Svako vreme ima svoju modu

mario80

Stara legenda
Poruka
80.807
U moje vreme dakle 90tih sinonim je bio sportski kupe sa dvoja ili troje vrata, ako nije spoetski onda barem da je kupe, zen je bio kabriolet.

Pogledam ove mlade danas, sinonim auto na dizel sa četvoro vrata i paprikarski karavan... Pa gde ide ovaj svet?!??

Kakvu lakšu i tečniju vožnju, pre neki dan drugar bio sa doblom 1.3 multidžet stao da mu nešto dam, pa to ne može pored auta da se stoji koliko smrde izduvni gasovi?!?? Pa kako to može normalno da se vozi? Staneš na semaforu i svi u autu i okolo pomru? a ne vidi se nikakav dim što je najgore! Totalno ekološki!

Daješ gas, voziš sportski a ispod haube lupa ergela a u leru ti se tresu oči u glavi muti ti se pogled! Zanimljivo.

Preteruješ po običaju. Kod savremenih dizelaša ako su ispravni vibracije se ne osete, a izduvne gasove u kabini ne sećam se da sam osetio kod nekog. Poslednji put na plinskim kolima, mada je i to verovatno bilo zato što je bilo uključeno grejanje, a auto je išao unazad.

Preteruješ po običaju. Kod savremenih dizelaša ako su ispravni vibracije se ne osete, a izduvne gasove u kabini ne sećam se da sam osetio kod nekog. Poslednji put na plinskim kolima, mada je i to verovatno bilo zato što je bilo uključeno grejanje, a auto je išao unazad.
vozio sam novih citroena ovih dana, dizel je dizel, traktoric je to, samo prigusen. svakako se osjete vibracije i zvuk u odnosu na benzinca

Ja sam pre 2 godine probno vozio 2 ista nova Citroena s benzincem i dizelom. Dizel je bio bučniji, ali ništa veće vibracije nisam s njim osetio. Možda bi neki osetljivi instrument detektovao razliku, ali ja kao vozač nisam mogao.

Back