Svakog gosta tri dana dosta

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pre tri nedelje dovede mi moj prijatelj Rus dvojicu njegovih poznanika Slovaka iz Slovacke, samo "na dva dana dok ne pronadju stan u zakup"...

Primim ja njih kao pravi domacin, razgacili se oni u kuci, ima soba hvala Bogu...

Nakon nekoliko dana ja vidim da oni sve rade samo ne traze stan...

Prodje tako dve nedelje....I dalje kao da su juce stigli...Jedu odlicno, a nikada nista ne kupuju u kucu...

Kazem ja mom prijatelju da ih pozuri, dozlogrdili mi vec malo...On kaze da im je rekao ali ne reaguju...

Izdrzim ja jos dan dva, a onda im juce kazem" "Gospodo, sutra cemo se rastati..Vi morate da idete..."

"Pa nismo nasli stan, gde da idemo?" zakukase oni u glas...

"E to je vec vas problem gde, nije i moj..." Stisnem srce i kazem im ljutito...

Jutros vidim da ih nema......Sada cu da pregledam da vidim da nisu nesto ukrali....:sad2:

Da li je vec neko imao takve goste? :think:

A joj, imao sam ja jednog druga kad sam živio u Bg... bude kod mene 7 dana i kaže: sad odoh, stvarno je sramota, obuče jaknu, patike, pozdravimo se i onda se na vratima sjeti neke interesantne priče, vrati se da mi ispriča i ostane još 5 dana... :(

Bio sam nedelju dana u Sloveniji na moru kod jarana.Smeštaj me € nije koštao te sam spremao carsku klopu i punio frižider pićem.
Svih sedmoro ukućana kažu da ne pamte kada su jeli tako dobro i molili me da ostanem.Meni bilo super a rekao bih i njima sa mnom.

Back