Meridian
Iskusan
- Poruka
- 5.263
Dok se žutaćka bagra ne ukloni iz svih nivoa vlasti, 50% zavisi od mojih odluka, a 50% od odluka sudija. Posle ću povećati svoj procenat.
Posle zutacke bice neka crveno plava..kako god okrenes dupe ti je pozadi, a cia kroji sudbinu
Kroz vekove je dokazano da vlast moze da utice na zivote ljudi i utice, ali nijedna vlast nije kriva za ono sto sami uradimo ili propustimo da uradimo.
Uzmite da su trenutne vlasti konstanta na koju treba dodati nesto svoje da bi drugacije uticala na nas zivot.
Neko se uklopi u neku vlast, neko se ne uklapa ni u jednu, ali nasim licnim zivotima upravljamo mi.
Poenta je biti svestan svog zivota, zatim sagledati okolnosti koje uticu na njega, smisliti kako se postaviti u zavisnosti od svojih resursa i sklonosti, porastom iskustva uticati na nezeljene okolnosti i na sprecavanje nesrecnih slucajeva koji mogu da se dese, ali i da se predvide.
Reci, nista ne zavisi od mene i nemam potrebe da se bakcem svojim zivotom je najlosija opcija i najnetacnija, jer sve vreme, cak i sa ovakvim stavom, uticemo na zivot samo ovako bez ikakve kontrole, odraz pesimizma i slabosti. Ovakav stav je stav pecinskih ljudi, nesvesnih bilo cega osim svog stomaka, koze i nagona.