svako lice ima i svoje nalicje....

Znači da mogu da izvoljevam :D :D :D

Pa i ovi su se uozbiljili otkad je došao ADSL nekako odjednom počeli "dobro da rade" :lol: al' tad je već bilo kasno, svima dozlogrdilo..... postojao je vrlo ustaljen naziv za vojvodinaonline, a to je vojvodinaoffline i koliko god vremena prošlo ja nisam mogla da prestanem da mahinalno koristim drugi izraz, prosto je bilo nekako... milozvučnije :)

ko za svoje pare :)

Mada, i wireless je connection..... kako god okrenem sve neke veze. A kažu ne može bez kabla. Pa da, i simbolično je, čak?
Prosto da se zdrava srpska ženka zapita da li je Web muškog ili ženskog roda ne bi li provalila ima li prema njoj "zadnje namere" :rumenko:

Ne bih to razvrstavao po polovima :rumenko:, nedoumice oko veza su prisutne i kod relativno zdravih srpskih muškaraca, mada većina to krije, mislim ko je ekspert da provali nečije namere, malo je takvih...:rumenko:

Da li ste gledali možda seriju o hendikepiranim ljudima koji su u vezi sa... ne hendikepiranim ljudima?
Gledala sam epizodu.... ona je kepec, a on je extra frajer. Oni su u braku, rodila je bebu, ima 5 meseci beba, devojka je prelepa, ali ima metar jedan.
Ne kažem da oni ne treba da žive normalno, ali brate, meni to malo izgleda bolesno. Da bar njemu nešto fali, pa bi možda razumela, našli se, a ovako....

Da li ste gledali možda seriju o hendikepiranim ljudima koji su u vezi sa... ne hendikepiranim ljudima?
Gledala sam epizodu.... ona je kepec, a on je extra frajer. Oni su u braku, rodila je bebu, ima 5 meseci beba, devojka je prelepa, ali ima metar jedan.
Ne kažem da oni ne treba da žive normalno, ali brate, meni to malo izgleda bolesno. Da bar njemu nešto fali, pa bi možda razumela, našli se, a ovako....

nisam gledao
a ovako, pošto je on normalan, a njoj fali ne razumeš...
mene baš kopka zašto je to bitna razlika...
ako bi bila ljubazna da mi pojasniš

Ne, ne, navela sam tu epizodu, koju sam ja gledala, a bila i obrnuta situacija, to su mi ispričali, znači kažu riba je extra, izvajana, prelepa, a on kepec, i oni imaju dete. I super su, vole se.... mislim to je super ako to stvarno postoji, ali mislim da je to tako samo na tv-u, mislim da ovi "normalni" ili imaju neku korist od toga, i da će kad ih iskoriste da ih kaširaju, ili i oni imaju hendikep ali u glavi.
U svakom slučaju jako mi je žao tih ljudi.

Ne, ne, navela sam tu epizodu, koju sam ja gledala, a bila i obrnuta situacija, to su mi ispričali, znači kažu riba je extra, izvajana, prelepa, a on kepec, i oni imaju dete. I super su, vole se.... mislim to je super ako to stvarno postoji, ali mislim da je to tako samo na tv-u, mislim da ovi "normalni" ili imaju neku korist od toga, i da će kad ih iskoriste da ih kaširaju, ili i oni imaju hendikep ali u glavi.
U svakom slučaju jako mi je žao tih ljudi.

pa, i nije mi baš najjasnije
ovi ''normalni'' gledaju sve kroz korist? ili, ako nema ''koristi'', tu ne može biti ni ljubavi?
ili hendikepirani ljudi ne mogu da budu voljeni, da vole nekoga?
ili ljubavi uopšte i nema, svi se samo keširaju i iskorišćavaoju, osim ako nisi lep, i ako nemaš nikakav hendikep?

i meni je žao : (
svet je jedno sumorno mesto, a ne kao na tv-u
gde i hendikepirani ljudi mogu da vole i budu voljeni

pa, i nije mi baš najjasnije
ovi ''normalni'' gledaju sve kroz korist? ili, ako nema ''koristi'', tu ne može biti ni ljubavi?
ili hendikepirani ljudi ne mogu da budu voljeni, da vole nekoga?
ili ljubavi uopšte i nema, svi se samo keširaju i iskorišćavaoju, osim ako nisi lep, i ako nemaš nikakav hendikep?

i meni je žao : (
svet je jedno sumorno mesto, a ne kao na tv-u
gde i hendikepirani ljudi mogu da vole i budu voljeni[
/QUOTE]

Mislim da kapiraš šta hoću reći i na šta mislim.

jes ti iz cigan male? :hahaha:

Obe price su istinite...
Nije uopste vazno da li su se licno meni dogodile, ali su istinite .

Prica jedan:

Ona je zena koja je veci deo zivota provela jureci skolu,karijeru.....sjajnog izgleda, i kao i vecina onih koji zive neki svoj svet nauke, prilicno neshvacena u drustvu...
Upoznao ju je na net-u, dugo su pricali o sasvim obicnim stvarima.
On je ozenjen, i to joj je naravno rekao sasvim jasno.
Ipak su dogovorili susret.
Susret se zavrsio u kaficu, uz pice i prijatno caskanje.
Posle mesec dana, ponovo su se videli....susret je zavrsio u krevetu, veoma veoma eksplozivnim seksom.
Dva dana posle toga, ona je otisla zauvek, u SAD gde je nasla posao na jednom institutu.

Prica dva:

Upoznali su se na net-u......Osecalo se da je ekran vruc, od siline strasti.......
Sve je bilo sakriveno, nekim pricicama, nekim uopstenim aluzijama.......
Videli su se.......
Zaprepascenje i neverica prilikom susreta je bila neverovatno velika.
Ispred njega je stajala zena sa slike, nasmejana, sa ocima punim strasti, koja nema nogu.

Price su svaka za sebe jedna celina, i govore samo o tome koliko net, kao i pravi zivot nosi iznenadjenja.......Kako lepih, tako i ruznih.

ok zivimo u povrsnom svetu...iiii....jel si bio ti nekad u rudo

Back