварењак.. Има ко зна колико налога на Крсти

Најслични је овом покварењаку који се прави дебил

https://www.kurir.rs/vesti/politika...adio-bezobrazne-pare-inkasirao-cak-451-milion

349643

Back