Svako moze biti novinar

Nit znaš ko sam, nit si me ikad upoznao, a naglašavaš me 2-put invokativno.:p Koji si ti biser od čoveka...:lol:
Shvati da referišem samo na osnovu teme, koja je već po pravilu ostrašćena i vodi u mnoge zablude...na posletku, po pravilu davno upalom u oko,
javljaš se niotkuda - i to upravo (i samo) da TE zablude TI krstiš u neke pravoverne istine, po ko zna kakvom, tuđem ili ličnom, izvitoperenom kriterijumu...

Niti je istina da novinari pametuju i morališu, nit su poluga podlih namera, nit su oni ti koji su ikad i imalo instruirali studente. Lupetaš koješta kao po običaju...
Podlo je TO što TI one novinare koji mogu služiti samo na čast i primer svoje prave i odgovorne profesije iz svog Pičkovca nazivaš tako kako ih nazivaš,
dok se praviš poslovično blesav na ove druge novinare, jahače i uhlebljenike nacionalnih frekvencija, koji i ne čine ništa drugo sem onog što si upravo opisao.
Dakle, menjaš teze, druškane, i to na besraman i drzak način...istovetan onom kojeg aktuelna vlast primenjuje, za koju znamo da manipuliše i lažinja...
Zbog toga, dužan sam da ti čak i na imoralan način, koji vređa tvoju gorštačko-nadobudnu sujetu i ulogu neke moralističko-nebulozne policije - jer je to jedino što znaš i to je ogromna sramota za odraslog čoveka, iznesem prave fakte na uvid kako bi postalo jasno šta je istina, a šta laž. Iz svega iznetog, zaključujem da si ti taj koji je ovde LAŽOVČINA......!:p:cool:
Nadam se da si svojim kapacitetom u stanju da shvatis pozadinu ovog priloga.

Nadam se da si svojim kapacitetom u stanju da shvatis pozadinu ovog priloga.
E, moj ti...Živiš 50 godina u ovčijoj vuni, možda i vučijoj, stojiš tu sa strane, posmatraš očiglednu nepravdu i sve do čega si dospeo je bapsko moralisanje.
Nemaš ti kud, prijatelju, provaljen si odavno...Idi, ispovedi se negde, spasi svoju dušu. :p Ne drži više IKOME pridike, na koje prosto nemaš pravo...:cool:

Većina ćuti i trpi, drugi kao ti - cuckaju i pljuckaju, i to uglavnom na pogrešne, menjaju žrtve i zločince, a navodno tragaju za pravdom...Teški poraz ljudskosti.
Pa i oni koji ćute i trpe kad-tad više to neće, pa se kaže da ih uhvati neizdrž, ne mogu više, "i na doope bi progovorili"...:D :cool: Svedočiš evoluciji u malom,
hvala bogu, današnji mladi više neće ni da ćute ni da trpe ikakve tirane i despote i već viđene zajebancije, nema potrebe da se govori na doope (ko i ti, kako se ponekad čini...:mrgreen:), već kako valja, ljudski i direktno, na usta, sve - sa potpunim pravom.:cool: Video je čist k'o suza, mladi pravi ljudi, zdravog rezona i shvatanja... Mogu samo da ih poljube u to isto doope ko god da im smešta. A smeštaju im upravo taj radio-aktivni poluraspad od novinarstva, sa pravom prokazan od svih.
Hvala ti što si to ilustrovao, upravo to je i bila moja osnovna poenta i to nisam očekivao od tebe. :P Ima nade za tebe, Gružane... :cool:

Back